Ant McPartlin släpper vigselring och återgår till jobbet med Declan Donnelly - mitt i spänningsrykten

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Flynet/PA)



Ant McPartlin har avbildats utan sin vigselring när han kom tillbaka till jobbet efter beskedet att han skiljer sig från sin fru Lisa Armstrong.



42-åringen lät inte uppdelningen av hans 11-åriga äktenskap påverka hans jobb när han sågs skratta och skämta med sin co-host Declan Donnelly på tisdagen.



Det verkar som att duon var säker på att visa sina berömda chirpy personas efter källor avslöjade att det har varit 'spänning' mellan paret på grund av Ants förhållande elände.

En källa sa till NEWSAM: 'Dec kommer alltid att stå vid Ant, men med åren har han naturligtvis blivit mycket goda vänner med Lisa, och hans fru Ali är också mycket nära henne.'

Ant McPartlin avbildades utan sin vigselring medan han arbetade med Declan Donnelly (Bild: Twitter)



Källan tillade att han 'känner sig mycket sönder och att det är en oerhört svår situation för alla berörda' innan han sa att Ali hade blivit Lisas axel att gråta på.

Senare under dagen sågs paret också på den röda mattan med Britain's Got Talent -domarna Simon Cowell, David Walliams, Amanda Holden och Alesha Dixon när de filmade auditions i Blackpool - inför showens återkomst till ITV senare i år.



Ant såg verkligen glad ut att vara tillbaka på jobbet när han skakade hand med fans vid fotocall i Blackpool Winter Gardens.

Bilder dök upp på sociala medier som visar BGT -domarna och presentatörerna alla leende när de tog sig till Madame Tussauds tidigare på dagen.

Paret var vid gott humör för pressmeddelandet från Britain's Got Talent (Bild: Flynet Pictures)

De gick med i BGT -domarna för auditions i Blackpool (Bild: PA)

body badkläder sally nugent

Samtidigt verkar Lisa försöka hålla hakan uppe i kölvattnet av nyheterna och ta till Twitter för att gilla en rad stödjande tweets.

'Jag ville skicka dig enorma mängder kärlek och tur för framtiden. Du har förblivit så värdig inför media - du är en sann inspiration ”, twittrade en fan.

Det kommer efter att Ant meddelade att han skilde sig från fru Lisa, vilket bekräftade spekulationer om att deras förhållande var över.

Fans blev förvånade över uttalandet, där det stod: 'Ant är mycket ledsen att meddela att han efter 11 år avslutar sitt äktenskap med Lisa.'

Ant var glad att skaka hand med fans (Bild: Flynet Pictures)

Stjärnan meddelade just sin skilsmässa från hustrun Lisa (Bild: Flynet Pictures)

Dec och hans fru Ali Astall har vuxit nära Lisa genom åren (Bild: Getty Images Europe)

Till skillnad från de flesta showbiz -tillkännagivanden uttrycktes ingen ånger och paret lovade inte att förbli vänner & apos ;.

En annan skrev: ”Genom svåra tider måste vi alltid påminnas om att bättre tider väntar. För en vacker person som dig själv kommer det att bli tufft, men håll hakan uppe så blommar du igen. '

Efter att ha uppenbarligen erkänt att han är skyldig till sammanbrottet i hans 11 -åriga äktenskap har det hävdats att Ant gärna betalar en skilsmässa för 30 miljoner pund till Lisa, om de godkänns av deras advokater.

I & apos; m A Celeb -presentatören vill påstå att hon är ekonomiskt och känslomässigt stödd & apos ;.

Se Även: