Mastermind -värden John Humphreys avbildade en kyssande dotter till stormarknadens tycoon - 21 år yngre

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Quizvärden John och hans nya kärlek Sarah hälsar varandra på gatan(Bild: Stan Kujawa)



Mastermind -presentatören John Humphrys ser ut som att han har valt kärleken som sitt specialistämne efter att ha fallit för dottern till stormarknadsmiljardären Lord Sainsbury.



John, 73, och Sarah Butler-Sloss, 52, bor bara några dörrar från varandra-och fann att de delar en passion för både miljö och aktualitet.



Vänner säger att paret har dejtat i flera månader.

den trollande sanna historien

En källa sa: De har en enorm mängd gemensamma intressen. Båda är otroligt framgångsrika och de njuter av varandras sällskap.

scunthorpe är en soptipp

Svaret är på tungspetsen när de kysser (Bild: Stan Kujawa)



När han inte presenterar den populära BBC2 -frågesporten får John tänderna i politikerna på Radio4: s Today -show, där han är känd som bosatta Rottweiler.

Men 2005 grundade han sin egen välgörenhet, Kitchen Table Charities Trust, för att kanalisera medel till småskaliga projekt i några av världens fattigaste länder.



Sarah gör också höga poäng på välgörenhetsfronten och startade prisfonden Ashden 2001 för att stödja hållbara energinitiativ över hela världen.

aaron taylor-johnson fru

Paret delar en passion för miljö och aktualitet (Bild: Stan Kujawa)

Mastermind -värden John har höjt ögonbrynen med en rad tidigare passningar.

Han slog rubrikerna 1999 när det avslöjades att han skulle bli pappa igen vid 56, efter att ha sonen Owen med före detta Today-producenten och långvariga flickvännen Val Sanderson, 16 år yngre än honom.

Miljömästare Sarah (Bild: Ashden Awards)

gemma coronation street skådespelerska

Han träffade senare Observerförfattaren Catherine Bennett, 15 år yngre, och har skämtat om hans framgång med yngre kvinnor beroende på hans George Clooney -utseende.

Han har blivit lika berömd för sitt smidiga samtal som sina konfronterande intervjuer och berättade en gång för nyhetsläsaren Moira Stuart: Du är den mest sensationellt sexiga damen jag känner.

John Humphrys (Bild: BBC)

Änkling John har två vuxna barn från sitt äktenskap med hustrun Edna, som dog i cancer 1997.

Mamma-till-två Sarah, vars pappa uppskattas till ett värde av 1,3 miljarder pund, skiljs från hennes författare och teaterchef make Robert, 54.

Han är son till den pensionerade seniordomaren Dame Elizabeth Butler-Sloss, en tidigare president för Family Division i High Court.

Se Även: