Bästa PlayStation 4 -spel 2017 - Topp PS4 -videospel inklusive Horizon Zero Dawn och Uncharted

Videospel

Ditt Horoskop För Imorgon

PlayStation 4 -ägare har blivit bortskämda med valet i år, med massor av fantastiska utgåvor för Sonys konsol. Många av dem har varit exklusiva för PS4, vilket ytterligare stärker sin status som en lysande maskin för nya franchises och kvalitetstitlar.



Men med så många spel där ute, vad ska du köpa om du precis har fått en PS4 till jul eller bara vill bläddra i nyårsförsäljningen?



Vi har avrundat de största utgåvorna av 2017, varav någon skulle vara ett fantastiskt tillskott till en PS4 -ägares samling.



Oavsett om det är en hjärtlig historia, en uppslukande öppen värld eller en actionfylld thriller, finns det något för alla här.

Vi har också täckt de andra konsolerna med våra Xbox One- och Nintendo Switch -presentguider.

Horizon Zero Dawn - Tesco, £ 34

Kämpa för överlevnad mot robotdjur



Under de senaste åren har det varit en känsla av att öppna världsspel har blivit lite stillastående, med enorma miljöer fyllda med antingen för lite att göra eller - lika illa - fyllda med repetitiva och tråkiga sidouppdrag.

2017 har dock gett fans av genren anledning att hoppas, med några kritikerrosade titlar som har vänt trenden. Bland dessa finns Guerilla Games Horizon Zero Dawn.



tornado farväl turnétider

Utspelar sig i en avlägsen post-apokalyptisk framtid där jätte mekaniska varelser vandrar runt i landet och mänskligheten har återvänt till en jägar-samlare-existens, du spelar som en skicklig bågskytt vid namn Aloy. Jakt, hantverk och utforskning är dagens ordning när du ger dig ut på jakt efter att upptäcka motiven bakom en attack mot hennes stam.

NEWSAM Onlines Jeff Parsons berömde spelets uppdragsvariation och kallade det 'en tour de force för Sonys konsol' det där 'blandar slitna arketyper till ett extremt trevligt äventyr.'

Läs mer

Julklappsidéer för barn 2019
Amazons bästa leksakslista Argos toppleksaker för 2019 John Lewis julleksaker förutsägelser Smyths Toys bästa julleksaker

South Park: The Fractured But Whole - Game, £ 43,95

Grov humor finns i South Park

Denna uppföljning av The Stick of Truth från 2014, denna RPG baserad på den anarkiska vuxenanimationsserien byter ut sin föregångares svärd-och-trollkarlsfokuserade Lord of the Rings spoofery för ett äventyr med superhjältetema.

Cartman och co ansluter sig till Hollywoods nuvarande besatthet av serier med serier, och antar sina olika 'supermaktiga' alter-egon som tidigare sett på showen för ytterligare en bit meta-humor och pruttskämt.

I sin recension för NEWSAM Online sa Aodhan Gregory: 'Oavsett om du är ett vansinnigt fan av South Park eller om du vill förlora dig själv i ett massivt rollspel, verkar The Fractured But Whole ha något för alla.'

Nioh - Smyths, £ 26,99

Nioh

Ta emot de odöda med ett samuraisvärd

Om du känner en spelare som älskar en verklig utmaning, kommer den här överdådiga titeln verkligen att testa sin förmåga. En tredjepersons action-RPG i Dark Souls-formen, du tar upp svärdet till en irländsk krigare som heter William som befinner sig i feodala Japan som kämpar mot demoner.

Medan demon-dödandet är fiktivt, bygger William på verkliga engelska samurai William Adams. Striden är avsiktlig och exakt, och spelet straffar otålighet och knappkrossning, vilket gör varje möte - oavsett om det är med en chef eller standardfiend - otroligt spänt.

Vår recension sa: 'Håll fast vid det, plantera dina fötter och du kommer att finna din uthållighet belönas med ett spännande och tillfredsställande äventyr.'

Läs mer

Vad man ska titta på i julen
Jul -TV -guide 2017 Julfilmer och tv -program på Netflix Fotbollsschema för fotboll Julsåpspoiler

Nier Automata - Amazon, 39,99 £

NieR-Automata

En berättelse med några vändningar

Action RPG Nier: Automata kommer från ingenstans till toppen av många kritikers listor över årets spel och är resultatet av ett samarbete mellan okonventionell speldirektör Yoko Taro och utvecklaren Platinum Games (ansvarig för Bayonetta och Vanquish).

Genom att blanda hack-and-slash-strid med shoot-em-up-segment och plattformssektioner kretsar Automatas historia kring konsekvenserna av ett krig mellan människor och utomjordingar där robotar gjorde alla strider.

Granskaren Ryan Brown sa att det var det 'en gång i en generation' -upplevelse med 'spännande strid, en minnesvärd värld och en engagerande berättelse.'

Uncharted: The Lost Legacy - Smyths, £ 19,99

Vem behöver Nathan Drake när du har Nadine Ross? (Bild: Stygg hund)

Den här fristående titeln var ursprungligen avsedd som DLC för Unhcarted 4 och innehåller inte seriens huvudperson Nathan Drake och följer istället äventyren till Chloe Frazer och Nadine Ross, som ursprungligen framträdde som bifigurer i tidigare spel. Den här spin-offen är långt ifrån en grundig kontant, även om Drake är borta från bilden.

Chloe och Nadine går ihop för att utforska gamla utposter på en strävan efter att hitta Tusk of Ganesh i bergen i Indien. Den vanliga Uncharted -blandningen av klättring, skytte och filmiska uppsättningar gör detta.

Jeff Parsons & apos; recension sa att det var 'lika imponerande att titta på och lyssna på som alla tidigare spel. Belysningen och konstriktningen är toppdrag, liksom manus och röstverkande. '

Läs mer

Hemliga tomtar och julstrumpor för 2019
Bästa hemliga julklappsidéer Nyhetsgåvor Hållbara presenter Upplev presenter

Wolfenstein II: The New Colossus - Smyths, £ 24,99

Visa nazisterna vem som är chef

holly willoughby bröllopsklänning

I fortsättningen från den alternativa historien som etablerades i Wolfenstein: The New Order, fortsätter hjälten BJ Blazkowicz att slåss mot nazister i en värld där fascisterna vann andra världskriget och framgångsrikt erövrat USA.

Den snabba first-person shooter-action åtföljs av en övertygande historia som också lyckas vara kusligt relevant och oroande. Om du vill ge nazisterna en klistring i jul, hittar du mycket att älska här.

Se Även: