Cadburys chokladorange Twirl lanseras i butiker idag för 65p

Cadbury Ltd.

Ditt Horoskop För Imorgon

De är bara 65p!



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Efter att rykten började dyka upp förra månaden har Cadbury äntligen meddelat när den officiellt lanserar en chokladorange Twirl i Storbritannien - och den kommer i butiker idag.



Den nya upplagan kommer att innehålla samma smuliga flingor, täckta med krämig mjölkchoklad, men med en antydan av apelsin i Cadbury's ikoniska smak.

Medan Cadbury bekräftade att priset för den spännande nya chokladen bara är 65 p, kan återförsäljare bestämma sina egna priser, med Asda , Morrisons, Tesco och Sainsbury säljer alla för närvarande för mellan 55p och 60p.

Äntligen är det här!



disneykort mot mänskligheten

Det är samma storlek på 43 g och två fingrar som standard mjölkchokladsmak, men tyvärr är det bara en begränsad upplaga, vilket betyder att du måste skaffa din förr snarare än senare om du inte vill riskera att missa.

Redan en sak i Australien, det finns inget ord om Cadbury har använt samma recept för chokladstångens brittiska utseende, men vi har smakat baren och kan bekräfta: den är lika vacker som vi förväntade oss.



Det går inte att skilja det från den vanliga smaken utan dess omslag

Smulig mjölkchoklad med den distinkta festliga apelsinsmaken, vi hoppas att Cadbury kommer att hålla den kvar på heltid, efter ett överväldigande svar från chokladfantaster när de först hörde rykten om dess ankomst.

Läs mer

vad betyder 808
Bästa matberättelser
McDonalds lanserar den första veganmåltiden någonsin Cadbury Creme Egg Curry Att äta choklad kan förbättra sömnen Nya McVitie's Digestive -smaker

På den tiden stod det i ett uttalande: 'Vi visste att det skulle vara svårt att hålla nyheten om den begränsade upplagan Cadbury Twirl Orange under wraps eftersom människor skulle vara lika glada över produkten som vi är.

Se Även: