Claudia Winkleman känns inte igen utan fransar och ögonmakeup i ojordade bilder

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Berömd för sin snabba kvickhet, hårda fransar och varumärkes eyeliner, det är ingen tvekan om Claudia Winkleman.



Medan vissa gillar att experimentera med nya utseende, vet domaren Strictly Come Dancing vad hon gillar, och det är nakna läppar med surrningar av falsk solbränna - och hon ser fantastisk ut.



När jag är orange mår jag bättre, har fantastiska Claudia - som fyller 49 år idag - sagt om sin förkärlek för tre falska garvningstimmar i veckan.



Hon ärvde sin kärlek till en bronsfärgad hy från sin mamma, journalist och redaktör Eve Pollard och förklarade en gång: 'Precis som jag älskar min mamma en orange glöd, så jag kommer ihåg hennes virvlande stora penslar av apelsin över ansiktet och tänkte att det var det mest glamorös sak någonsin. '

Claudia Winkleman med sin trubbiga lugg, solbränd hud och nakna läppar

Claudia Winkleman är känd för sitt ikoniska utseende (Bild: PA)

När det gäller hennes skönhetsregim är Claudia uppfriskande lågmäld och erkänner att hon har använt allt från lera till en ögonfärgspenna för att fejka en solbränna och bekänna den dödssynden att sova i smink.



'Jag är värdelös', sa hon tidigare till The NEWSAM. 'Jag går och lägger mig med min sminkning - det får mig att ha bättre drömmar. Sedan vaknar jag, springer skolan, tar en tupplur, sedan duschar jag och sminkar mig.

'Med mitt hår torkar jag inte ens det. Om jag trycker ut båten kan jag borsta fransarna.



Trots att hon är en av de högst betalda kvinnorna på BBC tror Claudia hårt att det bara är hennes berömda utkant som ger henne så många jobb.

Claudia och mamma Eve Pollard omfamnar med matchande solbränna

Claudia ärvde sin kärlek till falsk solbränna från sin mamma, Eve Pollard (Bild: Dave Benett/Getty Images för Vic)

'Jag tror att det är den enda anledningen till att jag får jobb', skämtade hon. 'Jag är säker på att tv -producenter går, & vem är det med fransarna? Vi har henne. & Apos; '

'Jag kan inte föreställa mig livet utan det. Även om allt faller ut så får jag bara en peruk. '

När det gäller kirurgi och Botox har stjärnan erkänt att ha den senare tidigare men har sedan svurit av den av två skäl. En - hon gillade inte hur det fick henne att se ut, två - hon insåg att hennes utkant dolde det ändå.

dokusåpa. stjärnor
2007 återvände Claudia med sitt fransmärke till sidan

2007 återvände Claudia med sitt fransmärke till sidan (Bild: WireImage)

'Jag fick gå på Botox och jag såg konstig ut. Jag kommer inte ens att visa dig vad som ligger under min kant, för då kommer du att vara fysiskt sjuk på mig, säger den självvärderande stjärnan till The Sun 2016.

'Jag försöker vara ärlig om det. Jag försökte det, tyckte inte om det. Jag såg orolig ut, och om det är något som jag är är det inte oroligt.

'Fan, det går sönder. Jag har en enorm frans och jag bär tillräckligt med eyeliner för att döda en clown. Jag menar att många tycker att det är avvisande, men jag är för gammal för att börja ändra. '

Men innan Claudia finslipade sin stil, rockade hon ett mer naturligt utseende med honungsfärgat hår, utan lugg och noll eyeliner.

En uppgrävd bild av programledaren från 1995 visar henne skratta åt kameran med sitt mycket ljusare hår slitet vågigt i en rörig sidoseparation som var stilen då.

benjamin jones amy dowden

Hennes ansikte verkar vara sminkfritt medan hennes hud har en mer rosig nyans.

Redan 1995 hade Claudia mycket ljusare hår, ingen lugg och ingen eyeliner

Redan 1995 såg Claudia väldigt annorlunda ut (Bild: John Minihan/Evening Standard/REX/Shutterstock)

Och Claudia - som har barnen Jake, Matilda och Arthur med maken Kris Thykier - förklarade en gång tankarna bakom hennes lika underbara uppfräschade stil och uppgav att hon ser det som & amp;; amour & apos; utformad för att & apos; avsexualisera & apos; henne.

'Om du har en lugg och spraymålats, vinner du ... det avkönser dig totalt,' sa hon till Cheltenham Literature Festival.

'Jag vill inte vara sexuellt attraktiv, jag vill inte vara söt eller sexig. Jag vill vara Yves i Lyons. Det hjälper till med åldrandet.

'Mitt ansikte faller av ... jag bryr mig inte. Jag älskar att bli gammal men jag kommer fortfarande att vara den orange med fransarna.

Hon fortsatte: 'Jag har tre par av samma svarta jeans, vanliga tröjor, ett fransar, orange ansikte, svarta ögon, vit mun som att jag har kysst en flaska Tippex, och jag är bra att gå.'

Har du någonsin testat Botox? Dela dina erfarenheter i kommentarsfältet nedan ...

Se Även: