Första titt på Love Island 2019 när teasers lovar 'Day Dot kommer'

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Love Island har retat sin återkomst för 2019 -serien med en handfull helt nya klipp.



Med mindre än tre veckor kvar till det inofficiella lanseringsdatumet måndagen den 3 juni har ITV2 -showen tappat tips om vad som väntar under den långa, varma sommaren.



Trots fans & apos; böner om att skrota Love Island i kölvattnet av The Jeremy Kyle Show har upphört, planerar tv-chefer fortfarande att sända åtta veckors program som vanligt.



Eyals fras från förra året har gjort det till Love Island -teasers (Bild: ITV)

10 sten testiklar man

Och den här gången har marknadsföringsteamet jobbat hårt med att sprida budskapet om att årets serier kommer att bli bättre än någonsin.

Ett antal korta klipp har gjort rundorna på Twitter, tillsammans med frasen och hashtaggen & apos; Day Dot kommer & apos ;.



En teaser har orden & apos; I & apos; m is not your hun, hun & apos; mot bakgrund av en sandstrand med skuggan av ett palmträd som försiktigt vinkar.

Det är samma galna fras som Eyal Booker ropade på Scouse -modellen Hayley Hughes i Love Island 2018 under deras eldiga argument.



james bulger killers på facebook

Dessa stammar verkar tillhöra en medlem av Do Bits Society (Bild: ITV)

Den andra är ett par ljusröda badbyxor som flyter över en pool, broderade med orden & apos; DBS Est. 18 & apos; - en tydlig hänvisning till Do Bits Society som grundades av villan i villan förra året för att beskriva deras sexuella aktivitet.

Det tredje klippet visar ett stycke vitt papper med 'min typ & apos; skrivet över toppen flytande på samma pool - ännu en nick till frasen som Amber Davis gjorde populär i Love Island 2017.

Är årets Love Island din typ på papper? (Bild: ITV)

En annan teaser visar en korg full av ägg som vilar på konstgräset i villans trädgård, medan den femte är samma gräs med Marcel Somervilles & apos; Vill du att jag ska rappa, någon? Lyft stämningen lite? & Apos; erbjudande skrivet över det.

Medan de flesta klippen har dykt upp på sociala medier, har örnögda tittare också upptäckt Love Island-annonser i verkliga livet.

Skyltar med sportiga Josh Denzel & apos; Jag har hört att tjejer verkligen gillar avokado & apos; frasen har gått upp över landet också.

Iain Stirling återvänder som röst för Love Island 2019 (Bild: Instagram)

Caroline Flack är tillbaka som värd (Bild: Instagram)

wales v australien på tv

Under tiden har programledaren Caroline Flack och den komiska berättaren Iain Stirling tappat tunga tips om startdatumet.

Caroline har redan börjat filma de förinspelade segmenten av showen, medan Iain tidigare i veckan delade en bild av sig själv i ljudbåset med orden: 'We go again.'

Missa aldrig det senaste skvallret från villan! Registrera dig för dagliga Love Island -uppdateringar direkt till din inkorg.

Läs mer

Love Island 2019
När slutar Love Island? Var filmas Love Island? Tommys huvud kunde fortfarande vridas Molly-Mae & tippar Tommy-romantik & apos;

Se Även: