Katie Price och Carl Woods 'jet till Spanien för att undvika karantän efter operation i Turkiet'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Katie Price har enligt uppgift rest till Spanien med sin fästman Carl Woods i ett försök att hoppa över Storbritanniens obligatoriska hotellkarantän efter att de sprang till Turkiet förra veckan.



Carl, 32, gav fans en glimt av sin lyxvilla på sin Instagram Story på tisdagskvällen - och trots att många trodde att den vidsträckta plattan var i rödlistan, Solen har hävdat att hemmet är infakt i Malaga, Spanien.



Den tidigare glamourmodellen, 43, opererades nyligen i Turkiet och har påstått åkt till gula listan Spanien för att återhämta sig med Carl och deras kameraman Chris Harris.



Genom att lämna landet från gult listland istället för Turkiet behöver paret inte karantän på ett hotell i 10 dagar på en kostnad av 1 750 £ vardera.

lady gaga helt naken
Katie Price och Carl Woods

Katie Price har enligt uppgift rest till Spanien med fästmannen Carl Woods för att undvika obligatorisk hotellkarantän (Bild: Instagram/carljwoods)

Istället kommer Katie och Carl att få karantän i sitt eget hem i 10 dagar och måste ta två Covid -test innan de kan avsluta sin isolering.



En källa sa till publikationen: 'Katie kan undvika att behöva betala för ett karantänhotell om hon återvänder till Storbritannien från ett gult listland - Spanien - och karantän hemma istället.'

nyår london 2013

En representant för stjärnan berättade för publikationen: 'Katie har blivit medicinskt godkänd för resor. När hon återvänder till Storbritannien kommer partiet att isolera sig hemma enligt regeringens riktlinjer.



The NEWSAM har kontaktat Katie Price: s representant för kommentar.

I går retade Katiees fästman Carl fans med en glimt av den fantastiska villan där paret bor. Med sin Instagram Stories tog den tidigare Love Island -stjärnan upp bilder av solen som går ner över de böljande kullarna som omger den idylliska egendomen.

Carl visade sedan upp inställningen genom att panorera över kameran till den stora poolen som sjunkit i marken och filmade sedan utsidan av plattan som han och Katie tillbringar tid i.

Flera solstolar, kompletta med parasoller, kunde upptäckas på villans grunder samt en plysch 4 x 4 bil parkerad utanför dörröppningen.

Även om Carl inte gav en smygtitt inuti huset var det från utsidan tydligt att se att den vidsträckta egendomen är en avundsvärd livsmiljö.

Carl Woods

Carl har delat bilder från den lyxiga villa de bor i på sin Instagram Story på tisdagen (Bild: Instagram/carljwoods)

Sidan 3 -stjärnan Katie försvarade nyligen resan till Turkiet. Hennes representant har sagt att resan anses vara väsentlig eftersom den räknas som arbete eftersom hon kommer att spelas in under proceduren.

Katie's representant sa: 'Katie har rest med sin fästman för att genomgå ett kirurgiskt ingrepp. Syftet med denna resa är viktigt eftersom det är för hennes arbete, hon filmas under operationen.

De fortsatte att säga att Katie opereras för att hjälpa henne gå ner i vikt eftersom hon har svårt att göra det naturligt efter att ha brutit båda fötterna.

vem är mo farahs fru
Carl Woods

Det hävdas att den imponerande plattan står inför i Spanien och inte Turkiet (Bild: Instagram/carljwoods)

Hennes rep lagt till MailOnline : 'Trots hennes ansträngningar att gå ner i vikt har hon gått upp över två stenar - det har i sin tur lagt enormt tryck och ytterligare belastning på hennes fötter och påverkar direkt hennes promenader och hantering av den dagliga som fembarnsmamma utan att ha konstant ont . '

Reparen fortsatte: 'Katie accepterar att hon har en lycklig ställning för att kunna genomgå denna procedur och skulle vilja försäkra sig om att det är en del av hennes & amp; utmaningar.'

Tidigare förnekade Katie påståenden att hon fick en total kroppsförändring gjord i Turkiet den 15 juni. Rapporter hävdade att hon fick en operation på 12 000 pund, inklusive en panna och ansiktslyftning och nya tänder.

Carl Woods

Carl visade upp den fantastiska utsikten från huset i samma video (Bild: Instagram/carljwoods)

När hon gick till sina Instagram Stories sa Katie: 'Så jag är ledsen men den här historien är fel! Jag har inte opererats idag och jag är inte på monokirurgi och INGEN vet var jag är eller vad jag gör.

'Och när jag gör någonting och vad det kommer att avslöjas på min', tillsammans med en svepningslänk till hennes YouTube-kanal.

nigel havers och sally lindsay

Men stjärnan sa tidigare att hon genomgick fettsugning för att gå ner i vikt innan hon försökte sitt sjätte barn via IVF -behandling.

Berättade Katie Solen : 'Jag har försökt så mycket att gå ner i vikt, uppenbarligen vill vi ha en bebis och vi gör IVF. Jag vill bara gå ner lite i vikt innan vi gör det så jag ska opereras.

Se Även: