Storebrors Emma Jensen DUMPAD? Pojkvännen Josh Watson postar '' vidare till nästa, ensam '' efter 'rad över Marco'

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Storebrors Emma Jensen har dumpats av pojkvännen Josh Watson bara en vecka efter att ha slutat visa för att vara med honom, enligt en kryptisk tweet.



Fitnessmodellen och personliga tränaren - som kom in i huset för att överraska sin flickvän under en uppgift - har lagt ut meddelanden på sociala medier som antyder att det är över mellan de två.



Detta följer efter en bitter rad paret hade, efter att Josh anklagade henne för att ha tillbringat 20 timmar i London med Marco Pierre White Jr., enligt en rapport.



På Instagram delade Josh en bild av sig själv som bar nästan ingenting, tillsammans med bildtexten: På nästa äventyr, ensam.

west ham v liverpool tv
Instagram

Josh backade också upp teorin om att han nu är singel med en kryptisk tweet och skickar vidare till nästa. #bbboring.

Den rippade hunken vann över tittarna när han gick med i BB -huskamrater för att vara med sin flickvän men nu verkar det som om det är över med fingrar som pekar på Emmas påstådda kontakt med Marco Pierre White Jr som är orsaken till sprickan.



Marco och Emma

Marco och Emma - vad hände i London?

DJ: n - som kom in i huset med sin tvillingsyster Victoria - träffade före detta hennes huskamrat Marco, mot Joshs önskemål, enligt Daily Star.



Emma ringde för att säga att hon skulle träffa Marco i London, säger en källa till publikationen.

Josh kunde inte tro det, han gillade inte Marco på grund av hur han behandlade Emma i huset och sa väldigt sexuella kommentarer till henne.

Josh sa till Emma att han inte var glad över att hon träffade Marco, men hon sa att hennes telefon skulle dö och lade på.

Josh hörde då inte av Emma på cirka 20 timmar, enligt rapporten.

rolf harris alwen hughes

(Bild: Kanal 5)

darren hayes och richard cullen

Emma dök upp på Big Brother's Bit On The Side efter hennes avresa och sa att huset fick mig att bli galen.

Jag fick nog av att vara där inne. Det gjorde mig inte glad längre. Det var en så giftig miljö med alla som bråkade och jag tror att hela uppgiften verkligen hade gått ur proportion och jag blev den här onda häxan som ... Jag ville bara träffa min pojkvän, sa hon till programledaren Rylan.

Prata om det ögonblick hon tryckte på knappen under uppgiften för att träffa sin pojkvän, sa Emma: Allt som gick igenom mitt huvud var att jag bara ville se Josh igen.

Emma på Big Brother's Bit On The Side

Emma på Big Brother's Bit On The Side (Bild: Kanal 5)

Läs mer

Storebror 2018
Big Brother -rollistan Big Brother -vinnare När börjar Big Brother? Allt om Big Brother 2018

Se Även: