Gemma Collins episka viktminskningsresa - från tippskalor på 21: a till storlek 12 mål

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

En nätt smal Gemma Collins strålade med självförtroende i Dubai den här veckan och pralade med sina smala stift och definierade kindben.



Grinande från öra till öra visade den bubbliga blondinen upp sina långa ben i en miniklänning i lårskinnande satin tillsammans med TOWIE-medstjärnan Billie Faiers.



Och hennes fantastiska uppvisning kommer från baksidan av de tre stenminskningar som hon uppnådde i år, som startades av en ökänd period på Dancing On Ice.



Hon hoppas nu att tappa ytterligare sex stenar för att nå sin målvikt.

'Jag skulle bli riktigt glad om jag tappade sex stenar, eftersom det skulle leda ner till 12 stenar och storlek 16', sa stjärnan nyligen efter att ha sjunkit från storlek 24.

Gemma stoltserade med sina smala stift i Dubai (Bild: Instagram)



Hon har några allvarliga kindben på gång (Bild: Instagram)

karen barberare och christopher dean

Men Gemma har inte alltid behövt kämpa med sin vikt.



Som tonåring var hon en smal storlek 10 med en hälsosam inställning till mat. Det var tills en snabb följd av hjärtesorg skickade henne att äta i spiral.

'Varje gång jag kände en känsla skulle jag äta för att blockera den. Mat gav mig en hög ', skrev hon i sin självbiografi 2013, i grunden ... My Life As An Essex Girl, medgav att hon i sin mörkaste timme började självskada.

Gemma var en smal storlek 10 som tonåring (Bild: Publicity Picture/Ebury Press)

Hon gick upp i vikt efter en rad hjärtskador (Bild: PA)

'Jag hade alltid varit smal så jag kände mig aldrig skyldig', förklarade hon och erkände att hon inte skulle tänka på att äta tre chokladstänger i rad följt av två hamburgare från McDonalds.

'Jag började fixa mig om mat. Det blev ett fokus bort från den dystra verkligheten i min situation. Jag skulle tänka på det från att jag vaknade till att jag gick och lade mig. Jag hade låg självkänsla. Jag led och utan att inse att jag blev en större människa, säger hon.

'Jag gick från att vara en tunn tjej som aldrig hade ett viktproblem och var i konstant storlek 10 till en tjej som inte kunde sluta växa.'

Hon var frisk 11: a när hon började (Bild: gemmacollins1 / Instagram)

Hon försökte varje diet för att gå ner i vikt (Bild: IF)

Inom ett år hade hon ballongat från en 11: a till en storlek 18 och tippade vågen på mer än 17: e.

Desperat efter att flytta kilona försökte hon allt hon kunde för att banta, inklusive The Cambridge Diet, Dunkan Diet, Cabbage Soup Diet.

'Men jag tränade inte och när vikten var på den fastnade den. Jag tyckte att det var svårt att motstå frestelser och jag längtade efter den tröst jag fick i mat, erkände hon.

Istället omfamnade Gemma sina kurvor och huggade ut en nisch som TOWIE: s bubbliga diva.

Men bakom kulisserna stack hennes hälsoproblem upp.

Mat blev min vän, sa hon och erkände att hon skulle äta upp till 3000 kalorier om dagen.

Gemma vill komma tillbaka till 12: a (Bild: PA)

Jag skulle använda den som en känslomässig krycka. Vissa människor har en filt eller en nalle - för mig, när jag åt kände jag mig trygg, fortsatte hon.

En gång kunde jag inte andas eftersom jag ramlade ner maten så snabbt, säger hon. Jag hade älskat att ha varit sjuk, få upp allt. Men det fungerade inte för mig.

Desperat efter att bota hennes & apos; besatthet & apos; med mat försökte hon hypnoterapi och tappade tre stenar på Jason Vales Juicy Oasis -reträtt i Portugal - genom att inta annat än vätska i fyra veckor.

'Jag har gjort alla dieter där ute, det finns inget jag inte har gjort', sa hon till The Morning om sin förtvivlan och desperation.

'Jag var besatt av mat. Och livet kretsade kring mat och ätande. Det fanns inget hjärnutrymme i mitt huvud för att jag inte skulle tänka på mat, det var en levande mardröm.

Sedan 2016 fick Gemma ett krossande slag när läkare upptäckte att hennes äggtal var lågt och hennes vikt kunde stoppa hennes graviditet.

Gemma planerar att få en bröstförminskning när hon når sin målvikt (Bild: Splash News)

Kilona sjönk när hon dök upp på Dancing On Ice (Bild: PA)

I ett försök att vända på det anmälde hon sig till Dancing On Ice och började bränna hela 1000 kalorier om dagen under träningen.

'Jag fick höra att jag behövde gå ner i vikt (för att få ett barn) så det var därför jag bestämde mig för att göra showen för att förbättra mig själv på lång sikt', sa hon.

'Jag har definitivt kämpat med (att inte skaffa barn) eftersom många av mina vänner som jag har varit på TOWIE med alla har fått barn.

'Och ​​alla är som & apos; när ska du skaffa barn? & Apos;'

I slutet av showen tappade hon två stenar och hon har sedan tappat ytterligare 14 kg och visade upp sin dramatiskt smalare figur i en glittrande kostym vid en SkinnyJab -lansering förra månaden.

Hon har skurit ut socker och rött kött och äter inte kolhydrater efter 18.00. Hon anställde också fitnessinstruktören Vicky Young för att hålla henne på rätt spår.

'Till frukost kommer hon att ha pocherade ägg, avokado, tomater på surdeg, sedan blir lunchen en stor sallad med grönkål, paprika och avokado, med antingen kyckling eller tonfiskstek', sa Vicky till nytt! tidskrift.

'Till middag gör jag henne vegetariska curryrätter, eller ibland är det kyckling- och halloumi -kebab med paprika på spett med tzatzikisallad.'

Det avslöjades dock nyligen att det finns mer till hennes nya figur än kost och träning, med Gemma som vänder sig till SkinnyJab aptitdämpande injektioner.

Gemma har släppt skräpmat till förmån för hälsosam kost (Bild: Gemma Collins/Instagram)

'Det är dags att tygla alla överdrifter och bli frisk igen och @skinnyjab kommer att hjälpa mig att göra just det!' hon twittrade i juni och erkände att hon hade 'ägnat sig åt fantastisk mat'.

En tre veckors plan kostar £ 250 med upprepade injektioner som kostar £ 135, och lovar att minska patientens lust att äta på bara tre dagar.

Dr Sarah Jarvis, klinisk chef på patient.info, berättade dock för The Sun Online att programmet endast ska användas av överviktiga eller allvarligt överviktiga.

'Det är uppenbarligen inte en' mirakelkur '-det finns verkligen ingen bieffektfri mirakellösning för fetma, säger hon.

'Denna injektion ska endast användas under noggrann medicinsk övervakning, förutom effektiva kost- och livsstilsförändringar.

närmare magasin Middleton bilder

'Liksom alla andra licensierade läkemedel har det biverkningar - bland de vanligaste är illamående eller illamående och diarré.'

38-åringen planerar nu att få sina 38GG-bröst reducerade mot bakgrund av hennes viktminskning.

'Mina bröst är så stora och jag vill få dem reducerade i januari, men jag måste tappa tre stenar innan de kan operera', sa hon.

'Mina bröst är 38GG nu och jag tror att jag kommer att gå ner till en C eller en D-kopp. Operationen är fullbokad. Jag tror att när du har stora bröst kan de få dig att se större ut och jag skulle bara älska att aldrig mer ha på mig en BH. '

Se Även: