Arsenals nya bortasats för säsongen 2021/22 'läckte' inklusive återlämnande av klassiska detaljer

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Bilder av Arsenals nya bortasats för säsongen 2021/22 har enligt uppgift läckt ut online.



The Gunners kommer att ändra både sin första och andra remsa för den nya kampanjen men kommer att stanna hos nuvarande sponsorer Adidas.



Deras förmodade nya hemmakit var bland en mängd Premier League -remsor som offentliggjordes tidigare i veckan, med tillstånd av FootyHeadlines.com .



Och samma webbplats verkar ha fått en första blick på Arsenals fräscha borta -ensemble, som inkluderar återkomsten av en klassisk detalj.

Den nya satsen är en nyans av off-gul, med marina logotyper och trim runt kragen och ärmarna.

Arsenals nya bortakit har läckt ut & apos; uppkopplad

Arsenals nya bortakit har läckt ut & apos; uppkopplad (Bild: FOOTY HEADLINES)



Tillverkarna Adidas har hämtat inspiration från några av Arsenals fantastiska kit från 70- och 80-talen, inklusive den vinnande remsan från den berömda säsongen 1988/89.

Och snarare än att gå med hela märket på skjortans framsida, ser det ut som att Arsenal har tagit tillbaka den enkla kanonvapnet - ungefär som & 89 -tröjan och bortasatsen från 1971.



Det nya paketet förväntas presenteras under sommaren till en sannolik kostnad på cirka 70-80 pund för hela bandet.

The Gunners har följt en liknande stil som sina kit från & apos; 71 och & apos; 89

The Gunners har följt en liknande stil som sina kit från & apos; 71 och & apos; 89 (Bild: FOOTY HEADLINES)

Registrera dig för vårt boxningsnyhetsbrev!

Varje måndag avgör vi vår dom om helgens slagsmål och, ännu viktigare, vad som är nästa för vinnarna och förlorarna.

Det är enkelt att registrera sig, klicka bara på den här länken, ange din e -postadress och välj & apos; Boxning & apos; från listan.

Naturligtvis kommer Arsenal att behålla sina välbekanta röda och vita färger i sitt nya hemmakit, med läckta bilder som visar att de kommer att ta tillbaka en v-krage.

Mikel Arteta kommer utan tvekan att hoppas att de nya dräkterna kommer att hjälpa honom att bli framgångsrik nästa säsong.

Arsenal förseglade sin passage till Europa League-kvartsfinalen på torsdagen och satte upp en åtta sista match med Dinamo Zagreb, som slog ut rivalerna Tottenham.

Kanonvapnet kommer att återvända till remsan som en del av den nya designen

Kanonvapnet kommer att återvända till remsan som en del av den nya designen (Bild: FOOTY HEADLINES)

Men trots att han har gått samman har Arteta bestämt sig för ytterligare förbättringar från sitt lag under de kommande månaderna.

'Det handlar om kvalitetsnivån som vi måste producera, för att vara där vi vill vara, att tävla i Premier League med de lag som vi måste tävla med, och i Europa med de lag som vi måste möta i de kommande matcherna, sa han.

'Så det är bara det, för resten är jag otroligt stolt och glad för gruppen att vi har beslutsamheten, andan. Men vi måste gå ytterligare ett steg framåt.

Se Även: