Vad hände med Dannii Minogue - Simon Cowell 'fling', 'broken' av X Factor och hemlig man

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Dannii Minogue var en noughties älskling, gick head-to-head med Cheryl Tweedy i X Factor fashion stakes vecka in, vecka ut.



Men 2011 slutade Dannii - som fyller 49 år idag - plötsligt Storbritannien och flyttade tillbaka till sitt hemland Australien efter att ha lidit & oro, depression, stress & apos ;.



Hennes fyra år på ITV -showen hade inte varit enkla. Hennes legitimation ifrågasattes av alla från Graham Norton till Noel Gallagher och 2008 bröt hon ut i tårar live on air efter en rad med Louis Walsh över ett låtval.



Ovanpå det tog domare Sharon Osbourne en ond motvilja mot Dannii över hennes ryktade fling med showchefen Simon Cowell.

Rykten började flyga om Simon Cowell och Dannii Minogue så snart hon gick med i showen

Rykten började flyga om Simon Cowell och Dannii Minogue så snart hon gick med i showen (Bild: PA)

När Dannii slutade i domarpanelen 2011 sa sångerskan och skådespelerskan att hon var 'trasig'.



Det var många som konspirerade för att få det att hända och det fick många att njuta av att se mig så under pumpen, säger hon till Herald Sun.

Jag förstår att det är ett tv -program - det är underhållning [och] det är ganska mycket spel inblandat i verksamheten men du måste vara rättvis och det kom precis till den punkt där jag var så olycklig.



Rykten om en affär mellan Simon och Dannii började cirkulera från det ögonblick hon gick med i panelen 2007.

Efter att ha meddelat att hon inte kunde vänta med att vara 'nära och personliga dagligen med Simon' sågs paret som höll varandra i en bil efter Children In Need.

Vid den tiden erkände Dannii att han flörtade med Simon, men förnekade att han ville ha honom. Hon sa: Men den mannen kunde flörta med en bok, en vägg, vad som helst.

Jag tycker inte om honom och jag har ingen typ jag går efter, men jag gillar en man som får mig att skratta, som är intelligent och säger sitt.

Simon har citerats för att säga att hans känslor för Dannii var & äkta kärlek & apos; (Bild: Rex)

Men i en intervju för obehörig biografi, Sweet Revenge: The Intimate Life of Simon Cowell, citerades musikprogrammogulen för att säga att det var & apos; äkta kärlek & apos ;.

Jag var förälskad i henne. Det var Danniis hår, de sexiga kläderna och tikarna. Det var äkta kärlek, säger Simon att han har avslöjat.

Jag var som en skolpojke. Hon var foxy. Hon var en riktig mansflicka. Mycket feminint. '

Dannii vägrade att antingen bekräfta eller förneka, kryptiskt en gång sa han till The NEWSAM: 'Om han säger att det är sanningen så säger han det. Men jag har inget att göra med det. '

En person som inte var glad över den uppenbara utvecklingen var Sharon, som hade suttit i panelen med bara Simon och Louis Walsh från början.

Det var ingen kärlek förlorad mellan Sharon Osbourne och Dannii Minogue (Bild: ITV/Rex -funktioner)

Och Sharon höll inte tillbaka när det gällde att slå ut Dannii och berättade för Piers Morgan's Life Stories att hon slutade showen eftersom hon inte kunde stå bredvid henne.

'Jag hatade henne inte eftersom hat är mycket nära kärlek och tar mycket känslor och jag har inte den tiden för henne. Hon var som en insekt, en mygg som inte skulle försvinna, 'snickade Sharon.

Under tiden, i Sharons självbiografi Unbreakable, anklagade hon öppet Dannii för att ha slutat med Simon.

Dannii snyftade på X Factor efter en rad med Louis

Dannii snyftade på X Factor efter en rad med Louis (Bild: itv)

'Hon hade en uppriktig attityd när hon var förbannad med chefen', skrev Sharon.

'Hon kände uppenbarligen att Simon gav henne vikariatskraft och det var så omoget, för att inte tala om djupt irriterande att hantera.'

För Danniis del jämförde hon Sharon med en skola mobbning, som skrev i sin självbiografi Dannii: My Story hur, 'Jag var tvungen att stå ut med förolämpningar som flyger mot mig både på och utanför skärmen.'

Hon fortsatte: Faktum är att när jag satt på domarpanelen bredvid Sharon varje lördag, efter att ha sett henne offentligt förstöra mig på ännu ett tv -program eller en pressintervju den veckan, kändes det som om jag var tillbaka på grundskolan, när jag var tvingas sitta bredvid skolans mobbare.

Under nästa år meddelade Sharon för alla som ville lyssna att jag var omöjlig att arbeta med (men förklarade aldrig varför); att jag bara var på X Factor på grund av mitt utseende, inte någon synlig talang eller bidrag till underhållningsindustrin; och Simon [Cowell] anställde mig bara för att han ville sova med mig.

Dannii Minogue med sin pojkvän Kris Smith och hennes nyfödda son Ethan

Dannii och Kris välkomnade Ethan 2010 (Bild: PA)

När Danniis 10-åriga son Ethan och ex-pojkvännen Kris Smith anlände 2010, bestämde Dannii sig för att vända ryggen till dramat för att uppfostra honom Down Under, där hon fortsatte att arbeta med den australiensiska versionen av The X Factor.

Två år senare kallade hon och den brittiska modellen Kris tid på sitt förhållande, med Kris, 42, som senare avslöjade att han drog ut kontakten för deras sons skull.

nya väderskedar öppnar snart

'Vi ville inte komma i dumma käftiga argument framför Ethan, så det svåraste jag har varit att göra är att lämna, avslöjade han under Australiens I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here in 2017.

Dannii bedömer nu Australiens version av The Masked Singer

Dannii bedömer nu Australiens version av The Masked Singer (Bild: Kanal 10)

'[Ethan] var väldigt ung, men jag ville aldrig se honom i en miljö där det är lite bittert eller argumenterande', fortsatte han.

'Det var inget jag ville. Allt jag någonsin ville i mitt liv var att slå mig ner och skaffa barn med en kvinna. Det slog verkligen ur mitt hjärta, men det var det bästa. '

Paret förblir på goda villkor för att vara medförälder till sin son.

Professionellt, förutom en spelning 2017 som dömer Gary Barlows Let It Shine, har Dannii hållit fokus på den australiensiska marknaden och sitter för närvarande i panelen för The Masked Singer.

Hon tros bo i Melbourne och har enligt uppgift dejtat producenten Adrian Newman sedan 2014.

'Jag har en vacker pojkvän. Jag säger aldrig någonting om honom. Vi är super privata. Jag är bara i det perfekta ögonblicket, sa hon en gång mysigt.

'Allt är bra, kär, familj och hälsa. Allt kryssar i rutan. Det är den vackraste bubblan. Jag vill inte att det ska ta slut. '

Se Även: