Dawn Frenches yoyo -viktminskningsresa när hon märker sig ett fat efter sjunde vinsten

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Dawn Frenchs viktminskningsresa har varit föremål för många rubriker genom åren.



Vicar Of Dibley -stjärnan, 62, har varit otroligt öppen och ärlig om sin fluktuerande vikt sedan hon tog beslutet att ändra hennes livsstil, vilket fick henne att tappa en anmärkningsvärd åtta sten.



Liksom många av oss har Dawn attityd till fitness hindrats tack vare den pågående coronavrius -pandemin, som fick många av oss att vända oss till att äta tröst.



Den mycket älskade skådespelerskan erkände nyligen att hon känner och ser ut som en 'fat' efter att ha staplat tillbaka på sju av de åtta stenar som hon hade jobbat så hårt med att kasta.

Trots att hon klättrade nära sin tidigare vikt, stör Dawn sig inte så mycket och säger att hon 'inte ger en f ** k' om hur hon ser ut eller vilket nummer som visas på vågen.

Den frispråkiga tv -stjärnan insisterade på att om hon kan släppa åtta sten en gång kan hon göra det igen - men hon har inte bråttom att göra det när som helst snart.



Dawn har varit otroligt öppen och ärlig om sin fluktuerande vikt (Bild: Getty Images)

x-filer säsong 11 kanal 5

Kasta kilon 2011 - 2014

Dawn bedövade först fansen med sin anmärkningsvärt bantade ram 2011 efter att hon avslöjat att hennes förändring i livsstil och kost såg henne tappa nästan tio stenar.



År 2014 avslöjade hon att hennes dramatiska viktminskning berodde på att hon hade en hysterektomi efter en cancer skrämma.

Läkare varnade henne för att hon behövde gå ner i vikt för att få operationen med minimal återhämtningstid.

Skådespelerskan tog råd och bestämde sig för att sätta igång sin viktminskningsresa genom att börja gå.

Hon började också räkna kalorier, vilket såg kilona sjunka på nolltid.

848 nummer kärlek

Inför operationen bestämde sig skådespelerskan för att få bollen att rulla genom att gå upp (Bild: Getty Images)

Jag blev ganska sjuk för ungefär tre år sedan, med alla slags helvete som sparkade igång här inne, där jag håller min dam VVS, sa hon då.

Hur som helst, jag gick till slut till sjukhuset, och min läkare var så övertygad om att jag hade livmodercancer, att han beställde en andra biopsi för att vara säker, när den första var klar.

Redan före resultatet av den andra bestämde jag mig för att vara klar med min gamla fiende, mina nedlagda reproduktiva saker. Det begränsade mitt liv.

Hälsoskräcket fick henne att förnya hennes livsstil (Bild: Corbis via Getty Images)

channing tatum blev tjock

Dawn började gå och började räkna kalorierna (Bild: Getty Images för deras värld)

Dawn förklarade: Så, min livmoder och jag skildes. Adjö. När jag skulle genomgå min hysterektomi sa doktorn till mig att om jag kunde gå ner i vikt före operationen skulle de kunna göra det via 'nyckelhål', och jag skulle återhämta mig om tre veckor eller så.

Annars skulle det vara en stor öppen operation och tre månader att återhämta sig. Så jag tänkte släppa några stenar.

Ingen trollstav, bara liten, glädjelös kalorifattig mat och mycket mer promenader i veckor och veckor. Det var dystert. Jag tappade sju och en halv sten. Jag kan operera nyckelhålet.

Bra. Det var allt det var, praktiskt.

Dawn's split från maken Lenny Henry

Dawn och Lenny splittras innan hennes episka viktminskning (Bild: VIPIRELAND.COM)

Dawn gick ner i viktminskning mindre än ett år efter hennes äktenskapsbrott med Lenny Henry.

Då trodde hon att hennes nya utseende berodde på hennes hjärtesorg och val för att äta mer hälsosamt efter en livsstilsreparation.

Nu lyckligt gift med maken Mark Bignell efter att paret knöt knuten 2013, har Dawn fått tillbaka vikten hon arbetat så hårt för att tappa.

Många spekulerade i att hennes imponerande förlust berodde på att hennes äktenskap gick sönder (Bild: PA -arkiv/PA -bilder)

Men som tur är störs det inte av vinsten.

Coleen Nolan daglig spegel

Skådespelerskan skämtade om att så länge hon är tillräckligt bra för att gå, spelar hennes storlek inte längre roll för henne.

Ökar vikten igen

Stjärnan har erkänt att hon fått tillbaka sju stenar (Bild: Getty Images)

Öppnar om hennes förändrade storlek i sin nya podcast French & Saunders: Titting About , Dawn förklarade: 'Jag har gått tillbaka till att vara en hel fat men vet du vad, jag kommer att bli 63 i år, jag ger inte av ** k, jag gör verkligen inte, så länge som Jag kan gå.

'Jag kommer inte att vara snål för mig själv längre.'

Under den uppriktiga chatten insisterade Dawn på att hon aldrig var missnöjd med sin vikt-även när hon var som tyngst och tyckte att det var nedlåtande när folk skulle komplimentera hennes bantade ram.

Tv -stjärnan förklarade: 'Jag ogillade aldrig någonting med min kropp, även när jag var väldigt, väldigt fet. Jag vägrar att bli tvungen att ogilla mig själv.

jac jossa och dan osborne

Dawn är glad i sin kropp - oavsett vilken storlek den är (Bild: BBC)

'Jag brukade bli riktigt arg när jag gick ner i vikt, folk gick, & apos; Du ser så bra ut, & apos; som om du såg hemsk ut förut - belönar dig för att hantera det, vilket inte är lätt, jag accepterar det.

'Men jag ville inte att folk skulle ge mig godkännande. Det är så nedlåtande. '

Oavsett hennes storlek är den begåvade skådespelerskan glad och nöjd i huden.

NEWSAM Online har kontaktat Dawn & s representanter för kommentar.