Charlotte Crosby 'har inte förlåtit' Gaz Beadle efter att han lämnat henne under ektopisk graviditet

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Charlotte Crosby har öppnat om sitt uppbrott med Gaz Beadle och erkänner att hon inte har förlåtit honom.



Geordie Shore-stjärnan, 30, fick en ektopisk graviditet medan hennes tidigare co-star och ex Gaz var borta och filmade Ex On The Beach 2016.



phoebe waller-bridge tuttar

Under inspelningen sov Gaz med Jemma Lucy och deltog i en trekant med några andra skådespelare.



I en egen podcast Values ​​And Vibrators med Charlotte Crosby blev reality -tv -stjärnan känslosam och sa att hon verkligen ville att Gaz skulle vara där för henne men ville inte fråga honom.

Hon sa: 'Jag kommer att säga nu, det låter så konstigt att ens säga det här, för det är som en galning att ens prata om allt han gjorde och hur han hanterade hela situationen.

Charlotte Crosby har känslomässigt talat om sin ektopisk graviditet

Charlotte Crosby har känslomässigt talat om sin ektopisk graviditet (Bild: INSTAGRAM)



'Jag vet inte ens hur jag ens kan säga det här. Jag har inte förlåtit honom, men det är så här det är och jag har inget agg mot honom längre. '

'Nu, fem år senare, har vi uppenbarligen pratat några gånger', fortsatte hon.



'Så dumt som det låter, det skulle vara trevligt att vara vänner förmodligen igen.'

sienna miller daniel craig-affären
Hon sa att hon fortfarande inte har förlåtit sitt ex Gaz Beadle

Hon sa att hon fortfarande inte har förlåtit sitt ex Gaz Beadle (Bild: FameFlynet.uk.com)

Gaz sov med Jemma Lucy och deltog i en trekant med några andra skådespelare på Ex On The Beach (Bild: MTV)

Charlotte avslöjade att Gaz berättade att ingenting hade hänt i serien, men hon fick reda på sanningen när den sändes på TV.

Hon förklarade 'I bakhuvudet, och jag tror att varje tjej kommer att veta detta, du vill inte säga åt dem att komma hem ... men du vill att de ska vara där, men du vill att de ska göra det som de gör egen rygg.

'Du vill att de ska vara som att jag måste lämna den här showen nu, jag vill gå på första flyget hem och vara vid flickans sida som jag tydligen bryr mig så mycket om ... men det har bara aldrig hänt.

Charlotte förklarade att hon tyckte att hon hade en dålig mens med smärtsamma kramper och blödningar

Charlotte förklarade att hon tyckte att hon hade en dålig mens med smärtsamma kramper och blödningar (Bild: charlottegshore/Instagram)

'Han fortsatte med att filma och vi pratade varannan dag i telefon och han insisterade på att' oj det var fantastiskt, ingenting har hänt med några tjejer '.

'Och ​​det var uppenbarligen en lögn för när det kom på tv kort därefter ... behöver jag inte säga mer än så.'

Hon fortsatte: ”Jag led mycket. Jag tappade mina organ, jag var på sjukhus och jag dog nästan och jag gillar liksom inte att du kommer över det, men du börjar känna att allt känns lite bättre.

svart och gul nyckelpiga

Hon sa att de har talat igen (Bild: GETTY)

'Du vet, det hände, du fortsätter och sedan kommer det tv -programmet och uppenbarligen, när han var ute och filmade, slutade vi bara prata, telefonsamtalen slutade och det var det verkligen.'

En ektopisk graviditet är när fostret utvecklas utanför livmodern, vilket kan vara dödligt.

Charlotte förklarade att hon tyckte att hon hade en dålig mens med smärtsamma kramper och blödningar, men hennes läkare sa att hon kunde ha dött om hon lämnade det längre för att gå till sjukhuset.

*Missfallssambandet (01924200799) miscarrieassociation.org.uk stöder kvinnor som drabbats av missfall, ektopiska och molära graviditeter. Om du är orolig för en älskad kan du också ringa hjälptelefonen som är bemannad måndag till fredag, 9-16, eller mejla info@miscarriageassociation.org.uk

Se Även: