Jacqueline Jossa och Dan Osborne firar 4: e bröllopsdag med barn i ljuva ögonblick

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jacqueline Jossa markerade henne och Dan Osbornes fjärde bröllopsdag med sina barn på torsdagen.



28-åringen delade två söta foton för att markera milstolps tillfället på sin Instagram Story.



Tv -stjärnan delade först ett hjärtvärmande ögonblick av henne och Dan, 29, och åt en familjemåltid med sina tjejer, Ella och Mia, och hans son Teddy från ett tidigare förhållande.



Den tidigare EastEnders -stjärnan publicerade sedan en söt selfie med Dan, där hon tog på sig en monokrom mönstrad skjorta och tillbehör utseendet med stora guldringor.

nintendo switch svart fredag ​​2018 uk

Vinnaren I'm A Celeb hade en strålande skönhetslook och arbetade sitt brunett hår till en snygg hästsvans.

Jacqueline Jossa och Dan Osborne

Jacqueline Jossa markerade henne och Dan Osbornes fjärde bröllopsdag med sina barn på torsdagen



Tidigare TOWIE-stjärnan Dan visade upp sin vanliga lågmälda stil i en svart T-shirt och matchande shorts när han log för skottet, som Jac bildade, grattis på jubileet @danosborne.

Paret knöt knuten på Cheshire Manor House, som tidigare ägdes av Gary Barlow, 2017 omgiven av familj och flera kända ansikten efter ett tvåårigt förlovning.



årets längsta dag 2016 Storbritannien

På deras gästlista fanns EastEnders -stjärnorna Jake Wood, Adam Woodyatt, Scott Maslen, Lorna Fitzgerald, Aaron Sidwell, Tilly Keeper, Jasmine Armfield, Shaheen Jafargholi och Dean Gaffney.

Andra kändisgäster inkluderade Ricky Norwood, TOWIE: s James ‘Arg’ Argent och X Factor -finalisten Che Chesterman, som sjöng på bröllopet.

På andra ställen bad Jacqueline sina följare om några användbara tips efter att ha lidit av fruktansvärda mensvärk tidigare i veckan.

Den tidigare tvålskådespelerskan tog till Instagram för att be sina 3,2 miljoner följare om deras botemedel när de led av smärta under sin tid i månaden.

Mamma-till-två avslöjade att hon har lidit av ”otrolig” smärta de senaste månaderna men inte har gått till doktorn om hennes problem eftersom hon inte vill ”störa” upptagen NHS-personal.

Jacqueline sa också att hon inte vill gå tillbaka på p -piller som är känt för att lindra kramper under cykler men avslöjade att hon har använt kopparspolen sedan hon född sin yngsta dotter Mia, 3.

Dan Osborne och Jacqueline Jossa

Den tidigare EastEnders -stjärnan, 28, delade också en hjärtvärmande selfie med Dan

Tidigare I'm A Celebrity -mästare tog till sina Instagram Stories till penna: Den otroliga smärtan jag har varje månad med min mens nyligen är så dålig.

Jag vill inte störa läkarna eftersom jag vet att det kommer att vara antingen gå tillbaka på p -piller (vill verkligen inte göra det, min kropp klarar sig inte bra med hormoner som pumpar igenom). Jag har kopparspolen in och den har varit där i tre år sedan Mia verkligen.

De har varit så dåliga och blir sämre på sistone. Jag behöver hjälp. Jag vill inte gå på p -piller. Finns det andra alternativ? Frågade Jacqueline.

Jacqueline Jossa

Tidigare i veckan bad Jaca sina anhängare om råd när hon öppnade om lidande av smärtsamma perioder

Stjärnan, som delar två döttrar, Mia och Ella, med maken Dan Osborne erkände att hon är rädd för att släppa någon form av preventivmedel och 'följa en app' eftersom hennes oplanerade liv är för hektiskt.

Jacqueline medgav att hon skulle vara för 'rädd' för att glömma att följa hennes naturliga cykel.

wilder vs fury 3

Hon tillade: ”Jag vill inte ha något och måste följa en app. Det här är för läskigt för mitt oplanerade liv, lol. Jag brukar inte prata om det här, men jag har så ont och det förstör mig ärligt i några dagar. Ärligt talat, det är så illa. '

Se Även: