Mest dramatiska live -TV -ögonblick någonsin när BBC -programledaren går in i arbetet efter att ha läst nyheterna

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Farorna med live -tv

Farorna med live -tv



Live -tv är extremt oförutsägbart till sin natur, och det har gett tittarna många dramatiska stunder genom åren.



xbox one s black friday 2019 Storbritannien

Från komiska olyckor och tekniska svårigheter till oönskade gäster och oväntade ankomster, farorna med TV utan säkerhetsnät har skapat spännande och ibland skrämmande visning.



Denna vecka, BBC Breakfast Victoria Fritz gick in i arbetet efter att ha läst nyheterna och - eftersom hennes man, Dan, fastnade i trafiken på M6 - var co -presentatören Sally Nugent hennes födelsepartner.

Sally Nugent och Victoria Fritz på BBC Breakfast

Sally Nugent och Victoria Fritz på BBC Breakfast (Bild: BBC)

Hon födde en pojke, som ännu inte heter, på St Marys sjukhus.



Sally Nugent och Victoria Fritz på BBC Breakfast

Sally Nugent och Victoria Fritz på BBC Breakfast (Bild: BBC)

Victoria Fritz föder barn direkt efter att ha presenterat BBC Breakfast

Victoria Fritz föder barn direkt efter att ha presenterat BBC Breakfast (Bild: Twitter/BBCBreakfast)



Den nya mamman twittrade att leveransen var en BBC Breakfast -laginsats.

Här är bara några av de mer minnesvärda tiderna som saker och ting bara inte gick att planera.

Väderflickan svimmar i luften

BBC -väderflickan Rachel Mackley svimmade live i luften när hon levererade sin prognos och snubblade bakåt.

Hon sa till tittarna och kollegorna: 'Jag är så ledsen, jag kommer att svimma.'

Flödet klipptes snabbt och flyttades tillbaka till berörda programledare Polly Evans och Robert Smith, eftersom de förblev lugna medan de såg till att deras medstjärna var OK efter det oväntade ögonblicket.

Programledaren tappar sin bikini

Chilenska TV -reportern Bernardita Middleton befann sig i kuststaden Reñaca i norra Valparaiso -regionen, när studion vågade henne ta ett dopp i det berömda kyliga stilla vattnet.

david holmes harry potter

Hon hade en bikini bara för säkerhets skull, men förväntade sig verkligen inte att de skulle få henne att gå i sådana kalla och grumliga förhållanden.

Ändå klev hon ner till sin bikini på den vindblåsta stranden och gick ut i havet - bara för att tappa toppen när hon reste sig från att ta ett dyk precis som en våg kraschade in i henne.

Första iPHone 6 -ägaren DROPS den på betong

För många var avslöjandet av den efterlängtade iPhone 6 en enorm affär - och tur att Jack Cooksey var den första som köpte en efter att ha köat i timmar i Perth, Australien.

Men han kunde knappt hålla tillbaka sin spänning och drog upp lådan med lite för mycket kraft - vilket resulterade i att den glänsande nya telefonen föll till marken, till stor chock för omgivande åskådare.

Programledaren visste inte om han skulle skratta eller gråta ...

Deadlines för överföringsfara

Sky Sports & apos; rullande täckning av Transfer Deadline Day har blivit en källa till bra underhållning för fotbollsfans över hela landet.

Men konceptet att resa till stadioner och träningskomplex över hela landet för att sända live inför samlade skara fans är inte utan nackdelar.

Oavsett om det var besvärligt eller roligt, vi slår vad om att den här reporteren inte var så glad över att ha en sexleksak vinkad i ansiktet när han försökte rapportera från Evertons träningsplan.

Hur är Adam?

Även tvålarna kan inte undkomma farorna med live -tv - som EastEnders tittare upplevde under showens mycket hypade vecka med ett skyddsnät i februari 2015.

förhållandet mellan liam och noel gallagher

Jo Joyner var 'rensad' när hon - som spelade Tanya Branning - av misstag hänvisade till Ian Beale som 'Adam' i en besvärlig blandning.

Hon frågade karaktären Jane Beale: Hur mår Adam? i samtal, vilket leder till en förvirrad blick på Janes ansikte.

Lenny Henry, eller är det?

I slutet av förra året fick ITV News be om ursäkt för att de visade film från Ainsley Harriott under Lenny Henry & apos; variety & apos; intervju .

Tittarna uttryckte upprördhet över felet, gjorde när Sir Lenny tog upp en ridderskap och talade om mångfald i brittisk TV.

När komikern och Comic Relief-grundaren pratade om att 'främja mångfalden' klippte intervjun in bilder på tv-kocken Ainsley som uppträdde på scenen i Comedy Store.

Kröner fel Miss Universe

Stackars Steve Harvey kommer ALDRIG att leva ner den här, efter att felaktigt ha meddelat fel vinnare av Miss Universe -tävlingen förra året.

vinter-OS 2018 i Storbritannien

Komikern av misstag krönt Miss Colombia Ariadna Gutierrez, innan han måste ta tillbaka den och korrekt utdela Miss Philippines Pia Wurtzbach vinna utmärkelsen.

När han mötte tvåan ansikte mot ansikte på sin show, bad han senare om ursäkt och sa: 'På grund av ett misstag jag har gjort kastade jag dig in i en rampljus, en plats som jag aldrig hade tänkt att jag inte skulle vilja hända till någon. Jag vill bara säga hur ledsen jag är. Jag är verkligen.'

Olly Murs orsakar fixrad

Olly Murs kommer definitivt att sympatisera med Steve Harvey, efter att han drabbats av ett eget resultat -missöde på The X Factor förra året.

Sångarens olycka kom när han tillkännagav resultaten av en eliminering av talangshow tidigt efter att domarna erkände att de inte kunde bestämma vilken handling som skulle skickas hem - Monica Michael eller Anton Stephans.

Det slutliga beslutet var sedan tänkt att lämnas till allmän omröstning, men Olly meddelade att det förra hade eliminerats INNAN han fick kuvertet med resultaten.

Se Även: