Little Mix då och nu: X Factor -vinnarens otroliga stilrenovering

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Splash News/Getty Images)



Det är svårt att tro att det har gått nästan sju år sedan Little Mix sprang in på scenen med sina första X Factor -auditions.



För att sedan göra det som solokonstnärer i sig, gick flickorna - Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh -Anne Pinnock och Jade Thirlwall - framför domarna.



jacqueline är en kändis

Efter att ha kommit till kort vid boot camp fick de fyra sångarna en andra chans i separata grupper innan de så småningom gick ihop som den lilla mix som vi känner och älskar.

Little Mix sett på The X Factor Live Tour 2012 (Bild: IF)

Vad en annorlunda fem år gör - sett här på Ariana Grande & s Dangerous Woman -turné (Bild: Getty Images)



Flickorna i sin glamorösa nya video (Bild: Youtube)

Deras ivrigt efterlängtade nya singel Woman Like Me släpptes i början av denna månad och signalerar att den återvänder till ära med tjejerna med ett sofistikerat nytt utseende.



Förutom att döda den med uppbrottssånger och hitlistor har flickorna också gjort vågor med sina förändrade stilar.

Här är en titt på hur de fortfarande ändrar sin stil.

Jesy Nelson

Jesy har bytt ut sin ursprungliga & apos; tjej bredvid & apos; bild för ett mer vampigt utseende med dramatiska rödbruna tårar.

Hon bjöd sina 2,4 miljoner Instagram -följare på ett sexigt foto den här veckan, när hon lade sin klyfta ut i en rosa crop top.

handmaid's tale säsong 3 Storbritannien

Jesy sett med långa röda lås tillbaka 2012 (Bild: SPLASH)

Stjärnan - som nyligen har bytt hår efter att ha förlängt förlängningar - såg i fantastisk form ut på den heta bilden, vilket visade hennes rippade abs när hon lät håret falla över ett öga och nerför axlarna, med sina tatueringar på show.

Instagram

Jesy textade helt enkelt inlägget med en läppemoji och lade upp sin tonade kropp och fantastiska viktminskning.

Perrie Edwards

(Bild: Splash News)

Perrie chockade nyligen fans efter att ha helt omvandlat sin image och debuterat ett hett nytt utseende tidigare denna månad.

Perrie och tjejerna tillbaka på dagen (Bild: Splash News)

Stjärnan - som tidigare var förlovad med före detta One Direction -sångerskan Zayn Malik - har lämnat sina långa blonda lockar för en kortare frisyr och delat det fräscha med sina följare på Instagram.

Instagram

Och det kommer när Perrie verkar ha gått ut offentligt med sin nya pojkvän Alex Oxlade-Chamberlain, när hon tog en söt knäpp av Arsenal-fotbollsspelaren när han satt bredvid deras hundar vid middagsbordet.

Leigh-Anne Pinnock

(Bild: Splash News)

Leigh -Anne har försvarat gruppen över deras förändrade stil genom åren - som har blivit sexigare och djärvare.

arsenal nytt kit 2021

En väldigt annorlunda Little Mix (Bild: Splash News)

Tjejerna har utsatts för kritik om deras rasande modekänsla, men den 25-åriga skönheten säger att de ignorerar alla som märker deras outfits 'provocerande' och insisterar på att de bär trikåer eftersom de är lättare att dansa i och det är vad de känner sig 'trygga' i.

Leigh-Anne har försvarat sin stilförändring (Bild: Getty Images Nordamerika)

Hon berättade för Wonderland: ”Vi är alla så självsäkra nu och det har tagit mycket tid att bygga och det faktum att vi är det tycker jag är en fantastisk sak och vi vill uppmuntra våra fans och alla att vara precis på samma sätt - ha på dig vad du vill och var bekväm i det och torka vad alla andra tycker! '

Jade Thirlwall

(Bild: Splash News)

Jade har flyttat från sina älskade shorts, hängslen och fluga som hon ofta gungade på X Factor till en fullfjädrad glamourpuss.

Hon har förändrats med åren (Bild: Splash News)

I tjejerna & apos; bok Our World, Jade öppnade upp om sin kamp med anorexi när hon var 13 och måste läggas in på sjukhus efter att hon tappat till en oroande tunn 6-sten.

Hon sa: 'Anorexi är en självdestruktiv sak och du blir envis, så när människor försöker berätta något får du det i huvudet att de är emot dig och du kommer inte att lyssna.'

Se Även: