Bästa brokamera för nybörjare 2020: de bästa funktionerna för de ultimata snaps

Kameror

Ditt Horoskop För Imorgon

Förvandla dina bilder från OK till enastående med en bryggkamera



khabib vs poirier brittisk tid

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Om du har börjat denna artikel undrar var du ska få tag på en anständig bridgekamera, har du kommit till rätt ställe.



Sedan deras 80 -tals ankomst har de kommit längs när det gäller praktiska funktioner, bärbarhet och användarvänlighet - om du är nybörjare är detta en bra startkamera för att ge dig vackra och professionella snaps.

Du kanske nu undrar varför bridge -kameror inte används för alla typer av fotografering. Med alla fantastiska saker kommer vissa att tänka på till exempel, de är inte de bästa för förhållanden med svagt ljus och skulle inte liknas som de mest effektiva när du reser.

Oavsett om det är djurliv, action eller porträtt du vill fånga; en brokamera kan uppnå en mängd fantastiska snaps att vårda. Vi har listat tio av de bästa i vår sammanställning nedan.



Bästa brokamera för nybörjare 2020

1. PRAKTICA Luxmedia Z35-BK-bryggkamera

PRAKTICA Luxmedia Z35-BK bryggkamera

Om du har en budget är Praktica Luxmedia ett bra ställe att börja fånga alla dina speciella stunder.



Tack vare en 16 megapixel CMOS-sensor som kan väckas till liv i affischstorlekar, vilket är perfekt om du vill ha bilder att rama in eller ha i hemmet.

Med en kraftfull optisk zoom kan du ta vackra bilder på avstånd eller på nära håll, inbyggd bildstabilisering innebär att du kan ta skarpa och tydliga bilder utan stativ och även spela in HD-videoklipp.

Det finns 26 roliga lägen att välja mellan, så att du kan bli kreativ med dina snaps; inklusive ett fisheye -effektverktyg, svartvita och extrema färgfunktioner.

Pris: £ 112, Currys - köp här nu

2. Kodak PixPro AZ421 Bridge -kamera

Kodak PixPro AZ421 Bridge -kamera

Ett annat riktigt bra alternativ om du inte vill bryta banken, Kodaks PixPro är där uppe som en värdig toppkonkurrent.

Med ett imponerande 42x ultralångt zoomobjektiv och optisk bildstabilisering levererar denna kamera definierade och tydliga 16 megapixel närbilder, panoramabilder eller fantastiska HD-videor.

Kameran har leendekänning, minskning av röda ögon och en praktisk självtidsfunktion - så oavsett om det är familjesnaps, selfies eller stora evenemang kan du göra allt med den här gadgeten.

Pris: £ 129,99, Argos - köp här nu

3. Panasonic Lumix DMC-FZ82 4K-bryggkamera

Panasonic Lumix DMC-FZ82 4K-bryggkamera

De flesta av de bästa av de bästa listorna är Panasonic Lumix DMC -FZ82, på knappt £ 240 med några ganska fantastiska funktioner - det är inte ett alternativ att missa.

Den prisvärda bryggkameran har en super imponerande 60x optisk zoom, 4K -videofotografering, en modern LCD -pekskärm. Den väger drygt 600 g, vilket är perfekt för att ta med dig under dagen.

En fantastisk funktion vi älskade i den här kameran är postfokusfunktionen, som låter dig välja en kontaktpunkt för din bild, långt efter att bilden har tagits. Detta säkerställer att dina snaps alltid kommer att vara tydliga och i fokus - resultat.

Pris: £ 239, Amazon - köp här nu

4. NIKON COOLPIX B600 bryggkamera

NIKON COOLPIX B600 bryggkamera

Nikon COOLPIZ B600 är ett bra alternativ om du bara börjar med zoomfotografering. Det ser lite skrymmande ut, men är bara 500 g i vikt, vilket är 100 g än Panasonics Lumix - vilket gör det till ett annat utmärkt alternativ för att ta ut och ta omkring.

Kameran har flera olika motivlägen, som automatiskt växlar beroende på din omgivning för att ge dig det bästa fotot, så att du kan lägga mer tid på att fotografera och mindre tid att famla.

Pris: £ 299, Currys - köp här nu

5. Sony DSC-RX10-kamera

Sony DSC-RX10 kamera

För vissa är det inte en del av deras vardag att kunna dyka runt med en kamera. Det är mer ett ledigt tillfälle eller en semesterresa där kameran kommer ut, det är inte en kompaktkamera, men Sony DSC-RX10 är den perfekta accenten för de stunderna.

Den har en stor sensor jämfört med vad som finns i några billigare modeller, vilket hjälper till att ytterligare producera bilder med fantastisk klarhet och detaljer, även i svagt ljus.

Spela vackert tydliga 4K-filmer och med en inbyggd mikrofon kan du spela in skarpt kvalitetsljud som är värt ett professionellt arbete.

Pris: £ 592,29, Amazon - köp här nu

6. Canon PowerShot SX70 HS Bridge -kamera

Canon PowerShot SX70 HS -bryggkamera

Det finns inte mycket att inte älska med Canon PowerShot SX70, den kombinerar det robusta utseendet på en DSLR med de bästa teknikerna för en kamera med fast objektiv.

Förutom förmågan att skjuta i JPEG- eller RAW -format kan du spela in i 4K UHD och dela sömlöst dina skapelser via inbyggd bluetooth och WiFi.

En underbar 65x optisk zoom och högkänslig CMOS -sensor fångar 20,3 megapixlar rena detaljer. Du kommer också att ha bildstabiliseringsteknik och supersnabb autofokus, se till att du någonsin kommer att ta ett dåligt ögonblick.

Pris: £ 499, John Lewis - köp här nu

7. Nikon Coolpix P1000

Nikon Coolpix P1000

Om du gillade NIKON COOLPIX B600 kommer du helt enkelt att älska P1000 - den har uppenbarligen en mycket större prislapp, men är väl värd investeringen om du ser dig själv som nästa steg upp från en nybörjare.

Oavsett vad du fotograferar, med en häpnadsväckande 125x optisk zoom kan du vara säker på att du kommer att kunna ta hela bilden. Du kan också spela fantastiskt tydliga videor med 4K Ultra HD och bildstabilisering med dubbla detekteringar - vilket ger dig en bra bild även i svag belysning.

Om du vill redigera eller bearbeta dina bilder efteråt kan du skjuta i RAW för att göra det lättare att lägga upp foton.

Pris: £ 879, Amazon - köp här nu

8. Leica V-LUX (typ 114) digitalkamera

Leica V-LUX (typ 114) digitalkamera

Om du inte har något emot att betala extra är Leica V-LUX perfekt för fans av retrofotografi.

Optisk bildstabilisering hjälper till att minimera utseendet på kameraskakningar, vilket resulterar i skarpare bilder varje gång. Du har också tillgång till en 4x digital zoom och 32x intelligent zoom för super närbilder eller skarpa bilder långt ifrån.

Spela in filmer i 4K UHD och en inbyggd mikrofon låter dig bli tydlig som dagsljud.

British Travel Awards 2013

Pris: £ 895, SLR Hut - köp här nu

9. Olympus PEN E-PL9 kompakt systemkamera

Olympus PEN E-PL9 kompakt systemkamera

Olympus PEN E-PL9 har ett elegant och snyggt utseende som är tillräckligt kompakt för att packa i väskan på dina resor.

Tack vare en 16 megapixel CMOS -sensor, pannkaka elektroniskt zoomobjektiv och en supersnabb processor får du perfekta bilder varje gång.

Det spelar inte in 4K-videor men har HDR-funktioner, liksom en inbyggd bildstabilisator. Det har också en tre tums nedfällbar LCD-skärm, som är perfekt för att ta selfies.

Pris: £ 440,93, Amazon - köp här nu

10. Sony Cyber-Shot DSC HX400V digitalkamera

Sony Cyber-Shot DSC HX400V digitalkamera

Sony Cyber-shot HX400 är en bryggkamera i DSLR-stil med en imponerande 50x optisk zoom. Det kraftfulla Carl Zeiss zoomobjektivet har ett brett brännviddsområde och tillsammans med bildstabilisering får du skarpa och tydliga videor och bilder varje gång.

Skjut och dela sömlöst, med inbyggd WiFi och nära arkiverad kommunikationsteknik kan du dela dina minnen med kompatibla enheter eller sociala medier med bara en knapptryckning.

Pris: £ 349, Jessops - köp här nu

Bridge -kameror har många fördelar för alla dina kamerabehov. Om du letar efter något som är lite litet att resa med kan du läsa vår artikel om bästa kompaktkameror. Eller för retro snabbbilder, läs av våra bästa snabbkameror.

Se Även: