Baileys gör nu en saltad karamellsmak och Asda kommer att bli den första att sälja den

Alkohol

Ditt Horoskop För Imorgon

Vad bra det ser ut OMG



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



mel b och eddie murphy

Om det finns en drink kan du nästan uteslutande dricka på vintern, det är Baileys.



Så med det kalla vädret i full gång har det berömda irländska grädde -märket just meddelat att det lanserar en saltad karamellsmak Baileys.

Den söta nya upplagan är en sötare version av den populära puddingliknande likören, med samma sammetslen-släta Baileys Original Irish Cream, men denna gång blandad med rik karamell och en aning salt, för en härligt dekadent smak.

Asda kommer att ha det exklusiva på det, med den nya smakstippeln som ska lanseras Asda butiker och online från den 10 oktober, med Morrisons och Sainsbury fyller den sedan från den 1 november.



De lanseras först i Asda

Varje 70cl -flaska innehåller 17% volymprocent och kommer att ge dig tillbaka £ 16 RRP, även om vi håller tummarna för en speciell introduktionsrabatt ...



trattnät spindel uk

Enligt Facebook -sidan Extreme Couponing and Bargains UK, hävdade en kund också att hon hade upptäckt det i sin lokala Costco i Birmingham för en ännu billigare £ 14,98 även om du naturligtvis kommer att behöva betala för den årliga rabatten ovanpå för att handla där.

Det är inte vår vanliga drink, men vi älskar det (Bild: Photodisc)

Läs mer

Mer om stormarknader
Tesco lanserar veganzoner i butiker Cadbury skapar chokladorange Twirl M&S julserie Saltad karamell Baileys är här

Baileys nya saltade karamellsmak förenar en mängd andra permanenta smaker i sortimentet, inklusive Original, Almande (mjölkfritt), Chocolate Luxe, Orange Truffle och kaffe. Det finns också en begränsad upplaga Jordgubbar och grädde i Sainsbury's still.

Oavsett om du häller ett glas på egen hand eller ringlar det ovanpå en varm choklad, finns det ingen drink som är lika festlig som en Baileys.

Se Även: