Storbritanniens yngsta föräldrar - misshandlad tjej som födde vid 12 och pojke som påstod sig vara pappa vid 13

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Vid 12 års ålder blev Tressa Middleton Storbritannien

Vid 12 års ålder blev Tressa Middleton Storbritanniens yngsta mamma. Hon avslöjade senare att hon hade våldtagits av sin äldre bror, och hon gav sitt barn för adoption(Bild: MDM)



De var affischbarn till & apos; Broken Britain & apos; - en tragiskt misshandlad tjej som blev mamma vid 12 och en pojke som påstod att han hade fått ett barn i 13 -årsåldern.



Och under åren sedan deras ökända berömmelse har Tressa Middleton och Alfie Patten kämpat för att återuppbygga sina liv, kämpat med droger, sprit och hjärtskärande tragedier.



Under helgen framkom rapporter om att a ung flicka i Storbritannien har fött ett barn i 11 -årsåldern , med socialtjänsten som undersöker omständigheterna kring graviditeten.

Den chockerande förlossningen tros göra henne till Storbritanniens yngsta mamma, en titel som tidigare innehades av tragiska Tressa, som spirade in i heroinberoende efter att hon våldtogs 11 år av sin äldsta bror, Jason.

Alfie insisterade under tiden på att han var Storbritanniens yngsta pappa innan ett DNA -test bevisade något annat. Han störtade sig i depression av avslöjandet, han blev i år sparkad ur sitt hem efter att ha använt det som bas för läkemedelsoperationer.



Här avslöjar vi vad som blev av de två unga britterna som bedövade nationen.

Betalade £ 2 för sex av främlingar och våldtogs av bror

När hon växte upp i ett fattigt hem i West Lothian, Skottland, såg Tressa sin egen mamma, Tracey Tallons, kämpa med dryck och drogberoende.



Som småbarn grät hon sig igenom fester som sträckte sig in i de tidiga timmarna.

Tressa på bilden med andra barnet Arihanna Young och pappa Darren Young

Tressa på bilden med andra barnet Arihanna Young och pappa Darren Young (Bild: Daily Record)

I hennes bok, Tressa: The Twelve Year Old Mum , hon erinrade om att medan hon fortfarande var en skolflicka, bad sig snuskiga rovdjur om sexuella förmåner i utbyte mot sprit, cigaretter och småprylar - med en pervers som betalade henne 2 pund för sex.

Hon sa: Han gjorde vad han ville med mig och ibland var jag så full att jag inte märkte det.

”Efteråt gav han mig alltid ett par kronor för det. Det gjorde mig arg. '

Hemma var det inte heller någon flykt. Tressa hade ett oroligt förhållande med sin bror, Jason, som hon sa kunde vara 'kärleksfull en minut och annorlunda nästa'.

När hon var bara 11, lockade han henne till en nedlagd byggarbetsplats nära deras hem och våldtog henne fruktansvärt.

Traumatiserad av attacken kände Tressa sig oförmögen att berätta för sin mamma om de förändringar hon märkte i hennes kropp några månader senare.

Hon anförtror en vän som köpte henne ett graviditetstest som bekräftade hennes värsta rädsla - hennes bror hade impregnerat henne.

Strax efter att jag började märka förändringar i min kropp sa Tressa senare till This Morning.

Jag gjorde så småningom ett graviditetstest och det kom fram att jag var gravid.

Jag var för rädd för att berätta för min mamma, så jag berättade för min moster och sprang sedan iväg.

Mamma var arg men hon lugnade sig så småningom.

dylan sprouse nakenbilder

Tressa, som hade tillbringat mycket tid i vården, vågade inte berätta för sin mamma att Jason var pappa till hennes ofödda barn.

Hon var rädd och ensam och hävdade att barnet var resultatet av en berusad kontakt med en tonåring och efter att ha fött en liten flicka 2006 tillbringade hon två år med att uppfostra henne ensam - att hålla sin mörka hemlighet för sig själv.

I åldern 14 avslöjade hon äntligen sanningen för en vän och Jason greps. Men när hon äntligen erkände sanningen nekades hon kontakt med sitt barn som togs om hand.

Efter en rättegång 2009 fick Jason fängelse i fyra år efter att DNA -test bevisat att han var hennes bebis pappa.

Bekämpade trauma och £ 400 per dag heroinvanor

Under de kommande tre åren kämpade Tressa för att övervinna trauman under hennes prövning.

In och ut ur vårdhem föll hon i en spiral av dryck och droganvändning för att dämpa smärtan - med upp till 400 pund heroin om dagen på sin lägsta punkt.

Tressa avbildade som en ung flicka med sin familj, inklusive äldsta bror Jason i bakgrunden

Tressa avbildade som en ung flicka med sin familj, inklusive äldsta bror Jason i bakgrunden (Bild: Daily Record)

År 2011 checkade hon in på rehab för att sparka vanan och öppnade upp för den verkliga omfattningen av sitt beroende.

'Jag injicerade heroin nio eller tio gånger om dagen, samtidigt som jag rökte det hela tiden', sa hon Solen .

Jag skulle ta det för att glömma allt och ta bort vad Jason hade gjort mot mig.

Nu hade hon träffat sin pojkvän, Darren Young, men Tressa erkände att paret hade kämpat med heroinberoende i sex månader.

Hon bestämde sig slutligen för att gå till rehab efter att videofilmer framkom av hennes injicering av droger i hennes ljumske.

Det svåraste med att komma av heroin är att du måste möta saker, säger hon.

Jag klarar de fysiska abstinenssymtomen men jag har svårt att hantera mitt förflutna nu.

Jag gråter varje dag för min dotter. Jag tror att jag precis börjat inse att jag hade mina chanser med henne och jag misslyckades med henne.

Missfall tragedi dagar före mammas död

År 2014 hade Tressa blivit ren och började vända hennes liv.

Nu 19 år gammal hade hon blivit gravid med Darren & s barn och såg trevande fram emot att bilda familj.

I en hjärtskärande twist förlorade hon dock barnet efter att ha drabbats av ett missfall - bara för att få veta flera dagar senare att mamma Tracey hade dött.

Tracey, som själv kämpade för heroinberoende, hade stått vid Tressa när hon försökte övervinna sina missbruk.

När Tressa fick reda på att hon väntade igen blev hennes mamma glad, säker på att hon en dag skulle få ett annat barnbarn.

baby girl skanna bilder

Men när den unga kvinnan började drabbas av kramper och blödningar gick hon till sjukhuset och fick höra de magnyheterna.

Vi gick till läkarna och de berättade att jag hade tappat min bebis. Jag var förstörd och jag visste att mamma skulle bli det också, säger hon till The NEWSAM.

'Jag ordnade att hon skulle komma till middag så att jag kunde berätta det för henne personligen.

Men tre dagar senare ringde en släkting för att informera om att Tracey hade dött.

Ett obduktion gav hennes dödsorsak som lunginflammation. Familj och vänner samlades för Traceys begravning, där Tressa tvingades sörja tillsammans med brodern som våldtog henne.

Ny start med andra flickan

Trots den färska plågan förblev Tressa stark med hjälp av Darren och genomgick rådgivning.

De fortsatte att försöka få en bebis, men efter månader utan framgång började hon frukta att hon 'straffades' för att hon lät hennes förstfödda tas bort.

Men i oktober 2018 välkomnade Tressa och Darren en 8lb 1oz liten flicka efter ett ansträngande 24-timmars arbete.

Tressa poserade med lilla Arihanna och Darren och sa att hon aldrig skulle hålla sitt äldsta barn hemligt - och hoppades att de två systrarna kunde träffas en dag.

Arihanna kommer alltid att veta att hon har en storasyster, säger hon till The NEWSAM.

'Jag pratar med henne om det nu, även om hon inte kan förstå. Hon kommer aldrig att vara hemlig.

är Annabelle baserad på en sann historia

De är polära motsatser - Arihanna är smiley och nöjd, medan min andra dotter var högljudd och pigg. Men jag vet bara att de klarar sig.

Jag säger till Arihanna att om hennes syster var här skulle de spela spel tillsammans. Jag hoppas verkligen att de en dag kan träffas. Det skulle betyda världen för mig. '

Baby med ansikte, 13, påstod att han var pappa

När 15-åriga Chantelle Stedman födde 2009, blev britterna bedövade över att finna att pappan tydligen var en pojke med en liten baby som knappt var tonåring.

Fyra fot långa Alfie Patten, 13, hävdade att han var Storbritanniens yngsta pappa efter att ha gått runt sin skenbara flickvän i Hailsham, East Sussex för en övernattning och förlorat sin oskuld.

Han var till och med avbildad sittande i en sjukhussäng som vaggade baby Maisie.

Alfie Patten, då 13, påstod sig vara Storbritanniens yngsta pappa. På bilden med baby Maisie

Baby Maisie hålls av Alfie Patten (Bild: Människorna)

Men det väcktes allvarliga frågor om huruvida Alfie, som bara skulle ha varit 12 år när barnet fötts och som var blyg och omoget, faktiskt kan vara barnets far.

Sex unga pojkar kom då fram för att hävda att de också hade legat med Chantelle vid den tidpunkt hon skulle ha blivit gravid.

En i synnerhet, fotbollstokig Tyler Barker, då 15, hävdade att han hade oskyddat sex med den unga tjejen vid ett enda tillfälle.

Så småningom kom Alfie och Tylers föräldrar äntligen överens om att båda pojkarna skulle ta ett DNA -test på 300 pund för att lösa faderskapsfrågan - och det visade sig att Tyler faktiskt var pappan.

& apos; Vi behandlades som något av Shameless & apos;

Alfies berättelse väckte en mediecirkus, med hans mor, Nicola, som klagade över att familjen 'behandlades som något utanför tv -programmet Shameless'.

Plötsligt kastades Alfies namn om i parlamentet och klockan 10. Vi framställdes som en dålig familj från fel sida av staden, säger hon till The NEWSAM.

Mamma Nicola sa att de orättvist framställdes som en & apos; dålig familj & apos;

Mamma Nicola sa att de orättvist framställdes som en & apos; dålig familj & apos;

Hundratals Facebook -vänförfrågningar och meddelanden täppte till hans inkorg. Han blev till och med ombedd att få sin autograf på McDonald's.

Hon sa att Alfies röst inte ens hade gått sönder när han berättade om sitt hindrande faderskap - och att hon hade försökt att vara så stödjande hon kunde trots hennes tvivel om hans historia.

Alfie trodde verkligen att han var en pappa, tillade hon. ”Jag frågade honom upprepade gånger om han var säker på detta. Var han säker på att han hade tappat oskulden och kunde vara pappa till ett barn?

Men han försäkrade mig om att han var det och sa att han skulle bli en riktigt bra pappa. Alfie hade fått sig att tro att han var en pappa.

Kanske borde vi ha tvingat fram sanningen tidigare. '

Krossade bilar i full berusning

Trots sin smala flykt från föräldraskapet föll Alfie in i en oroande krets av kriminalitet och alkoholberoende under åren efter hans uppkomst till berömmelse.

Tio år efter skandalen dök han upp i rätten efter att ha krossat bilar och egendomar i ett berusat rasande.

Alfie har varit in och ut från domstolar med en ström av oroande övertygelser

Alfie har varit in och ut från domstolar med en ström av oroande övertygelser (Bild: Brighton Pictures)

Dömd för brottsskada vid Lewes Crown Court visade det sig att han redan hade åtalat fem fällande domar för 12 brott och druckit kraftigt.

Åklagande, Hannah Hurley sa att poliser ingrep efter att Alfie sparkat en skåpbil, skadat en Skoda och brutit ett staket medan de var berusade.

Hon sa: ”Han var full, svordom och aggressiv.

'Han sprang upp och ner på vägen. Han sågs bråka med fordon och ropade på dem. '

Domstolen hörde att Alfie, nu 23, var en arbetslös alkoholist som bodde hemma med sin mamma och hade en historia av brott, inklusive ett 24-månaders villkorligt fängelsestraff.

Som försvarare sa Fatania: ”Det här är en ung man som är medveten om de bekymmer som spelar här.

'Han vill förbättra sig för att bli normal och söka fred snarare än att fortsätta det destruktiva, kaotiska beteende som är djupt farligt för hans hälsa.'

Kickade hemifrån efter & apos; läkemedelsoperation & apos;

Nu 25 år gammal, blev Alfie och hans mamma sparkade ut ur sitt hem tidigare i år för att ha använt det som centrum för en narkotikahandel.

Vid en utfrågning i mars fick Brighton Magistrates Court veta att de hölls av deras råd efter att ha startats av sin hyresvärd.

Alfie Patten

Alfie Patten inuti sitt hem i Hailsham iförd sin Williamdon -skoluniform (Bild: Människorna)

Polisen lämnade ett stängningsföreläggande i december förra året på grund av störande beteende och oordning vid huset med tre sovrum.

Distriktsdomaren Teresa Szagun sa: ”Lokalerna användes för narkotikahandel och det var det asociala beteendet som sprang ut på gatan och påverkade grannskapet.

'Vad jag kan samla hyresvärden vill inte ha Pattens tillbaka. De har fortfarande ingen annanstans att bo. '

Louise Ravenscroft, åklagare för Sussex -polisen, sa att det hade gjorts fem räder mot huset under fem år och att paret förblev under utredning av Sussexpolisen.

maura higgins ring flicka

Domstolen hörde också att Patten har en varning för kokaininnehav från 2016 och hans mamma hade en liknande försiktighet från 2009.

Tala till Solen år efter att ha lärt sig att han inte var pappa till baby Maisie, erkände Alfie att han hade störtats i depression efter att ha blivit utskuren ur barnets liv.

Jag var förstörd. Det var för mycket att ta in. Jag grät i flera dagar och lämnade knappt mitt rum, sa han.

För att göra saken värre såg jag aldrig Maisie igen eftersom Chantelle och hennes familj flyttade så fort de fick veta att jag inte var pappa.

Jag kunde inte möta att göra någonting. Jag kunde inte gå till skolan. Jag trodde att min värld hade slutat.

Han sa att han tillbringade sina dagar med förmåner att titta på TV och att han kämpade med att bli upptäckt på gatan och tillade: Överallt där jag kom skulle jag bli igenkänd.

Folk skulle stoppa mig på bensinstationen och säga, 'Du är den där riktigt unga pappan'. Det gör de fortfarande.

Se Även: