Michael Sheen tar upp påståenden om att han inte var singel när han träffade den gravida flickvännen Anna Lundberg

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Rex/Instagram)



Michael Sheen har slagit tillbaka på rykten om att han inte var singel när han träffade den svenska skådespelerskan Anna Lundberg.



Anna, som vid 25 års ålder är hälften av Michaels ålder, väntar för närvarande parets första barn tillsammans i nyheter som meddelades förra månaden.



Men nu har Michael tappat på pågående spekulationer om att han fortfarande var i ett tidigare förhållande när paret först träffades.

På Twitter skrev Damned United -stjärnan: 'Skulle normalt inte svara på den här typen men för de människor jag älskar och som har viktigare saker att fokusera på just nu - jag var singel från början av förra sommaren tills jag träffade min sambo Anna som nu ska ha vår bebis.

'Bara så du vet. Tack, 'tillade han surt.



Michael och Anna blev offentliga med sin romantik i maj 2019 (Image: anna_lundbergs/Instagram)

Anna är nu höggravid med sin första bebis tillsammans (Bild: Tracey Paddison/REX)



Det kom efter påståenden att Michael fortfarande dejtade komikern Aisling Bea när han och Anna inledde sitt förhållande.

En källa berättade för Sun i juli att både han och Anna var chockade över att få veta att hon var gravid tidigare i somras.

'Michael är en populär man - särskilt bland kvinnor', sa de då.

'Han var bedövad när hon fick veta att Anna blev gravid så snart efter att de träffades. De är fast beslutna att ge sitt förhållande en chans. '

De blev offentliga med sin romantik i maj i år, strax efter att irländska komikern Aisling upptäcktes på Hamilton -musikalen med Andrew Garfield.

Michael dejtade komikern Aisling Bea strax före sin romantik med Anna (Bild: Steve Bainbridge)

Michael träffade tidigare Sarah Silverman (Bild: WENN.com)

Michael var tidigare länkad till Caitlin FitzGerald, som han träffade på uppsättningen av deras tv-serie Masters Of Sex och som nu dejtar sin Poldark-medstjärna Aidan Turner.

Han var också i ett seriöst förhållande med amerikanska stand-up Sarah Silverman, som han var tillsammans med i fyra år mellan 2014 och 2018.

En romantik med hans Midnight In Paris-medstjärna Rachel McAdams fanns på korten innan dess, och paret dejtade i tre år innan de delades 2013.

Michaels före detta Kate Beckinsale med dottern Lily Mo Sheen (Bild: Rex)

Michael delar också dottern Lily - som vid 20 är bara fem år yngre än sin gravida flickvän - med Kate Beckinsale, som han var tillsammans med i sju år efter att ha träffat henne 1995.

Exerna förblir dock nära, med Kate som nyligen insisterade: 'Jag älskar honom verkligen och gillar honom och vi får varandra att vråla av skratt.'

Se Även: