Vem är med i Celebrity Big Brother 2016? Line-up rykten, bekräftat lanseringsdatum och mer

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Den nya serien Celebrity Big Brother är precis runt hörnet men vem ska gå in i huset?



En helt ny grupp vagt berömda offerstjärnor kommer att förbereda sig för att ta sig in i det mest kända huset i landet när Channel 5 -realityprogrammet återvänder till skärmarna under det nya året.



Förra gången gick lärlingskungen James Hill bort vinnaren efter att den brittiska allmänheten tog honom i deras hjärtan efter veckor av hans vandring utan kläder på sig och hans rörande vänskap med amerikanska realitystjärnan Austin Armacost.



Storbritannien vs USA -temat ökade kontroversen - vilket inte var en liten bedrift efter den fem veckor långa Perez Hilton -showen som landet drabbades av den här gången förra året - med nästan allt som började, upprepade gånger.

Channel 5 har bekräftat att Celebrity Big Brother officiellt kommer att återvända till skärmarna tisdagen den 5 januari kl 21.00.

Så sätt på vattenkokaren eftersom du bara har några dagar kvar att gå och tiden tickar på.



Vem är på väg in i huset?

Ryktkvarnen är överdriven redan med nästan alla som existerar tydligen på väg in i det mest kända huset i landet.

Och visserligen är namnen ganska bra, särskilt med nyheten om att Lady Colin Campbell kan vara på väg att återvända från Australien för att komma till Channel 5 & # 39; s förening.



För det och alla andra tävlande, fortsätt läsa nedan:

Megan McKenna

Byter Megan stranden mot CBBeach? (Bild: MTV)

Realitystjärnan Megan McKenna kan gå med i serien Celebrity Big Brother 2016.

22-åringen har redan dykt upp på MTV: s Ex on the Beach där hon hittade kärlek med medtävlaren Jordan Davies.

Hon gjorde sig ett namn på showen men har även provspelat för både Britain's Got Talent och X Factor.

Summer Monteys - Fullam Naken

Båda visade sig inte lyckas, men hon spelade i Jess Wrights band LOLA i ett och ett halvt år innan gruppen splittrades.

Amerikanska realitystjärnan Tiffany Pollard

Den amerikanska realitystjärnan Tiffany Pollard ryktas gå med i line-up.

Tydligen har 33-åringen redan kallats & apos; Storm Tiffany & apos; och kan till och med vara & rsquo; s årets Farrah Abraham & apos ;.

Tiffany gjorde sitt namn efter att ha spelat i VH1: s Flavour of Love -dejtingshow för att hitta rapparen Flava Flav love.

Den upprörande stjärnan smeknamnet sig själv & apos; Head B **** i Charge & apos; och blev inte bra med de andra tävlande och återvände sedan till en andra serie när Flavas första relation inte fungerade.

Tiffany, dök sedan upp i tre serier av sin egen realityserie I Love New York, samt besökte Botched -läkarna för att rätta till en bröstoperation.

Hon har varit avstängd från TV i flera år och enligt Daily Star vill hon komma tillbaka på lådan: 'Reality -TV är för urvattnad dessa dagar. Det är tråkigt. Jag kan ge verklighet, sa hon.

En källa berättade för tidningen om Tiffany: s CBB -period: Alla kallar henne redan 'Storm Tiffany'. När hon slår blir det kaos. '

Kim Kardashians BFF Jonathan Cheban

Detta kan vara det närmaste att faktiskt få Kim K i huset

Enligt rapporter Kim Kardashians bästa vän har anmält sig för att delta i Celebrity Big Brother för en rejäl sexsiffrig summa.

Jonathan Cheban är utan tvekan det närmaste vi någonsin kommer att vara en fluga på väggen i Kardashian -hushållet - eftersom han har varit en del av deras liv i många år.

Inte bara är han bästa knoppar med Kim utan han är också väldigt nära Kanye West och mamma Kris Jenner, som han ofta festar med.

En insider berättade för : Jonathan har en unik inblick i världens mest kända par. Han kommer också att göra bra TV eftersom han inte är rädd för att vika från en rad och han är ganska frispråkig.

David Gest

Från Liza med ett Z till CBB?

Realitystjärnan David Gest har registrerat sig för att visas på Celebrity Big Brother.

Den större personligheten - som blev berömd efter att ha gift sig med Liza Minnelli 2002 - har förhandlat fram ett avtal om 600 000 pund för att delta i reality -tv -programmet när det börjar på Channel 5 den 5 januari.

Enligt en källa nära showen gör affären honom till en av de högst betalda stjärnorna som någonsin dykt upp på CBB.

Producenter var påstås desperata att säkra Gest i ett försök att få en mycket bredare publik till serien som den har saknat i de senaste serierna och den välbehövliga humor som serien har saknat.

Nancy Dell & apos; Olio

Ska Nancy gå in i huset?

Det rapporterades senast om det

men nu är hon kopplad till CBB -huset.

Det rapporterades också att stjärnan har

, så en stint i huset - tillsammans med den läckra lönen kan vara ett perfekt sätt att börja 2016.

Nancy-som tidigare hade en hög profil med den tidigare England-chefen Sven Goran-Eriksson-kommer att tjäna en sexsiffrig summa för sin tid i Channel 5-programmet, enligt Daily Star.

Förutom en kort inblick i Strictly Come Dancing kommer ITV -tittarna att minnas henne från Get Your Act Together, där hon utförde en illusion, efter att ha blivit mentor av trollkarlen Hans Klok.

Darren Day

Lyser Darren Day upp huset den här gången?

Enligt en rapport har Darren Day anmält sig till Celebrity Big Brother.

Skådespelaren, tv-presentatören och West End-stjärnan, 47, har levt ett färgstarkt liv med många högprofilerade relationer.

betydelsen av 777 ängelnummer

Day har redan gjort en aning om att jag är en kändis ... Ta mig härifrån! - med i den första serien 2002 - så han är inte främmande för reality -tv.

'Darren's telly dynamite och producenter tror att tittarna kommer att älska att hata honom', enligt en källa från The Sun.

William Belli

När det gäller CBB, där det finns en Willam, finns det ett sätt ... (Bild: Getty)

Willam är känd för många som den största dragdrottningen som någonsin inte vunnit RuPaul's Drag Race, och har skapat en nisch att vara i stort sett allt.

Popstjärna, kolla, parodiera videor, kolla, roller i tv -program som Nip Tuck och varje polisdrama som behöver ett drag queen -offer, kolla och nu möjligen en verklighetsstjärna.

Kan Willam följa i fotspåren till RPDR -domaren Michelle Visage? Hon skulle definitivt döda tävlingen ...*ber*

ksi vs logan paul fight time uk

Lady C

Lady Colin Campbell slutade dramatiskt Jag är en kändis ... Ta mig härifrån! av medicinska skäl men vad ska hon göra sedan?

Med sin son Dima som försäkrar fans om att den kungliga författaren mår bra när hon upptäcktes när han gick runt Versace-hotellet på Australiens guldkust, kunde hon återuppstå på TV under det nya året.

Oddsen för Lady C att visas i Channel 5 & s Celebrity Big Brother har minskat dramatiskt.

Vi tror att Lady C skulle vara en fantastisk tävlande för att komma in i Celebrity Big Brother så vi har redan anmält henne till vår tidiga satsning på showen, säger Corals John Hill.

Scott Disick

Är Scott redo för en besvärjelse i Celebrity Big Brother -huset?

Scott Disick kan byta ut Kardashians mot CBB -huset.

The Keeping Up With the Kardashians -stjärnan - som skilde sig från den långvariga flickvännen Kourtney Kardashian tidigare i år - har enligt uppgift erbjudits en affär värd uppskattningsvis 660 000 pund för att komma in i realityshuset för den kommande serien.

En källa sa till tidningen Daily Star: 'De vill att han ska berätta om Kardashians eftersom tittarna kommer att älska det. Det finns en god chans att han släpper några saftiga detaljer. '

Spencer Matthews

Kommer Spencer att berätta allt om sina steroidproblem i Celebrity Big Brother? (Bild: Rex)

Made In Chelsea -stjärnan Spencer Matthews startades från I & apos; a a Celeb när hans steroidberoende kom fram.

Men djungelns förlust kan vara CBB: s vinst.

Enligt Heat har Spencers namn kastats runt som en möjlig husman när showen återkommer.

Lönen kan också vara till nytta efter att han förlorat uppskattningsvis 300 000 pund efter att ha lämnat I & aos a Celeb tidigt.

James Lock

Kan James komma in i CBB -huset?

TOWIE -stjärnan James Lock kan komma in i Celebrity Big Brother -huset.

Enligt Heat har chefer övervägt att ta in verklighetshunken för att blanda ihop saker och ge lite välbehövligt godis.

James skulle gå i fotspåren till de tidigare TOWIE -stjärnorna Amy Childs, Lauren Goodger och Sam Faiers som kom in tidigare.

Bianca Del Rio

Violet vem? Bianca Del Rio är den verkliga mästaren i RPDR

Den verkliga och bestående vinnaren av RuPaul's Drag Race, Bianca Del Rio, ligger högst upp på allas önskelista för nästa års show.

Med en kvickhet som kunde reducera det tjockaste av skinnet till ett skrällande vrak, drog drottning Bianca, det riktiga namnet Roy Haylock, upp på Celebrity Big Brother's Bit on the Side förra året med den tidigare tävlande Michelle Visage och skulle kunna bege sig in i huset efter imponerande tittare.

Och låt oss inse det, vad kan vara bättre än en skarptungad dragdrottning för att klippa ner de andra kändisarna utan att behöva tillgripa någon form av våld? Episk.

Vanilj is

Is, is, baby, isis, baby in i huset? (Bild: Splash)

Hur skulle CBB vara utan en amerikansk rappare?

Vi har redan sett Coolio och Fatman Scoop delta - men kan Vanilla Ice vara nästa?

Enligt The Sun kan 90 -tals sensationen resa hela vägen över dammen för showen.

Dapper skrattar

Dapper Laughs går tydligen in i huset i nyheter som kommer att dela nationen (Bild: ITV)

Den kontroversiella komikern Dapper Laughs har enligt uppgift erbjudits en chans att gå in på Channel 5 -föreningen.

Enligt The Daily Star ser den roliga mannen CBB som ett tillfälle att återuppliva sin karriär.

En källa sa till tidningen: 'Dapper är fortfarande en av de mest kontroversiella artisterna i Storbritannien och kommer att få tittarna att titta på.

'Han är utan tvekan angelägen om att försöka visa att hans personlighet utanför scenen är känslig och omtänksam.

Men hans undertecknande kommer säkert att göra ilskna till kampanjerna som krävde en bojkott av hans program. Han måste arbeta mycket hårt för att vinna dem. '

Octomom

Det här är Octomom och hon brukade vara känd och nu kunde hon gå in på CBB (Bild: Getty)

Octomom - det riktiga namnet Nadya Suleman - steg till stjärnstatus när hon födde octuplets 2009.

Enligt The Sun ställs tv -personligheten nu upp för CBB.

Mamma-till-14 är van vid ett fullsatt hus och kommer säkert att hoppas att upplevelsen kommer att hjälpa henne på CBB.

Gemma Collins

Så länge hon inte behöver äta en mosad kängurubum kan Gemma vara ett spel för CBB (Bild: ITV)

Gemma Collins har kopplats till i stort sett alla reality -tv -program under solen under de senaste åren.

pete burns dödsorsak

Och man tror att Essex -tjejen kommer att delta i CBB nästa år efter hennes katastrofala sväng i djungeln förra året.

Vår källa säger att Gem, 34, har tecknat ett sexsiffrigt avtal för att vara en del av serien nästa år, och är angelägen om att hålla så länge som möjligt i sin tv-utmaning den här gången.

Insideren sa: Gemma är pigg och älskar en skvätt, hon är inte rädd för konfrontation och skulle göra en stor huskamrat. Hon handlar om dramatik och säger alltid sin åsikt.

Kristina Rihanoff

Ska Kristina gå in i huset?

Den sexiga dansaren ryktas ha deltagit i CBB efter att ha tecknat en 'big money deal'.

En källa sa till The Sun: 'Hon har inte berättat för cheferna på Strictly att hon går, men det finns nästan ingen chans att de kommer att få tillbaka henne när de hör att hon har anmält sig till CBB.'

Men Kristina har sedan dess skrattat åt rykten - twittrade: 'Enligt @TheSun fick jag ett bann från @BBCStrictly, sluta med serien och gör Big Brother. Sanningen är att jag är ett wild card på X Factor -turnén.

Bluffar hon dubbel?

Koo Stark

Koo! Det är Koo Stark och hon kan diska allt om prins Andrew ... (Bild: Getty)

Enligt rapporter har chefer landat prins Andrews före detta Koo Stark för nästa serie.

Tidigare modellen Koo träffade prinsen på en blind date och de var i ett förhållande i 18 månader innan de splittrades när det framkom att hon hade medverkat i en erotisk film som heter Emily på 1970 -talet, rapporterar The Sun.

En showkälla sa enligt uppgift: 'Vi tycker att Koo är en lysande bokning. Det finns inte många som har träffat en kunglig. '

Koo, 59, har alltid hållit rätt om affären, men talade nyligen för att försvara Andrew när det påstods att han hade legat med en 'sexslav'.

Stephanie Davis

Avsatt från Hollyoaks men Celebrity Big Brother kunde ha henne

Stackars Stephanie Davis var tvungen att ge upp sin I'm A Celeb -djungeldröm på grund av en nötallergi men nu ryktas det att hon ska på väg till TV: s mest kända hus.

En CBB -insider berättade enligt Daily Star: 'Steph är underbar och kommer att göra bra tv.

'Djungelns förlust är vår vinst.'

Steph, som inte längre är en del av Hollyoaks, bekräftade sin djungelbesvikelse på Twitter och sa: 'Ja: det var sant .. Jag var undertecknad för I & apos; m A Celebrity ...'

Stjärnan tillade: 'Visst, jag hade fått dig att skratta av dina strumpor. Oroa dig dock inte, det finns fantastiska saker på gång för mig så håll ögonen öppna!

pat o'brien

Lillie Lexie

En gång sett på Geordie Shore kunde Gazs före detta Lillie Lexie flytta in i huset för en besvärjelse

Hon kan ha separerat från sin pojkvän Gaz Beadle men det verkar som att saker kan leta efter Lillie.

Den blonda skönheten har erbjudits 200 000 pund för att visas i Celebrity Big Brother.

En källa berättade exklusivt för NEWSAM Celebs: 'Lillie har kontaktats av CBB och har erbjudits 200 000 pund.

'De hoppas att hon kommer att hälla ut några sensationella avslöjanden om Gaz. Som vi har sett har det funnits en kärlekstriangel mellan Lillie, Gaz och Charlotte.

'Charlotte bidrog definitivt till uppbrottet. Lillie har mycket att säga och har äntligen klivit ur Gazs skugga.

'Hon kommer inte längre till jordens ände för honom, hon håller huvudet uppe och straffar honom direkt.'

Rachel Christie

Ex Celebrity Love Island -stjärnan Rachel vill tydligen ha en plats i huset

David McIntoshs före detta Rachel Christie har uppenbarligen erbjudits 300 000 pund för att delta i Channel 5 -showen efter att ha dykt upp på Love Island.

En källa berättade exklusivt för NEWSAM Celebs: 'Hennes representanter har velat att hon ska komma in sedan Love Island. De kände att det var en endimensionell show och att CBB -huset, tillsammans med det rejäla lönepaketet de erbjuder, kommer att se henne när hon är som bäst.

'Hon är otroligt rolig och åsiktsrik - hon är inte rädd för konfrontation och kommer att vara bra för showen.'

Den tidigare skönhetstävlingsdrottningen och idrottaren, som är systerdotter till den tidigare olympiska sprintmästaren Linford Christie, har sedan skrattat åt rykten. Men vi får se!

Se Även: