I'm a Celebrity's Kendra Wilkinson var berusad eller STENAD under 60 sekunders sex med Hugh Hefner

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

I

Kendra skrev allt om sitt Playboy -liv i sin memoar(Bild: Rex / Getty)



Modellen Kendra Wilkinson höll sig full eller stenad när hon bodde i Playboy -herrgården.



I'm A Celebrity sa att sexet med Hugh Hefner normalt höll i cirka 60 sekunder, men var ett jobb för henne.



Hon tillade: Jag var vanligtvis väldigt berusad på kvällarna. Jag brydde mig inte om mycket förrän nästa dag. Jag var tvungen att vara berusad eller röka så mycket ogräs för att överleva dessa nätter.

boxning ikväll på tv

Vid ungefär minutmärket drog jag iväg och det var klart. Det var som ett jobb. Klocka in, klocka ut. Det är inte så att jag tyckte om att ha sex med honom.

Kendra agerade som om sex inte var på agendan när han var med Playboy kingpin Hugh under en chatt med Mel Sykes. Och hon undvek från att skämma bort sin riktiga reaktion på att skämta med Hugh, som var 78, medan hon var bara 18.



Hon redogjorde för sina känslor av att vara 'uttråkad' i sina memoarer 2010 och kom ihåg hur hennes första sexuella experiment kom framför sju andra tjejer i Hef & s sovrum under en vild herrgård.

I sin bok 2010, Sliding Into Home, säger Kendra Wilkinson också att hennes första ord till Hugh Hefner var desamma som de hon använde mot Edwina Currie i djungeln - håll käften.



Modellen yttrade orden i telefonen eftersom hon inte trodde att det var Hef och tyckte att det var ett upptågssamtal.

Men det gick snabbt därifrån och hon var snart hans flickvän.

kim och ray-j

O n I & apos; m A Celebrity Kendra sa till Mel Sykes: 'Jag ville bara festa. Och jag hade det jäkligt bra. Det var så roligt, säger Wilkinson, 29, till TV-presentatörsmodellen Melanie Sykes.

'Hef bad mig att vara en av hans flickvänner och bo i herrgården och jag var som, & apos; jag vet inte ens vad det betyder, men fan, ja! Jag är där! & Apos; Jag bodde i denna lilla rövlägenhet. ... Jag bad om allt för att få mig därifrån. '

Men visste Wilkinson att sex med herrgården var i grunden en förutsättning för att bo där?

'Jag flyttade in och veckor gick och jag visste inte att sex var inblandat', sa hon. För jag visste ingenting om Playboy. Jag hade precis tagit gymnasiet.

Så här? Visste du att vi har en dedikerad TV- och filmsida på Facebook?

Visa galleri

Se Även: