Ovie Soko och Indien Reynolds Love Island -historia när de slutar på tredje plats

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ovie Soko och India Reynolds har kanske inte vunnit Love Island 2019, men de går hem med tiotusentals fler fans och chansen att tjäna ännu mer pengar på sin blommande romantik.



6 & 7: s basketspelare och modell Indien träffades sent i serien när Indien gick in i villan med Harley Brash - och blev genast svept av fötterna av Ovie.



Även om de inte hade lika mycket tid som de andra paren att utforska sitt förhållande, kunde tittarna hemma se deras anslutning redan från början.



Det blev en liten flipp när den nya pojken Chris Taylor erkände att han tyckte om Indien, men hon skakade honom och lämnade lustaren som stönade: 'I & apos; ve been Ovied!'

biljetter till världsmästerskapet i dart 2015

Ovie Soko och Indien Reynolds tog sig till finalen (Bild: ITV)

Och deras romantik hade en annan grop när Indien befann sig i mitten av den explosiva Jordan Hames och Anna Vakili splittrade, utan att ha gjort annat än att prata med Jordan som vänner innan han bestämde sig för att han ville lära känna henne bättre.



ronnie o sullivans far

På råd från Curtis Pritchard tog Jordan iväg Indien för en privat chatt bara två dagar efter att ha bett Anna att vara hans officiella flickvän.

Han började försöka berätta för modellen hur mycket han tyckte om henne, innan han avbröts av Anna och tjejerna som skrek i hans ansikte om vilken jävla han var.



Ovie tog tyst bort Indien någonstans mer privat för att se till att hon var OK, vilket hon tackade honom för.

Ovie erkände att Indien får honom att tappa coolheten (Bild: ITV)

Paret hade en lugnare åktur till det sista hindret än de andra, men på deras sista datum rann båda om hur mycket de gillade varandra.

I det sista avsnittet erkände Ovie att Indien har skramlat till honom när han läste upp sin kärleksförklaring inför öborna.

”Sedan du tog mig på det första frukostdatumet har den goda energin inte slutat sedan. Du har muntrat upp mig och fått mig att le och du har till och med fått Mr Cool att känna sig nervös, sa han till henne.

scott märke julie goodyear

'Om det var något jag kunde ändra på, hade det varit att du hade kommit tidigare.'

Paret hade en fantastisk tid under babyutmaningen (Bild: ITV)

Indien reste sig och svarade: ”För det första vill jag tacka dig för att du gjorde min tid i villan så fantastisk. Jag tror att vi alla kan se att du var huggen av änglar. Jag kunde inte ha förberett mig på det som kommer med det.

'Du är så snäll, omtänksam och omtänksam. Du har bevisat för mig att ridderlighet inte är död. '

Precis som sina rivaler Greg och Amber - och Curtis och Maura - har Indien och Ovie ännu inte erkänt att de älskar varandra.

De har hittills inte pratat om framtiden för deras förhållande och, till skillnad från Molly-Mae Hague och Tommy Fury, har de inte diskuterat att flytta ihop eller ens när de nästa gång ska träffas på utsidan.

katie pris carl woods

Kan dessa två överleva efter att ha slutat på tredje plats? Övervaka den här ytan...

Se Även: