Gary Neville tvingades bära Liverpool -tröja live på Sky Sports - men det fanns en fångst för Jamie Carragher!

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Manchester United -legenden Gary Neville tvingades bära en Liverpool -tröja efter de röda & apos; vann över Crystal Palace på måndagskvällen, men han hämnades direkt på Jamie Carragher.



Nevilles Sky Sports & apos; punditry -partner Carragher tvingade Neville i tröjan efter att hans tidigare lagkamrat i England förlorade en satsning mellan paret.



Jordan - sida 3

På Sky 's Premier League Preview Show före säsongsstarten slog Carragher Neville i en straffsparkkonkurrens och valde det förlorade som hans tidigare lagkamrat i England skulle behöva ha på sig tröjan från Uniteds hatade rivaler live on air.



Neville tycktes inte tycka om detta

Carragher tvingades också in i en United -tröja

Neville tvingades bära skjortan av Carragher (Bild: SkySports)



Läs mer

brandon flynn sam smith
Liverpool signerar Xherdan Shaqiri
Liverpool tecknar Shaqiri för 13 miljoner pund Shaqiris Liverpool -tröjnummer Klopp avslöjar vad Shaqiri kommer att lägga till Klopp: Shaqiri 'no brainer'

Men Neville var inte långsam med att ta upp en tidigare satsning paret tydligen hade slagit om den tidigare Tottenham -mittfältaren Paulinho.



Carragher hade uppenbarligen sagt att brasilianaren skulle göra 15 mål under en säsong för Spurs, och när han inte accepterade det förlorade att bära en United -tröja.

För att öka Nevilles förlägenhet fick Carragher sitt gamla nummer 23 på baksidan av Liverpool -tröjan samt namnet på den nuvarande innehavaren av den skjortan, Xherdan Shaqiri.

ducati scrambler fullgas

Schweizaren hade till och med signerat tröjan för Neville med orden: 'Till min nr 1 -fan Gary, snälla, spåra inte tillbaka - SORRY - snälla, gå inte tillbaka på denna satsning.'

Neville var extremt av Shaqiri och hans inställning till försvar under VM, innan Liverpool skrev honom från Stoke City för 13 miljoner pund.

Carragher var mycket glad över att vinna vadet (Bild: SkySports)

Shaqiri har tagit över Carragher gamla Liverpool -tröjanummer (Bild: REX/Shutterstock)

När han försökte dra skjortan - som han hade vänt för att undvika att ha Liverpool -märket - över huvudet, skämtade han till och med att Shaqiri inte skulle kunna passa in i den.

Neville hade arrangerat att hans eget namn och nummer 2 skulle sättas på baksidan av United -tröjan, vilket Carragher accepterade att bära graciöst.

ellie brown love island instagram

Skjortansatsningen fick stor uppmärksamhet på Twitter, där Liverpools supporterchef, liason Tony Barrett, föreslog att det kunde auktioneras ut för välgörenhetsorganisationer för livsmedelsbankar som drivs av både Liverpool och United -supportrar, med Carragher överens.

Under showen erkände Neville också att han var 'den mest nervösa jag någonsin varit som Manchester United -fan' som Liverpool kunde ställa in en stark titelutmaning den här säsongen.

De röda vann med 2-0 i södra London tack vare straffet av James Milner och Sadio Manes sena strejk.

Se Även: