Topp 10 barnleksaker för julen 2014 inkluderar docka synkroniserad med smartphone och 3D -skrivare

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Topp 10 måste-ha-leksaker till jul 2014 Cayla Doll Visa galleri

Årets julklappar kommer att bli mer högteknologiska än någonsin när barn väljer toppmoderna presenter.



Även de mest kunniga föräldrarna kommer att klia sig i huvudet och sträva efter instruktionerna, om den årliga Top Ten Toys -listan som Hamleys förutsäger är något att gå efter.



Detta måste-haves 2014 sträcker sig från en docka som heter Cayla som använder tal-till-text-Google-programvara för att leta upp svar på frågor online, till Doh Vinci 3D Deluxe Styler som efterliknar principerna för 3D-utskrift, sa den berömda butiken i London.



My £ Cayla på 75 £ kan svara på frågor som sträcker sig från hennes gillar och ogillar till allmän kunskap och sportresultat, tack och lov först efter att hon har synkroniserats med en smartphone eller surfplatta.

Cayla, som är lämplig för barn i åldrarna fyra och över, levereras komplett med 'härligt hår och en cool outfit', medan Googles SafeSearch -teknik innebär att det inte kommer att experimenteras med 'dåliga ord' och olämpligt innehåll.

Doh Vinci Style och Store Vanity på £ 25 tillåter barn att bli en 3D-designer, medan den senaste Kiddizoom Smart Watch kommer med en färgpekskärm och rörelsessensor, kan ta foton och redigera dem, spela in videor och spela tre inbyggda spel, allt för £ 50.



Även Barbie omfamnar 'toppmodern teknik' med £ 40 Color Change Bag som gör att ungdomar kan hålla den mot alla kläder och trycka på en knapp för att matcha mer än 100 olika nyanser.

För dem med något mindre sofistikerade intressen går Teksta T-Rex bakåt och framåt, flyttar huvudet från sida till sida, medan han nosar och tuggar på sitt favoritben, och spottar ut det med en 'gigantisk burp' när han har fått nog .



Den dyraste leksaken på listan är £ 135 Leapfrog LeapTV, ett spelsystem för tre till åttaåringar som har Wi-Fi och en kamera som fångar rörelse 'för perfekt förskola och aktiviteter' som täcker läsning och skrivning , matematik, naturvetenskap och samhällskunskap.

115 £ Transformers Chomp och Stomp Grimlock är en 20-tums robot med ett mäktigt svärd för att ta emot fiender, och BoomCo Rapid Madness-blastern på £ 65 har enkelskott för noggrannhet eller 20 dart på sekunder som skjuter upp till 50 fot.

Unga fans av Disney -filmen Frozen kan se fram emot att skridskor Anna och Ice Skating Elsa dockor, medan £ 100 Xeno är ett 'sött monster' som interagerar med en dedikerad app för att 'uppmuntra till timmar av spel' med åtta pekarsensorer och ljud ingångar.

Hamleys sa: ”Till julen kommer leksaker att verkligen bli 2000 -talet och för första gången positivt återspegla den fantastiska värld vi lever i.

'De sträcker sig från Cayla, dockan som använder tal-till-text-teknik för att leta upp svar på frågor online, till den toppmoderna Barbie Color Change Bag som gör att den bokstavligen kan blandas med alla kläder som barnet bär .

'Det finns också Doh Vinci 3D Deluxe Styler som efterliknar principerna för 3D -utskrift för att inspirera barns kreativitet.

'Årets topp 10 kommer att överträffa även de mest kunniga barnens förväntningar.'

Se Även: