Inside Love Islands Ellie Brown och Michael Griffiths splittras efter att ha 'förklarat kärlek'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Tidigare Love Island -stjärnorna Michael Griffiths och Ellie Brown har talat om sin plötsliga splittring, bara 24 timmar efter att de förklarade hur de var & apos; den & apos; för varandra.



Efter att ha lämnat ITV2 -villan med relationer som inte var avsedda att hålla, anslöt Michael och Ellie efter att ha träffats på MTV -showen Celebrity Ex On The Beach.



Pratar med Raj & Pilar vidare The Reality Tea podcast , avslöjade paret hur de föll ut på sociala medier efter att Michael gick snabbt från Ellie.



Ellie avslöjar hur hon och Micheal träffades på Ex On The Beach: 'Uppenbarligen hade Michael varit med om den erfarenhet han hade varit med om Love Island så han var lite känslig och han var så rädd för att gå igenom det han gick igenom igen , så vi blev alla ganska skyddande för honom ganska snabbt.

vad är meningen med 1111

Michael och Ellie har splittrats efter att ha förklarat kärlek till varandra (Bild: instagram)

'När vi lärde känna honom insåg vi' herregud, du är riktigt trevlig 'och förstod situationer som inte såg rätt ut på TV: n.



'Och ​​vi kunde se hur ont han gjorde och vi blev alla ganska skyddande över honom.'

Ellie berättade vidare hur hon hjälpte Michael att bli sig själv & apos; igen efter en dämpad start på MTV -showen.



Läs mer

Winter Love Island
Paige och Finn vinner! Final tillägnad Caroline Flack Luke T och Siannise lämnar fansen i tårar Finn säger till Paige att han älskar henne

Hon sa: 'Så den första veckan var han inte sig själv och vi kunde se det, och det var ungefär som för att jag uppenbarligen var personen innan serien och jag hade varit med om allt, tryck och bryt ups och vad som helst.

'Det var ungefär som om vi skulle ha chattar och sånt och han ser faktiskt någon före mig där inne (Ex On The Beach -villan).

'Och så kommer uppenbarligen Charlie [Brake, Ellies ex) in, så det är ungefär tre veckor innan något händer mellan oss.

Ellie Brown följde upp Michael Griffiths efter splittringen (Bild: ITV/REX/Shutterstock)

'Det var sista veckan, eller hur? Och vi kom liksom närmare genom att vara bästa kompisar där inne. Det var som att det inte skulle hända.

'Och ​​så är vi tillsammans den senaste veckan, men det var inte tänkt att hända. Men det är ganska gulligt att titta på.

Det är dock förändring nu och Michael hävdar nu att Ellie hatar honom och förklarade varför förhållandet upphörde några månader efter att det började.

Han sa: 'Så jag ska förklara det från min poäng. Så från början sa jag till Ellie att jag inte ville att något skulle utvecklas på något sätt eftersom jag trodde att jag skulle skada henne.

Michael Griffiths sa att Ellie var & apos; den & apos; (Bild: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

storebror lanseringsdatum 2014

Ellie invände: 'Ja, när vi lämnade villan sa vi att vi inte var i ett förhållande. Det var alltid som i sten. '

Michael fortsatte: ”Det var jag också. Jag vill inte att det ska gå någonstans eftersom jag vet att jag kommer att skada dig. Och jag vill inte förlora den vänskap som jag har med dig för att jag gillar Elllie, precis som jag gör. '

På tal om hur de slutade sa Ellie: 'Det är så tufft, jag tror inte ens att vi verkligen förstår det. Jag tror att det är mer bara att vi träffade spiken på huvudet innan.

Michael och Ellie träffades på Celebrity Ex On The Beach

'Som du alltid sa, går du aldrig bortom den punkten för att du inte ville att jag skulle få känslor eller vad som helst och då tror jag att när det gick utöver den punkten, det var när det blev lite rörigt.

'Och det var ungefär som att det måste lämnas.'

Ellie följde sedan upp Michael på Instagram när han såg andra tjejer.

Hon hävdade: 'Jag följde honom inte, men bara för att (till Michael) inte ens stötte på för att det är en rättvis poäng.

jamie o hara fru

Ellie Brown lämnade Love Island med Charlie Brake (Bild: ITV/REX/Shutterstock)

'Så Michael började se den här tjejen, eller hur. Som om han gjorde det här, rätt, rättvist.

'Om de skulle till Winter Wonderland för mat eller vad som helst. Han tror det som genom att bara lägga en hand i bilden ... '

Michael skar in: 'Jag tänkte inte lägga in en hand.'

Ellie slog tillbaka: 'Ssshh! Att jag inte vet att det är hon, för han är som att få in maten och sedan blir han som bara en flickas sida.

Ellie Brown har gjutits i den nya serien Celeb Ex On The Beach tillsammans med flera andra tidigare Love Islanders. (Bild: brown.elle / Instagram)

'Jag gillar. Jag vet att du tror att det inte är bete, men som jag vet att det är hon så lägg bara inte på det. Så han gick och åkte till Winter Wonderland med henne till höger, och sedan fick han en bild där för kampanj och sms: a, ”vad ska jag skriva till den här bilden?”

'Jag var som' ÄR DU ALLVARLIG? Be mig inte att skriva bilden av dig på Winter Wonderland med en annan tjej! ’Så jag följde honom.

'Jag var som' Jag vill inte se det där. ' Håll det borta från mig. ’Men då kände jag mig verkligen omogen, så jag följde honom tillbaka.