'Du KAN ha ett vackert hem på en budget': sparsam mammas DIY -tips vinner hennes nästan 1 miljon fans

Spara Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

Toni har blivit en online -sensation - med 75 000 nya medlemmar i månaden



En mamma med en förkärlek för DIY och upcycling har blivit en online -sensation - med nästan en miljon fans på Facebook tack vare hennes billiga heminredningstips.



Essexfödda Toni Trevillion skapade gruppen DIY On A Budget för nästan fyra år sedan för att hjälpa till att dela med sig av råd och inspiration för dem som inreder på en stram budget.



Det blev snabbt viralt efter att fansen tagit tag i hennes praktiska renoveringstips - inklusive att förvandla sovrum, trädgårdar och till och med små tomma hörn till andningsbara, hemliknande utrymmen.

Och nu är mamma-av-tre på gränsen till en miljon följare på sociala medier efter att hennes tips och råd tog nätet med storm.

'Jag startade gruppen för ungefär fyra år sedan då för att jag själv dekorerade mig själv och trodde att andra människor som var liknande kunde ha nytta av idéer', sa Toni Essex Live .



Toni Android -app är utformad så att medlemmar kan dela sina idéer och gå med nya (Bild: Essex Live)

victoria beckham blöter sig

'Det tog ungefär tre år att nå 200 000 medlemmar och nu växer vi med 75 000 i månaden.'



Bara under de senaste 28 dagarna hade hon 2,2 miljoner interaktioner med bilder, frågor och idéer från gruppmedlemmar.

På senare tid släppte Toni en Android -app för att stödja hennes växande fanbase.

'Många människor sa att de ville gå med i gruppen men de använde inte Facebook, men samhället känner att de inte kunde arbeta på Twitter eller andra sociala medier', förklarade hon.

En mamma som heter Lisa delade bilder av sitt nya snygga skåp tack vare Toni tips (Bild: Lisa Alderton)

Appen kallas även DIY på en budget och har nästan 90 recensioner, varav 87 har rankat sidan fem stjärnor med en ständigt växande community.

dublin mord som slutar förklaras

Hennes sida lyder: 'DIY on a Budget är ett socialt nätverk för att dela allt DIY. Så oavsett om du vill visa upp ditt nya vardagsrum, behöver hjälp med att bestämma vilken tapet du ska välja eller bara vill hitta lite inspiration, är vårt stora vänliga samhälle här för att hjälpa.

'Sök igenom våra inlägg och upptäck ett brett utbud av vackra och kreativa idéer för att förvandla ditt hem.'

Hon uppmanar användare att & quot; Gilla & apos ;, & apos; Love & apos; & apos; Titta & apos; och kommentera inlägg. Dela din DIY -kunskap och åsikt. Lägg upp ditt favoritrum, se vad folk tycker och få råd och feedback på Google -communityn.

Läsare kan till och med skicka frågor för diskussioner, skapa omröstningar och spara bilder i sin klippbok på ett Pinterest-liknande sätt.

vad betyder 112

Appen hoppas kunna hjälpa till med problemlösning för dem som försöker renovera sina hem (Bild: Essex Live)

Hon sa: 'Vi uppdaterar ständigt appen och lägger till nya funktioner genom feedback från användarna.

'Det finns redan i de tre bästa apparna i & apos; hus och hem & apos; avsnitt om Google play. '

Men det är hennes Facebook -sida som ligger bakom appens framgångar efter att ha blivit viral de senaste månaderna.

Hon har nu en armé på 12 volontärer som hjälper till att hantera hennes arbetsbelastning - inklusive att sortera via e -post, meddelanden och svara på kommentarer.

'' Administratörerna ställer upp frivilligt med sin tid för att sortera inlägg från gruppen, arbeta igenom förfrågningar och godkännanden för att minska skräppost '', sa 31-åringen.

lee och jasmin kändis storebror

'Det är väldigt mycket en gemenskap, alla lägger in vad de arbetar med. Det finns ingen annan plats där du kan ställa frågor om DIY som någon gör.

'Eller om du såg någons inlägg kan du fråga hur de gjorde det och vilka verktyg de använde.

Läs mer

Superspararnas hemligheter
Jag betalade bara 29 p för en hummermiddag Tonåring sänker mammas shoppingräkning till hälften Hur man skapar ett eget gym GRATIS Hur man gör lösa växlar till £ 600

'När jag först bestämde mig för att göra appen kontaktade jag utvecklare och fick 25 000 pund som jag inte hade råd med.

'Men en utvecklare, Riki Penton, studerade ämnet och nådde ut, och han ville göra det till sitt första storskaliga projekt.'

Att leta efter, och att gå med i det ständigt växande Facebook -community klicka här .

Se Även: