British Travel Awards 2013: NEWSAM stöder Storbritanniens främsta konsumentrösta resegonger

Resa

Ditt Horoskop För Imorgon

BTA 2013

BTA 2013



Har du haft en perfekt paketresa, varit på ett fantastiskt flyg eller tyckt om att knäcka kundtjänst när du bokar en paus? Här har du chansen att belöna utmärkt service.



s moderförlag Trinity NEWSAM är den nya officiella mediepartnern för de prestigefyllda British Travel Awards, det största konsumentröstade programmet i Storbritannien.



Förra året lockade de eftertraktade utmärkelserna mer än en miljon offentliga röster för att avgöra vem som vann i ett stort antal resekategorier, inklusive fritidsattraktioner, transport, destinationer, kryssning, skidåkning, kundservice, tillägg, såsom parkering och försäkring och boende.

Så det här är din chans att säga vem som är den bästa av de bästa över semesterbranschen.

Och för att tacka dig för att du tog dig tid att vara med, alla som lämnar sin röst kommer att bli dragna till ett fantastiskt urval av semesterpriser.



är småmannen död

Sambandet med British Travel Awards inkluderar inte bara din , utan även våra systras nationella tidningar Sunday NEWSAM, Sunday People, Daily Record och Sunday Mail, plus ledande regionala titlar inklusive Liverpool Echo, Manchester Evening News, Newcastle Chronicle , Birmingham Mail, Wales on Sunday och Western Mail.

Du kan följa nyheter om British Travel Awards här i avsnittet Spegelresor - och på Twitter genom att följa @NEWSAMTravel och @BritTravAwrds.



Detaljer om var och hur du kan lägga din röst kommer att meddelas nästa månad och vinnarna kommer att hedras vid en galakväll i London i höst.

Se Även: