Sainsbury lanserar en enorm Dyson- och GTech -försäljning - och Dyson V6 kostar nu bara 50 £

Sainsbury's

Ditt Horoskop För Imorgon

Uppdatering: Sainsbury har bekräftat att affären är legitim - men den har varnat för att affären endast finns i utvalda butiker och det är osannolikt att det finns några lager kvar.



I ett försök att rensa sina butiker och depåer redo för jullager har Sainsbury & s utlyst en enorm försäljning av dammsugare - inklusive massor av Dyson och Gtech.



En rad olika modeller ingår i försäljningsevenemanget, inklusive Dyson V6 Trigger (vanligtvis £ 149,99 ), Gtech AirRam (vanligtvis £ 199,99 ) och V6 Animal (vanligtvis £ 309,99 ) - som alla kommer att sänkas till bara £ 50. Galenskap!



Enligt en hemlig källa som läckte ut informationen på nätet kommer försäljningen att börja imorgon, onsdagen den 16 oktober, och kommer endast att finnas tillgänglig i butiker.

Källan inkluderade också en lista med fem modeller och deras nya priser, som vi har jämfört med Amazons nuvarande prislappar nedan.

Dessa priser är löjligt billiga



bästa bryggkamera under 200 £

Det är dock värt att notera att Sainsbury ännu inte har bekräftat några av priserna nedan, så saker kan fortfarande förändras innan de uppenbarligen kommer att starta imorgon, och ingen av nedanstående prispunkter kan garanteras.

Vi kommer att stå i kö utanför butiken



Källan läckte ut sin heliga information till forum för onlineaffärer HotUKDeals, som skrev 'Just got the heads up that Sainsbury's apos; s gör enorma rabatter på ett urval av dammsugare, inklusive Dyson sladdlösa och Gtech AirRam Priserna verkar ganska bra om jag ska vara ärlig!

Insider har sagt att detta endast kommer att finnas i butik, så bäst att kolla in din lokala butik på dagen.

Se fler Dyson -erbjudanden i vår bästa trådlösa dammsugguide.

Se Även: