Bästa komedirundturer för 2017 och 2018: Hur man ser Peter Kay, John Bishop, Chris Rock och mer live över hela Storbritannien

Komedi

Ditt Horoskop För Imorgon

Om du har lämnat det för sent att boka biljetter till Edinburgh Fringe - som har bokats för månader sedan - har vi följt vår lista över några av de bästa akterna som är värda att se live just nu.



Komedistjärnorna Peter Kay, John Bishop och Ricky Gervais och många fler har alla tillkännagivit nya turnédatum för 2017 och 2018. Alla de brittiska roliga männen kommer att ge sig ut på rikstäckande turnéer, och fans kommer att få se sina liveuppträdanden i större städer som Manchester, Edinburgh, London och Birmingham.



Läs vidare om du vill veta mer om vem som turnerar, fullständiga turnédatum, var du kan köpa biljetter och när de säljs nedan.



Peter Kay

Komedi superstjärna Peter Kay (Bild: Getty Images Europe)

Den makalösa Peter Kay ger sig ut på turné igen, den här gången behandlar han oss med sin nya show 'Dance For Life'. & Apos; Bildel & apos; värd kommer att spela en handfull stora arenor, inklusive Liverpool Echo Arena och Manchester Central.

Han kommer att turnera nästa mars och april, Du kan få biljetter från Ticketmaster här.



John Bishop

John Bishop har presenterat chattprogrammet & apos; In Conversation with .. & apos;

John Bishop - en av Storbritanniens mest eftertraktade komiker - har meddelat en rad live -datum som börjar i september 2017.



Extra & apos; Work in Progress & apos; shower är planerade att äga rum under hans nuvarande 51-datum arenaturné , så det är en stor chans att höra lite extra material före någon annan.

john torode och lisa faulkner

Höstens shower börjar i Bristol den 11 september och slutar i Northampton den 16 september med biljetter tillgängliga från Ticketmaster .

Ricky Gervais

Ricky Gervais

Ricky Gervais är en av de mest kända komikerna i Storbritannien (Bild: Getty)

Kontoret och Ytterligare egenskaper stjärnan, Ricky Gervais, har tillkännagivit fyra nya shower för i höst.

Komikern uppträder i Storbritannien nästa månad, så om du missade biljetter till dessa datum, gör dig redo att skratta av dina strumpor när han uppträder i London och Edinburgh i oktober.

Ricky kommer att spela en kväll i Edinburgh den 9 oktober följt av tre nätter i London från 12 till 14 oktober. Få din biljetter från Ticketmaster .

Se till att skaffa biljetter så snart som möjligt, de går snabbt!

Chris Rock

Chris Rock delade sin Oscar -publik när han presenterade Oscarsgalan 2016 (Bild: REX)

Chris Rock har meddelat planer för sin första turné i Storbritannien på över ett decennium.

Det har gått ett decennium sedan han senast besökte Storbritannien på turné, med hans rekordstarka & apos; No Apologies & apos; Turné. Sedan dess har han medverkat i en rad filmer inklusive som rösten till Marty zebra i de prisbelönta barnen & apos; film Madagaskar, och ett par små presentationer, som The Oscars.

De & apos; Total Blackout & apos; turnén startar den 11 januari 2018 i Manchester och slutar den 27 januari i London. Biljetterna säljs klockan 10 Fredagen den 12: e och Du kan få biljetter från Ticketmaster här .

Bill Bailey

Bill Bailey

Bill Bailey har varit komiker i över 20 år (Bild: Getty)

Bill Bailey har tillkännagivit en kolossal turné med 51 datum för början av 2018. Den startar i Coventry den 29 januari 2018 och slutar i Peterborough den 9 juni 2018. Han besöker i stort sett överallt men du kan se alla datum här .

Hans show 'Larks in Transit' tittar på 'resenärernas berättelser och allmänna shenanigans på tjugo år som en resande komiker'.

Med massor av konstiga och unika anekdoter kommer Bill att täcka politik, filosofi, death metal och ringsignaler i serien.

Inte konstigt att han gör så många shower, med en turné om resor. Här är hans första två månader innan han rör sig över resten av Storbritannien .

Ed Byrne

Ed Byrne har blivit känd för sina tv -framträdanden

Ed Byrne har meddelat sin största turné någonsin, & apos; Spoiler Alert & apos; (inte en varning, det är turnéns namn), besöker över 50 arenor och körs från september 2017 till mars 2018.

Han sätter igång saker i Tewksbury den 25 september 2017 och slutar i Newcastle den 24 mars 2018.

Du kan få biljetter och se hela turnédatum på Ticketmaster. Här är hans första två månader innan han flyttar över Storbritannien.

Här är några fler turer för 2017 som är värda att kolla in

Se Även: