Robin Thickes flickvän April Love Geary undviker knappt garderobsfel i MYCKET snål svart klänning till sin 40 -årsdag

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

De var ute och firade Robins födelsedag(Bild: Splash)



Robin Thickes flickvän April Love Geary tog modig dressing till en helt ny nivå när hon klev ut i veckan i en MYCKET avslöjande klänning.



Den 22-åriga modellen utstrålade självförtroende när hon gick med sin sångare beau för en utekväll för att fira sin 40-årsdag, klädd i en otroligt smal klänning med dubbelslits fram och gitterdetaljer som lämnade lite för fantasin.



Eller ingenting för fantasin ...

Vid ett tillfälle verkade det som om Aprils klänning skiftade medan hon gick, vilket betyder att hon av misstag nästan blinkade sina nedre områden för fotograferna.

April klänning var MYCKET avslöjande (Bild: Splash News)



April såg slagen ut med sin man (Bild: Splash News)

April skämtade om att hon lämnade sin klänning hemma (Bild: Splash News)



Hon skrattade åt det på Instagram, men delade en bild från deras utekväll med bildtexten: Jag verkar ha förlagt resten av min klänning ... men jag hade säkert kul att ha den.

Samtidigt laddade hon upp två bilder inuti Robins födelsedagsmiddag. En visade henne plantera en kyss på sångaren Blurred Lines och innehöll bildtexten: MINE.

April och Robin har dejtat i mer än två år och förra året markerade deras förhållande med matchande tatueringar av varandras initialer.

Instagram
Instagram

April strålade när hon gick bredvid Robin (Bild: Splash News)

De markerade hans födelsedag på Catch LA (Bild: Splash News)

April utlöste sedan rykten om ett förlovning när hon delade en bild av sig själv klädd i ett par svarta bikinitröjor med initialerna & apos; ALT & apos; skrivet på baksidan.

Hon bildade bara bilden: 'Hans.'

Tillsammans med det talande fotot delade hon också ytterligare ett fräsande bikinibild när hon puttade in i kameran medan paret njöt av ännu ett solsken.

Instagram
Instagram

Robin förnekade tidigare rapporter om att paret skulle knyta knut - och därmed kunde han inte låta bli att slänga in en liten plugg av en av hans låtar.

Robin skrev på Twitter: 'Inte förlovad, men jag föreslår att du tittar på mitt nya spår med min tjej @NickiMinaj.'

Se Även: