Conor McGregor har en whiskyförsäljning som är värd $ 700 miljoner när hans nettoförmögenhet stiger

Andra Sporter

Ditt Horoskop För Imorgon

Conor McGregor har hävdat att försäljningen av whiskymärket Proper 12 kommer att bli värd över 500 miljoner dollar.



McGregor blev världens rikaste idrottsman när han sålde sitt företag, som han lanserade 2018, för 150 miljoner dollar, men han säger att affären i slutändan kommer att ge en vinst på så mycket som 700 miljoner dollar.



I en talan med News.com.au förklarade irländaren att han har avstått från att dricka ordentligt 12 sedan han förlorade mot Dustin Poirier i deras omkamp i januari, inte ens höjde en skål för att fira försäljningen i april.



'Jag är på en bra plats i kropp och själ, jag tar min hälsa på största allvar,' sa McGregor.

'Jag har inte rört den mest utsökta irländska whiskyn på planeten Proper 12 på hela det här lägret, jag har faktiskt inte rört den sedan vi höjde affären igen.

'Det är upp till 700 miljoner dollar som affären är värd under de kommande åren och jag har inte firat med ett glas ännu eftersom jag var i lägret så jag höll fokus.'



Conor McGregor kan komma att bli miljardär tack vare sin whiskyverksamhet

Conor McGregor kan komma att bli miljardär tack vare sin whiskyverksamhet (Bild: Conor McGregor/Instagram)

McGregor har sagt att han planerar att fira med familj och vänner i Vegas när kampen är över, särskilt med att hans 34 -årsdag väntar stort nästa vecka.



Han har lämnat sin fru Dee och tre barn Rian, Conor Jr och Croia i deras lyxiga Dubai-hem för denna kampvecka, men han har arbetat med långvariga vänner som Peter Queally och John Kavangh i uppbyggnaden.

Det kommer inte att finnas några fans som reser till Vegas från Irland på grund av president Joe Bidens reseförbud för EU-medborgare som kommer till USA, men han kommer att kunna fira med vänner och ex-klapp fans på en efterfest i Wynn -hotellet och kasinot efter matchen.

'Jag är glad över att få lite av det efteråt, njuta av ett par dagar, det är också min födelsedagsvecka och sedan koppla upp mig med familjen och fortsätta och återställa mig till en annan tävling', tillade han.

Irländaren sa att han var & oroad & apos; genom megapengar-whiskyaffären, som kan driva honom mot miljardärstatus under de kommande åren.

'Jag gick inte och köpte någonting', förklarade han. 'Det är inte som att det inte fanns en bit redan på kontot, det var trevligt men det fasade inte mig, vet du?

'Den dagen cyklade jag tio mil till gymmet och jag sparrade två fräscha kroppar under fem omgångar - jag gjorde det jag gör varje dag, jäklar och ser bra ut.'

Hans nuvarande nettovärde ligger mellan $ 250- $ 415 miljoner baserat på uppskattningar, med irländaren att tjäna megapengar för sina slagsmål, liksom ett antal högprofilerade rekommendationer.

Han arbetar bland annat med Beats by Dre, Monster Energy, EA, Burger King och Reebok och äger en klädlinje som heter August/McGregor som säljer skräddarsydda kostymer och andra föremål.

McGregor kommer att göra ytterligare en åttasiffrig summa när han möter Dustin Poirier på lördagskvällen UFC 264 inför en publik på 20 000 personer på T-Mobile Arena.

Se Även: