Världsmästerskridskoåkaren Elise Christie arbetar på Pizza Hut för vinter -OS kontanter

Andra Sporter

Ditt Horoskop För Imorgon

Elise Christie levererar pizza i Nottingham för att finansiera hennes lutning på vinter -olympiskt skridsko -guld

Elise Christie levererar pizza i Nottingham för att finansiera hennes lutning på vinter -olympiskt skridsko -guld(Bild: SplashNews.com)



Mästerskridskoåkaren Elise Christie erbjuder supersnabbmat - jobbar på Pizza Hut för att stödja hennes bud på att delta i vinter -OS 2022.



Elise, 30, som vann världsguld 2017, sågs leverera i Nottingham och avslöjade att hon jonglerar med flera jobb medan hon tränar efter att skridskoåkningsteam tappat sin finansiering för spelen i Peking, Kina.



Skotten, som tidigare har talat om sin kamp med depression, har sagt att vinna en medalj i Peking skulle vara det perfekta sättet att avsluta sin karriär.

Hon sa till BBC: Allt är inriktat mot [en medalj i Peking], tar det ett steg i taget och arbetar verkligen hårt med svagheter från de senaste spelen.

Medan jag fortfarande är i rampljuset försöker jag [utmana] stigmatiseringen kring psykisk hälsa, medan jag gör det som att det är ett stort mål för mig.



Olympiska stjärnan Elise arbetar på Pizza Hut

Olympiska stjärnan Elise arbetar på Pizza Hut (Bild: SplashNews.com)

Storbritanniens vinteridrottare fick en nedskärning på 8 miljoner pund efter att ha levererat vår bästa medalj.



Elise avslöjade tidigare att hon skickades dödshot före vinter -OS 2014 i Sotji, där hon kraschade ur medaljstrid.

Också i dag sa Tokyo Olympiska arrangörer att Japan inte skulle tillåta volontärer från utlandet utom för några som anses nödvändiga, efter att det beslutat att förhindra internationella åskådare bland allmänna bekymmer över det nya coronaviruset.

På röda mattan inför BT Sport Industry Awards 2019

På röda mattan inför BT Sport Industry Awards 2019 (Bild: LightRocket via Getty Images)

Storbritanniens Elise Christie (till vänster) kraschar i korta spårskridskor under OS 2018

Storbritanniens Elise Christie (till vänster) kraschar i korta spårskridskor under OS 2018 (Bild: PA)

Tokyo 2020 -VD Toshiro Muto sa till en presskonferens att det var 'beklagligt' men att arrangörerna ville besluta nu så att det inte skulle bli förvirring för volontärer utomlands som väntade på ett beslut.

Cirka 600 000 olympiska biljetter köpta av utländska invånare kommer att återbetalas liksom ytterligare 30 000 paralympiska biljetter, sade Tokyo -arrangörerna på lördagen efter att ha beslutat att inte släppa in utländska åskådare under spelen.

Muto sa att undantag skulle göras för volontärer med expert och specialiserad kunskap om specifika sporter och att dessa människor skulle få individuella meddelanden.

Se Även: