8 skäl att inte rösta på Ukip

Ukip

Ditt Horoskop För Imorgon

De har lovat oss en politisk jordbävning, men de flesta förutsägelser är att Ukip inte kan förvänta sig att ha mer än ett par parlamentsledamöter på fredag ​​morgon.



Och om du funderar på det, här är 8 skäl till att jag inte tycker att du ska rösta på Ukip i morgon.



1. De måste fortsätta berätta att de inte är rasistiska

De var tvungna att stänga av någon för att de ville skjuta en asiat om han blev premiärminister. Och ett par dagar innan var det för antisemitiskt övergrepp. Och innan det fanns en dam som bara inte gillar negrarnas ansikten. Janice Atkinson - nu utvisad från partiet för ekonomiska oegentligheter - kallade någon en ting -tong



Men Ukip insisterar på att de inte är rasistiska.

Saken är att inget av de andra stora Westminster -partierna måste fortsätta att insistera på att de inte är rasistiska - för de fortsätter inte att få folk att fånga saker som verkar lite rasistiska.

2. De kommer att stödja ett Tory -parti som arbetar för 1%

Nigel Farage har gjort det helt klart att partiet inte skulle göra en överenskommelse med Ed Milibands Labour på grund av Labours inställning till en folkomröstning i EU.



Det betyder att Ukip skulle rösta för att stödja alla regeringar som leds av David Cameron.

Det är ett slag för många av de hårt arbetande människorna och samhällen som Ukip hävdar att de representerar. Ytterligare fem års åtstramning och nedmontering av säkerheten från välfärdsstaten kommer att möjliggöras genom att rösta Ukip.



3. De kan verkligen inte berätta var pengarna kommer ifrån

Det finns några underbara saker i Ukip -manifestet som du inte riktigt kunde argumentera med - fler läkare och sjuksköterskor och barnmorskor och extra pengar för demensforskning och byggande av fler hus.

Men hur ska de finansiera allt?

Eurovision 2019 sista gången

De vill minska det internationella biståndet - vilket är en bråkdel av regeringens totala budget. Och de förväntar sig en massiv kontantbonanza genom att dra sig ur Europeiska unionen.

Men de kontanterna visas inte bara magiskt.

Det skulle bli övergångskostnader när Brexit ägde rum, och avgörande nog skulle brittiska företag fortfarande behöva följa EU: s regler för att handla med EU - men nu utan att ens ha en aning om hur dessa föreskrifter görs.

4. För att de kan vara riktigt konstiga om du hamnar på en buss med dem

Det var den gången de försökte börja filma min kollega med en spionpenna.

5. De är inte alls folkets fest

Ukip beskriver sig själva som Folkets armé, och de har säkert fått fotsoldaterna. Men generalerna är samma gamla rika partidonatorer som någonsin.

Robin Birley driver en privat medlemsklubb i Mayfair, som kostar 1 875 pund per år att gå med. Han gav UKIP 55 000 pund.

dansar på is jane danson

Stuart Wheeler är en utbredd vadslagningsmagnon som tidigare fungerade som UKIP: s kassör. Han gav festen nästan 200 000 pund

Och naturligtvis hade Daily Express ett förstasidesstänk med hur deras miljonärägare hade gett Ukip mer än en miljon.

Ukip säger att de kämpar för den lilla killen, men de finansieras definitivt av de feta katterna.

6. Eftersom Nigel Farage hade fel om HIV och NHS

I valdebatterna hävdade Farage att 60% av de 7000 HIV -årliga diagnoserna i Storbritannien involverade hälsoturister.

Folkhälsa England säger att 6 000 personer diagnostiserades med hiv 2013 och 54% var utrikes födda. Vilket inte gör dem nödvändigtvis hälsoturister. Boris Johnson är utrikes född och ingen tror att han är här som turist.

7. Roger Helmer

Kära gamle Roger Helmer sammanfattar många av de viktigaste skälen att motsätta sig Ukip. Farage kan hävda att partiet är ute efter att bryta den politiska formen, men som många av partiets ledande lampor och två parlamentsledamöter är Helmer en före detta Tory.

Hans grepp om vetenskapen är fläckigt , hans inställning till våldtäkten förhistorisk , och han är emot lika äktenskap jämför det med incest:

Om två män kan vara gifta, varför inte tre män? Eller två män och en kvinna? Han kunde ha gått längre. Varför inte en kommun? Om två män har rätt att gifta sig, hur kan vi neka samma rätt till två syskon? Ska vi godkänna incest?

8. Ukip Calypso finns

omröstning

Hur många parlamentsledamöter tror du att Ukip kommer att få?

0+ RÖSTER SÅ LÄNGT

IngenEtt parMellan 3 och 5Mellan 6 och 10Mer än 10Mer än en miljon

Se Även: