Tidigare Disney -stjärnan Dylan Sprouse nakna selfie -läckor, tvilling Cole har den bästa reaktionen någonsin

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Dylan Sprouse

Dylan Sprouse av naken selfie -berömmelse(Bild: twitter)



När ska kändisar lära sig att nakna selfies är en dålig idé?



Dylan Sprouse - den tidigare stjärnan i The Suite Life with Zack and Cody - gjorde en mycket dum sak och riktade sin kamera mot en spegel och klickade i fel ögonblick.



är nick cotton död eller levande

Det helt nakna fel ögonblicket. Hittills har två snaps dykt upp - en där han tack och lov bär underkläder och en annan där han inte är det.

Lärde han ingenting av andra Disney -stjärnor Vanessa Hudgens och Demi Lovato?

Det var dock inte så illa för skådespelaren, åtminstone gjorde han ett fan i kändisbloggen Perez Hilton som twittrade om bilderna och gjorde det klart att han stöttade fullt ut den 21-årige skådespelarens nakna selfie- knäppa färdigheter.



Om det är något vi gillar är det en före detta Disney -stjärna med humor.

betydelsen av siffran 26

Efter att fotot publicerades på Twitter twittrade skådespelaren som för närvarande är inskriven vid New York University: 'Oj, antar att jag inte är 14 och tjock längre.



'Jag råkade ut .. men jag skulle vara en dåre att inte stå för det. Måste gå förbi det antar jag.

'Gå förbi det på ett sexigt sätt', skrev han, tillsammans med en bild på sig själv som en bebis, vilket bara är konstigt.

Men priset för den bästa reaktionen någonsin går till Dylans tvillingbror, Cole som twittrade: 'Kallt i det badrummet, va?'. Bränna!

Vi böjer oss för dig, sir, liksom Dylan som helt enkelt skrev tillbaka, 'Älskar dig också'.

gary neville liverpool skjorta

Tvillingarna spelade i serien från 2005 till 2008 och i sin avknoppning The Suite Life on Deck i tre år fram till 2011.

Dylan sprängde nyligen med andra Disney -stjärnan Joe Jonas påståenden om sin tid på Disney i en intervju.

Den 21-åriga stjärnan skrev på sitt Tumblr-konto och sa: ”För det första tror jag att det är tjurar att de blev fråntagna val eller kreativitet. Om de ville kunde de ha sagt till Disney NO.

hus mitt på motorvägen

'Cole och jag gjorde det här hundratals gånger och vi slutade bra. Den enda anledningen till att de inte gjorde det är att jag, liksom många av människorna på den kanalen, tror att de föll för berömmelsens lockelse.

'Visst, Cole och jag hade agerat hela vårt liv, så vi såg det som ett sätt att nå ett mål (pengar) snarare än en möjlighet att bli framgångsrik.'

För exempel på andra kändis-selfies, varför inte läsa vår kändis-selfiespecial där vi har kombinerat de bästa bröst, bums och sex-pack för ditt tittande nöje här.

Year of the celeb selfie Cameron Diaz Visa galleri

Se Även: