Lady Gaga blir helt NAKED i bisarr ny video för The Abramovic Method

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

*VARNING: Videon nedan innehåller nakenhet*



Har du någonsin undrat vad Lady Gaga gör på fritiden?



Uppenbarligen kan du inte föreställa dig att sångaren Born This Way dyker ner i Blockbusters eller hånar en pizza, men det kan komma som en chock att Gaga föredrar att springa runt i skogen helt naken förutom ett par wellies och nynnar med sin kompis.



faye brookes coronation street

I själva verket vandrar Mother Monster Gaga, 27, inte bisarrt i videon nedan, hon tränar 'The Abramovic Method', en serie övningar som är utformade för att öka deltagarnas medvetenhet om deras fysiska och mentala upplevelse i nuet.

För Lady G betyder det att visa upp din ultratonade kropp och enhörningstatuering när hon snubblar runt och omges av kristaller. Det blir inte mycket mer experimentellt än så.

Nu innan du börjar tro att Gaga har gått gaga, lovade hon att 'ta av sig bar' för att hitta inspiration till sitt nya album, ARTPOP, och det blir inte mycket barrare än att böja sig medan hon filmades naken i en skog.



stor svart spindel uk
Lady Gaga

Lady Gaga blottar allt i den här videon för att marknadsföra en & apos; Kickstarter & apos; webbplatskampanj för att finansiera Marina Abramovic Institute

Förutom att krama om en stor kristall och dyka upp med några Pikachu -öron i ansiktet, samlade Gaga in pengar till den serbiska artisten Marina Abramovics metod.



prins william aston villa

Abramovics 'crowdfunding -kampanj', som lanserades via Kickstarter, hoppas kunna samla in 600 000 dollar och scenkonstens mormor har redan lovat alla som donerar en 'personlig kram'

Artisten planerar liveevenemang som kallas 'The Embrace' i New York och Europa.

Mer än 230 000 dollar har redan utlovats.

Lady Gaga blottar allt i den här videon för att marknadsföra en & apos; Kickstarter & apos; webbplats kampanj Visa galleri

Se Även: