Topp fem Premier League -övergångar: Vi tittar på namnen och oddsen för sommarens största överföringar

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Pool via REUTERS)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



HARRY KANE - Spurs till Manchester City



Om vi ​​inte får en riktig springer från det långa gräset ser Harry Kanes potentiella flytt till Manchester City ut att bli sommarens största transfer saga.

Ända sedan Kane gick offentligt med sin önskan att lämna Spurs i backen förra säsongen har den engelske anfallaren varit starkt kopplad till en övergång till Premier League Champions, som är en av få engelska klubbar som hade råd med Kanes överföringsavgift och löner. .

frank lewis kattmördare

Det har dock inte funnits något officiellt erbjudande från City och 27-åringen har fortfarande tre år kvar på sitt kontrakt på 200 000 pund i veckan, vilket kommer att bli besvärligt eftersom den krigförande Spurs-ordföranden Daniel Levy vet att han inte är skyldig att sälja sin pristillgång.



Kane är 3/4 på Grosvenors transferbettmarknad för att vara hos Spurs nästa säsong och 5/4 att byta norra London mot Manchester.

DECLAN RICE - West Ham till Chelsea eller Manchester United



Vibbarna är att Declan Rice är öppen för tanken på att lämna West Ham för en större klubb, framför allt Chelsea, trots att han släpptes av West London-klädseln som 14-åring 2014.

Efter en lysande säsong för Hammers och spelat en integrerad roll i Englands Euro 2020-kampanj, ser det mycket troligt ut att ett bud på 22-åringen är nära förestående och West Ham har försökt att hålla vargarna från dörren genom att slå ett £ 80m värdering på sin stjärnspelare.

Men deras beslutsamhet kan testas om ett officiellt bud kommer från Chelsea eller Manchester United, som också är stora beundrare av den defensiva mittfältaren.

Frågan för Chelsea är att de redan har två av världens bästa DM på sina böcker i N & Gos Kante och Jorginho, som spelade en huvudroll för Italien i Euro 2020, så det finns även plats i Thomas Tuchel & apos; s trupp för ris?

1222 nummer kärlek

Ris är 5/2 att göra flytten till antingen Chelsea eller United men en kort som 3/10 att bedriva sin handel i Stratford under minst en säsong till.

Satsa £ 10 få £ 20 gratis spel från Grosvenor Sport

Annonsörens innehåll från Grosvenor Sport

Grosvenor Sport erbjuder nya kunder chansen att få 20 £ i gratisspel när du men 10 kr .

Vilken sport som helst. Vilken marknad som helst.

Registrera dig helt enkelt , placera dig 10 £ insats på vilken sport som helst och vilken marknad som helst kommer du att få 20 £ i gratisspel .

18+ | Spela ansvarsfullt | begambleaware.org | Villkor gäller | Gratis spel i formatet 2x £ 10 gratisspel

newcastle vs liverpool tv

JACK GREALISH - Aston Villa till Manchester City

Rykten har spridits de senaste veckorna om att Jack Grealishs övergång till Manchester City redan har kommit överens, men det finns inga bevis i det offentliga för att styrka sådana påståenden.

En prislapp på 100 miljoner pund har placerats på Grealishs huvud av Aston Villa, som försöker motverka eventuella bud genom att inleda förhandlingar med sin värdefulla tillgång om ett nytt kontrakt, även om han fortfarande har fyra år kvar av sitt nuvarande avtal.

Och sedan finns det en gåta om hur Grealish skulle passa in i Manchester Citys sida. Det verkar troligt att en av Bernardo Silva, Riyad Mahrez eller till och med Raheem Sterling kan lämna klubben, verkligen Sterling har kopplats till en flytt till Spurs som en del av Harry Kane -affären.

Satsningen tyder på att det finns mer än 50/50 chans att Grealish kommer att spela för Pep Guardiola nästa termin - han är 7/10 med Grosvenor Sport och till och med pengar att förbli Villa -skepparen.

Dess 25/1 bar de två alternativen så det ser ut som om det är City eller ingenstans för Grealish.

RUBEN NEVES - Wolverhampton Wanderers till Arsenal

skotsk £10-sedel

Rapporter är att Wolves har sagt upp sig för att förlora sitt portugisiska ess och Arsenal -chefen Mikel Arteta är angelägen om att stärka sitt mittfält, särskilt när Gunners ser ut att förlora Granit Xhaka till AS Roma.

Klubben i norra London är tydligen i ständiga samtal med Neves agent Jorge Mendes, men en stickpunkt kan vara 35 miljoner pund, vilket Arsenal tror är på den höga sidan.

grand designs fyr avsnitt

Neves ses av Arteta som en perfekt folie för Thomas Partey i centrala området, så den här affären vilar på om de två klubbarna kan komma överens om en avgift.

Neves också 6/4 att gå med i Gunners med Grosvenor Sportsbook och men så kort som 2/5 att bo i västra Midlands.

HAMZA CHOUDHURY - Leicester till Newcastle

Newcastle kom inom en whisker efter att ha köpt Hamza Choudhury i januari och Steve Bruce har återigen gjort Leicester City mittfältare till sin prioritet i sommar.

Det har rapporterats att Magpies-chefen redan har pratat med den tuffa 23-åringen om bytet och nordöstra klubben är övertygade om att de kan få affären över linjen den här gången.

Leicester söker enligt uppgift en avgift på cirka 18 miljoner pund för 23-åringen som bara har gjort 47 framträdanden för rävarna sedan han skrev från Burton 2015.

Southampton har också visat ett visst intresse för Choudhury, liksom nyligen marknadsförda Norwich City men oddsen ( 2/1 ) föreslår att Newcastle United är den mest troliga klubben för att säkra sina tjänster i sommar.

Få alla de senaste överföringsoddsarna på Grosvenor Sport

Se Även: