Smyths Toys har avslöjat de tio bästa leksakerna för julen 2019

Leksaker

Ditt Horoskop För Imorgon

Kommer du att hämta någon av dessa?(Bild: Smyths Toys)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Med julkanten allt närmare har en enorm tillströmning av spännande nya leksaker kommit till butikerna, inklusive en byta-skakande lama, glampande husbil för dockor och till och med en privat jet för din Barbie.



Varje år finns det i synnerhet några leksaker som säljer slut innan den stora dagen, så för alla som vill komma in där tidigt har Smyths presenterat vad de tror kommer att bli de mest populära leksakerna i jul.

Förutom stora varumärken som Nerf, Paw Patrol och L.O.L Surprise, finns det också några mer okända alternativ, som Smyths förutspår snart kommer att bli de senaste trenderna.

Allt är redan tillgängligt online på Smyths webbplats, såväl som i butiker, även om du är medveten om att eftersom de visar sig vara mycket populära kan vissa artiklar säljas ut i utvalda butiker, så det kan vara värt att ringa först om du är desperat efter något särskilt.



Som Amazon, Hamleys, Argos och John Lewis har alla släppt liknande listor i år, när butikerna gör sig redo för massvis julshoppningssäsong.

1. Fur Real Friends Cubby The Curious Bear, £ 69,99

Han är en pratsam liten björn och babblar tillbaka när han pratat med, gör sömnljud och spelar mjuk musik, och om du matar honom en flaska eller mat, svarar han också på det.



2. PAW Patrol Super PAWs Mighty Jet Command Center, £ 49,99

Ett högteknologiskt 2-i-1 deluxe teamfordon som förvandlas från en jet till en mobil kommandocentral för PAW Patrol Pups.

Medan det är på land är det ett mobilt kommandohuvudkontor, när det är dags för ett räddningsuppdrag förvandlas huvudkontoret till Mighty Jet som kan sväva genom himlen med riktiga ljus och ljud.

3. LEGO 75957 Harry Potter Riddarbussen, £ 27,99

Om du älskar Harry Potter och Lego är detta den perfekta kombinationen av de två, eftersom du kan bygga den magiska riddarbussen och förbereda dig för att återskapa några av dina favoritscener från fången i azkaban.

Det är inte bara en modell heller, som om du lyfter från taket kommer du att se Stan Shunpike utfärda biljetter och Ernie Prang fortfarande försöker behärska hans styrningskunskaper. Och se upp för sängen som glider fram och tillbaka - och den svängande ljuskronan, det blir en ojämn åktur!

4. Husdjur levande Boppi the Booty Shakin & apos; Lama, £ 19,99

Boppi skakar som om ingen tittar! Denna Booty Shakin & apos; Llama kommer att få hela familjen att dansa och skratta i timmar, spela tre fantastiska låtar att twerk och snurra till. Jättekul för hela familjen på den stora dagen!

5. L.O.L överraskning! 2-i-1 Glamper-speluppsättning, £ 99,99

Leksaker flyttar till nästa nivå nu med denna 2-i-1 Glamper med över tio lekplatser med ljus och ljud, en flyttbar hytt, en exklusiv docka och mer än 55 överraskningar att ta bort.

Du kan också leka med det också, eftersom när du öppnar baksidan avslöjar det en bild.

6. Ryan's World Giant Mystery Egg Gold, £ 49,99

Mystery Egg ståtar med ett mystiskt fordon, extremt sällsynta figurer, speciellt slem och kitt, en begränsad upplaga squishy, ​​Red Titan mask och mer.

mike och megan mckenna

7. Barbie Travel DreamPlane, £ 59,99

Låt din Barbie åka på en egen resa för livet i sitt eget lilla drömplan, komplett med fåtöljer, arbetsfack och en snackvagn med avtagbara brickor.

Barbie har verkligen kommit långt sedan vår barndom ...

8. NERF Fortnite AR-E Motorized Blaster, £ 7,99

Nerf går fortfarande starkt med dessa nya motoriserade blaster som ger uppdrag ännu roligare.

Denna Nerf MicroShots Fortnite Micro AR-L-blaster är inspirerad av blastaren som används i det populära Fortnite Battle Royale-videospelet.

Läs mer

Julklappsidéer för barn 2019
Amazons bästa leksakslista Argos toppleksaker för 2019 John Lewis julleksaker förutsägelser Smyths Toys bästa julleksaker

9. Push ‘N Talk Forky 22 cm Action Figur Toy Story 4, £ 24,99

Årets nya ikon, Forky, kan vara det senaste tillskottet i dina leksaks samling.

Han har över 20 ord och hans kropp svänger åt vänster och höger, armarna vaggar upp och ner och Forkys fötter rör sig när du skjuter honom längs vilken slät yta som helst.

10. Disney Frozen 2 Arendelle slott, £ 159,99

Frysta fans, förbered er, eftersom ett femfots slott med fyra våningar med kul nu finns.

Fyra fot bred och komplett med 14 tillbehör, när barn trycker på knappen på den rörliga balkongen kan de se en färgglad ljusshow inspirerad av norrskenet.

Se Även: