Inne i Londons enorma inomhus-röda ljusdistrikt kallat 'de tio våningarna med horar'

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Byggnaden ser att prostituerade bor och arbetar tillsammans med andra familjer i byggnaden



owen james john humphrys

Detta är London-lägenhetsblocket som kallas stadens massiva inomhusljusdistrikt inomhus.



Chelsea Cloisters -byggnaden i västra London har till och med beskrivits som & tio våningar med horor & apos; genom att människor ska ha blundat för sexarbetare inuti.



Byggnaden ägs av miljonären Tory -donatorn Christopher Moran och sägs huvudsakligen rymma östeuropeiska sexarbetare, enligt en undersökning från Solen .

Flickorna är enligt uppgift nu så bekväma med sitt upplägg, de går till lunch i grupper som bär pyjamas och fyller på sexförnödenheter från närliggande butiker.

Byggnaden slog rubriker förra året efter att det avslöjades att en polis och hans fru flög i prostituerade för att träna från lägenheterna.



Ivett Szuda, 32, och hennes brittiska make Karl Ring, 34, dömdes för människohandel och sexuellt utnyttjande.

De använde det ungerska lågprisflygbolaget Wizz Air för att flyga kvinnor till London från Budapest eftersom de tjänade mer än 600 000 pund från vicehandeln.



Ivett Szuda och Karl Ring flög kvinnor till London från Budapest när de tjänade mer än 600 000 pund från vicehandeln (Bild: centrala nyheter)

Under undersökningen av den pågående sexskandalen finner en reporter som poserar som en spelare att boka en tjej inne i Cloisters -byggnaden går snabbt och enkelt.

saudi prince man utd

Han rapporterar hur en man svarade med en hälsning av: 'Alltid ledsagare, hur kan jag hjälpa?' innan vi träffar.

Inuti byggnaden sträcker sig långa korridorer i fjärran, kantade med lägenheter.

Efter att ha hittat sitt rum hälsas han av en kvinna innan de två diskuterar det överenskomna priset på £ 160 kontant.

Hon ligger på sängen och är chockad över att få veta att han bara vill prata innan den undercover -reportern fortsätter att ställa frågor om sexoperationen inne i byggnaden.

Den rumänska kvinnan, klädd i svarta underkläder, förklarar att en bokningsbyrå tar ned alla avgifter, medan hon fortfarande får betala £ 2 000 i månaden för sin lilla studio.

Men trots detta hävdar kvinnan att hon njuter av sin hiss inne i Cloisters -byggnaden och säger till reportern: 'Det är som ett hotell, du vet, så det är normalt att du betalar mer.

vad betyder 1234 andligt

'Bara om du hyr ett hus skulle det kosta 1000 £ per vecka i London. Om du går utanför London är det väldigt annorlunda.

Lägenheten ägs av miljonären Tory -donatorn Christopher Moran

Kvinnan förklarar hur hon har arbetat som sexarbetare i byggnaden i två år efter att först ha kommit till London och arbetat som servitris innan hon övertygades av en vän att prova prostitution.

Hon säger att klostren har en vänlig atmosfär och att tjejerna alla går vidare.

flicka i Adam johnson fall

Kvinnan fortsätter att betona hur hon inte tvingas arbeta och att hon inte har en hallick, utan föredrar att arbeta med en byrå för att 'det är mer skyddat och de människor som kommer är trevligare'.

Trots den rapporterade elaka aktiviteten som går inuti klostren delar vanliga familjer också byggnaden - bor längs prostituerade i grannlägenheter.

En kvinna berättade för The Suns reporter hur en man hade knackat på hennes dörr och misstänkte att hennes hem var för en bordell.

Hon sa att invånarna i byggnaden 'ser damerna hela tiden' och att de ofta är 'klädda för att döda' och hårt sminkade när de upptäcks ta kunder till sina lägenheter i hissar eller gå i taxi för hemtalsamtal.

Fastighetsmagnaten och ägaren till byggnaden Moran tjänar enligt uppgift svimlande 8 miljoner pund om året i hyror och serviceavgifter från byggnaden.

Enligt Sunday Times Rich List är han värd 404 miljoner pund.

Moran har också gett mer än £ 290 000 till Tory -festen.

Se Även: