Enkelt sätt att berätta om du har ett vitt Creme -ägg på 10 000 pund utan att packa upp det

Cadbury Ltd.

Ditt Horoskop För Imorgon

Precis som att fuska på Monopoly för att få några extra pund, finns det ett lika lurigt sätt att packa upp ett vitt chokladcremeägg.



Eftersom Cadbury erbjuder lyckliga upptäckare av den vita versionen av deras ikoniska ägg enorma £ 10 000 i samma fall, finns det ett billigt och enkelt sätt att ta reda på vilken färg din har, utan att behöva packa upp den.



Medan både vit och mjölkchokladversion finns i samma folieförpackning - det är en stor skillnad mellan förpackningen. Och att veta vad det är kan potentiellt leda dig till ekonomisk förmögenhet ...



Cadbury har släppt ett begränsat antal vita choklad Creme Eggs

Cadbury har släppt ett begränsat antal vita choklad Creme Eggs (Bild: Cadbury)

Lagligt måste Cadbury lista ingredienserna som används i sina produkter. Och ovanpå vanliga Creme Egg orden & apos; mjölkchoklad & apos; dyker upp för liknande 'mjölkfastämnen, vegetabiliska fetter och kakaosmör'.

victoria wood begravningsbilder

Visst, då säger vitt Creme Egg, 'vit choklad' ovanför en något annorlunda ingredienslista?



Cadbury's Creme Eggs flyttar ner produktionslinjen vid Cadbury & s Bournville produktionsanläggning

Cadbury's Creme Eggs flyttar ner produktionslinjen vid Cadbury & s Bournville produktionsanläggning (Bild: Getty)

Vi frågade Cadbury, som berättade för oss: 'Alla vita Cadbury Creme Eggs kommer att innehålla näringsinformation som är specifik för den vita chokladvarianten, medan den är förpackad i samma ikoniska förpackning som det klassiska Creme Egg. Det är ett lagkrav för alla livsmedelsproducenter att visa alla ingredienser på förpackningen. '



Så, där går du. Om du känner dig ovillig att dela med 58p för den osannolika chansen att vinna lite pengar, snarare än att gilla en fondantmatprodukt, läs bara utsidan av den.

Förresten, här är de förmodligen alla:

Det finns ett kontantpris på £ 10 000 tillgängligt från varje återförsäljare, med Tesco, Co-op, Sainsbury & apos; s , Asda, Morrisons, Marks & Spencer och One Stop säljer ett vitt creme -ägg till ett värde av 10 000 pund.

Ovanpå det finns ett pris på £ 10k tillgängligt från oberoende återförsäljare.

Förutom pengapriset på 10 000 pund finns det också 110 andra vinnande ägg i varje butik, med priser inklusive £ 1000, £ 100 och £ 50.

Läs mer

Mer om stormarknader
Tesco lanserar veganzoner i butiker Cadbury skapa chokladorange Twirl M&S julserie Saltad karamell Baileys är här

Se Även: