Låt aldrig ett annat kvitto - hur mamma på 4 gör hundratals av de små pappersbitar de flesta av oss behåller

Spara Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

Lynsey avslöjar sina hemligheter



Efter att ha betalat för dina varor i snabbköpet kan du vanligtvis kasta kvittot direkt utan att tänka efter.



Andra har utbuktade plånböcker och plånböcker fyllda med utskrifter från kassan som de aldrig tittar på igen.



Men du kanske inte är så snabb att slänga den där lilla papperslappen om du inser att det finns pengar att tjäna på att hålla på den.

Här tittar vi närmare på varför du aldrig ska fälla ett kvitto.

Lynsey är ett proffs för att ta in kvitton

Lynsey använder sina kvitton för att göra hundratals tillbaka (Bild: Lynsey Poole)



En person som har en riktig förmåga att tjäna pengar på kvitton är 32-åriga Lynsey Poole från Ballymartin i Nordirland.

van dijk skadeuppdatering

Hon bor med sin partner, Michael, som också är 32, och deras fyra barn: Oliver, fem, Emily, tre, Caleb, en - och Caitlin, som föddes i slutet av juni.



Att ha fyra barn under fem år sätter definitivt press på familjens ekonomi, säger Lynsey.

Jag letar alltid efter sätt att tjäna lite extra pengar för att hjälpa till med hushållens budget.

Lynsey arbetade tidigare som arkeolog, men kunde inte längre fortsätta med detta när barnen kom.

Lynsey med sonen Caleb (Bild: Lynsey Poole)

Mamman av fyra är nu en supremo för att tjäna pengar och driver sitt eget hantverksföretag (LAPapercuts), samtidigt som hon ökar sin inkomst genom att göra onlineundersökningar och använda kupongsajter.

På senare tid har hon funnit att hon också kan tjäna pengar på sina kvitton.

När jag shoppar hela tiden för att köpa mat, kläder och andra saker till våra fyra små barn, får jag massor av kvitton, säger Lynsey.

Det är fantastiskt att kunna ge mig själv en kontantökning bara genom att använda kvitton som annars skulle slängas.

Lynsey räknar med att hon har tjänat några hundra pund under det senaste året från att ladda upp kvitton till vissa appar.

Så här gör hon.

Använd appar för att tjäna pengar på kvitton

(Bild: iStockphoto)

En av Lynseys favoritsajter är Kvitto Hog .

Med den här webbplatsen tar du bilder på kvitton och laddar upp dem, sa hon. Du får sedan tokens som du kan byta mot Paypal -krediter eller Amazon -kuponger.

'Tokens kan också användas i en spelautomat för att vinna fler poäng eller pengar med ett topppris på £ 66. Det är verkligen lätt att göra.

'Det viktigaste är att komma ihåg att spara dina kvitton för allt du köper.

Lynsey tjänar också pengar på kvitton genom appar som t.ex.och Shopmium .

Med Shopprize UK kan du till exempel ladda upp så mycket som 10 kvitton om dagen - och få 120 poäng per kvitto.

'Du kan också tjäna mellan fem och 60 poäng per dag bara för att logga in. Du kan sedan tjäna in poäng för Paypal - 10 000 poäng ger dig £ 5.

'Med Shopmium väljer du helt enkelt de erbjudanden som du gillar, läser villkoren och villkoren för att se till att du får rätt produkt och skannar ditt kvitto hemma för att få ersättning.

'Du får sedan en direktöverföring till Paypal för varje kvitto som accepteras. Du kan också tjäna remissbelöningar på £ 4 för varje person som använder din länk för att köpa och ladda upp sin första produkt och kvitto.

Läs mer

Superspararnas hemligheter
Jag betalade bara 29 p för en hummermiddag Tonåring sänker mammas shoppingräkning till hälften Hur man skapar ett eget gym GRATIS Hur man gör lösa växlar till £ 600

Dessutom tjänar Lynsey pengar på sina kvitton med appar som t.ex. Checkoutsmart , Greenjinn , Shoppix och.

Jag tror att jag tjänar runt £ 50 i månaden på dessa appar - även om jag tror att om du var riktigt flitig skulle du kunna tjäna upp till £ 100 i månaden, sa hon.

connor mcgregor nettoförmögenhet

Jag gillar att tjäna pengar på det här sättet, eftersom jag kan göra det i min egen tid utan att behöva störa någon annan.

Lynsey handlar också på Asda så att hon kan ladda upp sina kvitton för att dra fördel av prisgarantin '.

Med denna garanti kontrollerar Asda sina egna priser mot de andra större lokala stormarknaderna, säger hon.

Om Asda inte är 10% billigare än de andra butikerna, erbjuder den en kupong som täcker det beloppet.

Observera att med Asda -prisgaranti finns det vissa Ts och Cs - till exempel kravet på att ha köpt minst åtta olika artiklar för att göra en prisjämförelse.

Lynsey tillade: Att tjäna extra pengar på kvitton har gjort en verklig skillnad för vår familjekonomi. Det betyder att vi kan leva lite mer bekvämt och kan behandla barnen då och då.

Lynsey har sin egen pengarbesparande-och tjäna pengar-blogg .

Bästa tips för att hjälpa dig att tjäna pengar på dina kvitton

Restaurangkvitto

(Bild: Getty)

Här är våra fem bästa tips för att tjäna pengar på kvitton:

  1. Kontrollera baksidan av dina kvitton - Var inte för snabb med att kasta bort de små pappersbitarna, eftersom de ofta innehåller information om specialerbjudanden och rabatterbjudanden - till exempel 5 £ rabatt på nr 7 på Boots eller freebies på McDonalds.

    Det kan också finnas detaljer om försäljningsdatum, vilket innebär att du kan använda den lilla chiten för att hjälpa dig att fynda.

    Kom också ihåg att kontrollera om det finns en chans att vinna kuponger för att ge feedback om kundnöjdhet.

  2. Tjäna pengar på cashback - Om du laddar ner en app som t.ex. Topp cashback , kan du tjäna cashback på dina matvaror.

    Skanna appen innan du går till stormarknaden för att se de olika erbjudandena som erbjuds. Du kan till exempel få cashback på mjölk, bröd, ägg, kryddor och andra viktiga saker. De flesta cashback -erbjudanden är mellan 20p och £ 1.

    När du har köpt dina varor tar du bara en bild av ditt kvitto och laddar upp bilden till appen - via snap och spara - för att tjäna din cashback -belöning.

  3. Få kontantbelöningar för dina kvitton - Det är värt att behålla alla dina kvitton - inklusive de från matvaror du har köpt, kläder du har köpt, bensin du har betalat för och de från restauranger du har ätit på. Du bör även behålla kvitton från ett besök hos tandläkaren.

    Genom att ladda upp dem till en webbplats som Receipt Hog, Shoppix eller Shopprize UK kan du tjäna en kontant belöning. Beloppet du tjänar beror på återförsäljaren och det belopp du har spenderat.

    Som sagt, på bara ett år kan du potentiellt spara hundratals pund.

  4. Bli mumlande - Wombling är konsten att hämta bortkastade kvitton på offentliga platser, till exempel parkeringsplatser, köpcentrum och utanför stormarknader.

    Det är värt att hålla ögonen öppna efter de små pappersbitarna, eftersom vissa kvitton kan ha erbjudanden på baksidan, till exempel rabatt på nästa gång du handlar eller ett erbjudande på en restaurang.

    Heta platser för wombling inkluderar Sainsbury's och McDonalds, eftersom du kan hitta dubbla och tredubbla Nectar -belöningspoäng på Sainsbury's, medan ett kvitto i McDonalds kan betyda ytterligare ett klistermärke mot att ta en gratis varm dryck.

    Hängivna hävdar att du kan tjäna några hundra pund om året genom att omfamna din inre Womble.

  5. Behåll kvitton efter stora inköp - Och slutligen, medan du håller kvar ett kvitto efter att ha gjort ett stort köp kanske inte sparar några pengar direkt, kan det spara dig en stor summa pengar om något går fel längre ner på linjen.

    Du behöver ofta ditt kvitto när du gör anspråk på en garanti eller returnerar en defekt vara.

    Med detta i åtanke är det värt att ha ett system - till exempel en särskild mapp eller låda - för att förvara alla dina kvitton på ett säkert ställe, så att du kan lägga händerna på dem när du behöver dem.

Se Även: