Vad hände med de gifta vid första ögonkastet? Skilsmässa, fusk och bebisar

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Gift vid första ögonkastet är tillbaka med ett nytt gäng främlingar som går nerför gången.



Den fjärde serien i realityshowen, som bjuder på att hitta villiga deltagare & apos; perfekt match och skicka iväg dem för att få hitch, startar ikväll.



Men fungerar det?



Tja, om historien är något att gå efter, skulle svaret tyvärr vara nej.

Hittills har alla 10 par som bildats på showen delats.

Trots sina bästa avsikter lyckades de inte starta ett livslångt äktenskap - vilket bevisar att inte alla får sitt sagoslut.



Men det hindrade inte hopar av singletons från att ansöka om den fjärde serien, som återvänder till Channel 4 kl 21.00 ikväll.

Här är vad som hände med de nygifta från alla tre serierna hittills ...



Stephanie och Ben

Stephanie och Ben (Bild: Kanal 4)

Finalen i säsong tre såg Stephanie och Ben komma överens om att ge sitt äktenskap en chans efter att ha kämpat för att anpassa sig till livet tillsammans. Men Stephanie var mer villig än Ben och han berättade för Fubar -radio strax efter att showen slutade att han hade bestämt sig för att lämna.

'Stephanie och jag är fortfarande vänner men jag kunde inte ge henne vad hon ville och vad hon behövde, och tiden är avgörande', sa han till värdarna. ”Och varför slösa bort någons tid om den inte finns där?

'Hon är en underbar tjej och jag är fortfarande vän med henne men jag kunde inte ge henne det hon behövde eller vad hon ville', fortsatte han. 'Hon är en vacker tjej och en fenomenal person.'

Ben, 36, sa att Stephanie, 32, var en perfekt match - men bara vid första intrycket.

Tittarna såg Stephanie bryta ihop i tårar när hon erkände att hon försökte få saker att fungera, medan Ben sa att han behövde mer tid för att tänka på sina känslor för henne. Ben sa dock så småningom att han var villig att ge sitt äktenskap ett försök.

Men det skulle det inte vara.

Sedan dess har Ben dykt upp på Celebrity Big Brother, tagit en fantasi för Roxanne Pallett och därmed fastnat i & apos; Punchgate & apos; rad mellan henne och Ryan Thomas.

Ben erkände att han fuskade Stephanie med inte en, utan två kvinnor, och avslöjade också på Channel 5 realityshow att han väntade sitt första barn.

Bara timmar före den nya serien avslöjades att Ben hade separerat från sin barns mamma.

dawn french viktminskning

Hennes identitet har aldrig varit känd.

Harriet och Richard

Harriet och Richard (Bild: Kanal 4)

Dessa två verkade helt nöjda med sin match först, men sedan började de tillbringa nätter i tystnad och drev så småningom isär.

I seriens final bröt Harriet i tårar när hon berättade för experterna att hennes äktenskap var över.

'Jag ville eller förväntade mig att det skulle sluta med skilsmässa. Så jag lämnar med ett tungt hjärta, sa hon.

Wayne och Carrie

Wayne (Bild: Kanal 4)

Carrie hade varit singel i fyra år, så det var över månen när showexperterna ringde henne och berättade att de hittade en match och hon var förlovad.

De verkade båda glada för den stora dagen men Wayne drog sig ur innan han ens träffade henne och bröllopet avbröts.

När han gick för att träffa registratorn Cynthia Green för att förmodligen bekräfta att han var nöjd med att släppa, släppte han bomben: 'Jag har behövt fundera länge och noga om detta men jag är verkligen ledsen att säga att jag inte kommer att förklara min avsikt idag, sa han

Cynthia nickade accepterande och svarade: 'För mig om det är något tvivel så borde det inte hända. Självklart känner jag det för Carrie just nu också. Hur tror du att hon kommer att må? '

Wayne verkade inte alltför bekymrad över kvinnan han var nära att gifta sig med.

Han sa: 'Jag skulle tycka hemskt om henne, jag skulle verkligen göra det, men den andra sidan är att jag inte vill gifta mig med någon om jag inte är helt bekväm med situationen, så jag hoppas att hon skulle uppskatta det. '

Emma och James

Emma och James

Detta par blev programmets första brudpar.

De började bra, med massor av soppiga blickar och flirt, men deras äktenskap tog slut efter bara 34 veckor.

Att inte attraheras sexuellt av varandra och snarka var bara några av anledningarna till att de bröt upp deras förhållande.

Men det verkar också som att de hade olika ideal, vilket är lite oroväckande med tanke på att de sammanställdes av en skurk av experter, inklusive: en kyrka i Englands kyrka, en sexterapeut, en psykolog och två antropologer.

Emma, ​​32, funderade senare: ”Vi visste att vi var avsedda att ha en gemensam syn på livet och delade värderingar, men inte varför vi faktiskt skulle arbeta tillsammans i en relation.

'Jag undrar nu om vi hade haft några fler konversationer med experterna om det kunde ha hjälpt. Istället kändes det lite som om vi fick höra att vi var en match och sedan lämnade åt oss själva.

Dessa dagar har de gått skilda vägar och har inte längre kontakt.

Kate och Jason

Kate och Jason Farnsworth Knowles gifter sig på Channel 4: s program

Kate och Jason (Bild: Kanal 4)

Ändå klarade de sig bättre än Kate och Jason, som splittrades bara dagar efter deras bröllop - när han fångades på Tinder.

Jason insisterade senare på att detta berodde på att förhållandet redan var över innan det började.

För att bevisa detta visade domstolspapper att Kate ville att äktenskapet skulle ogiltigförklaras med motiveringen att Jason hade & avsiktligt & apos; vägrade fullborda det.

Jason & # 39; s Facebook-sida visar att han gifte sig med en Kate-liknande som heter Laura 2017.

Paret kan ses smutta i flera snaps, där hans Middlesbrough-födda brud stolt blinkar en enorm sten.

Sam och Jack

Sam och Jack

Även om de anslöt sig på skärmen, vägrade Sam att gifta sig med Jack på grund av påtryckningar från hennes familj-och hela bröllopet avbröts.

Ironiskt nog, efter att showen avslutat inspelningen, kom paret i kontakt och inledde ett verkligt förhållande - men det slog också till efter fyra månader.

Prata inte med varandra nu, trots att båda bor i London. Faktum är att Jack också har försvunnit från alla sociala medier.

Lucie och Steve

Lucie och Steve (Bild: Kanal 4)

Lucie och Steve var besvärliga från början. Deras första chatt efter bröllopet handlade om Game of Thrones, inte mindre.

Ändå kämpade de vidare i ungefär sex veckor, sedan insisterade Lucie på att de bara kunde vara vänner - vilket satte kibosh på att bli gammal tillsammans.

Lyckligtvis, enligt rapporter, förblir paret vänner och träffas fortfarande för enstaka kaffe. Utan tvekan att skratta åt deras bilkraschförening, som bevittnades av miljoner.

victoria yeates ringer barnmorskan

Melissa och Clark

Gift vid första ögonkastet

Melissa och Clark (Bild: Kanal 4)

För att bevisa hur allvarlig han var med sitt konstgjorda äktenskap, gjorde Clark till och med det ultimata uppoffret - flyttade från London till Milton Keynes.

Ursprungligen lönade sig allt - och paret sågs pryda sin gemensamma lägenhet i romantiska bilder från deras bröllopsdag.

Men bara fem månader senare kollapsade också förhållandet och de tog en paus.

Sara och Adam

Sara och Adam (Bild: Kanal 4)

Detta par blev ökända när stackars Adam njöt av 'för mycket' vin på smekmånaden och den romantiska semestern gick ner i drama.

Trots denna ganska olyckliga start, tillät han henne fortfarande att flytta in i sitt hem - där hon bodde i ett år innan han släppte honom.

'Jag tror att vetenskapen matchar kompatibiliteten mellan oss; vad vetenskapen inte kan matcha eller inte kan skapa är kemin, sa Sara senare.

Caroline och Adam

Gift vid första ögonkastet - (Adam och Caroline)

Caroline och Adam (Bild: Kanal 4)

Tågchefen Adam och driftskoordinatorn Caroline var angelägna om att få sitt äktenskap att fungera. Trots några logistiska problem flyttade de ihop och hoppades på det bästa.

De försökte till och med stärka sitt samband med en husdjurskanin, som de trodde skulle hjälpa till att förvisa singel för alltid.

Men tyvärr kunde till och med deras gosiga kryp inte hålla dem ihop - och paret gav slutligen upp spöket med hänvisning till brist på kemi.

Det var dock inte helt slöseri med tid - Caroline försökte senare sälja sitt Vera Wang -klänningsbröllop på ebay för 850 pund.

Har du en historia att sälja? Hör av dig till oss på webtv@trinityNEWSAM.com eller ring oss direkt 0207 29 33033

Läs mer

Gift vid första ögonkastet Australien
Inuti Cyrells underbara hem Laurens episka transformation Bronsons tydliga tatuering Vad gör Ines och Sam nu

Se Även: