Amy Winehouses otroliga skilsmässa från Blake Fielder-Civil när hon 'flydde från helvetet'

Kändisnyheter

Den tragiska sångerskan Amy Winehouse beviljades en skilsmässa från sin man Blake Fielder-Civil i juli 2009 och det blev sista sex veckor senare den 28 augusti(Bild: GETTY)

Amy Winehouse gick igenom en otroligt smärtsam skilsmässa från sin man Blake Fielder-Civil efter parets nedstigning i 'helvetet'.

Superstjärnans sångare - som dog 2011, 27 år gammal - knöt knuten med den tidigare videoproduktionsassistenten Blake i Miami den 18 maj 2007 efter en på/av -romantik.

Under månaderna efter deras äktenskap började paret väcka oro när de regelbundet avbildades festa i London och såg sämre ut efter slitage.

I augusti 2007 slog paret rubriker efter en incident på det snygga Sanderson Hotel i London.

Polisen kallades för att undersöka rapporter om en uppbrott, men Amy vägrade enligt uppgift att åtala och flydde från hotellet tidigt på morgonen.

Hon avbildades återförenad med Blake timmar senare och de chockerande bilderna visade henne ha på sig bloddränkta balettpumpar och bandage på armarna.

Blake Fielder-Civil, Amy Winehouse

Blake Fielder-Civil och Amy Winehouse hade ett tumultartat äktenskap (Bild: Getty)

Amy hade också blåmärken över halsen och sminket smetades över hennes ansikte, medan Blake hade repor på ansiktet och halsen.

Rapporter vid den tiden tyder på att Amys familj hade blivit alltmer bekymrad för henne, och det visade sig senare att paret hade gjort heroin tillsammans.

Efter att ha talat om hennes död avslöjade Blake att de hade en vild fyra månader som gick ner i otroligt drogbruk - och erkände att han ångrade att han introducerade sin fru för heroin.

Han gick i fängelse sommaren 2008 efter att ha dömts för att ha förvanskat rättvisan och grov kroppsskada med uppsåt över en attack mot en pubhyresvärd.

De knöt knuten i Miami, Florida 2007

Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil

Amy och Blake sågs ofta ute på stan tillsammans

Amy lämnades förkrossad efter att Blake revs ifrån henne och gjorde hennes känslor inför hans fängelse helt tydliga.

fredag ​​kväll middag mormor

Hon väckte upprördhet genom att ändra orden i hymnen Free Nelson Mandela till 'Free Blakey, my fella' medan hon uppträdde inför den sydafrikanska hjälten på hans 90 -årsdagskonsert i London.

Men när Blake dömdes fortsatte, verkade Amy börja fortsätta med sitt liv.

Hon sprang ut till den karibiska ön St Lucia där hon tog en lång paus som en form av rehab - antog en ren livsstil och njöt av solen.

Amy Winehouse och Blake Fielder-Civil

Paret revs sönder när Blake fängslades (Bild: PA)

Älskar du kändisnyheter? Registrera dig för våra showbiz -nyhetsbrev för att få de senaste rubrikerna skickade direkt till din inkorg.

Sångerskan på bilden såg äntligen glad och frisk ut när hon red hästar, lekte på stranden och tillbringade tid utanför rampljuset.

Det var under hennes tid i St Lucia som Amy tros ha fallit för en ny man, skådespelaren Josh Bowman, och började dra sig ur sitt dömda äktenskap.

Under denna tid berättade hon för News of the World att hon äntligen hade undgått 'helvetet' av droger och funnit lycka.

Hon sa till tidningen: 'Jag har äntligen rymt från helvetet. Jag är kär igen, och jag behöver inte droger ...

Amy the Nelson Madela födelsedagskonsert där hon vädjade om sin mans frigivning (Bild: AFP/Getty Images)

'Jag vet inte vad som händer med oss ​​[jag och Blake] nu, och för tillfället har jag bara glömt att jag till och med är gift.

'Jag är bara här på egen hand, glad och har det bra med Josh. Jag kommer att ta itu med Blake när jag kommer tillbaka. Men hela vårt äktenskap var baserat på droger.

Men hon tvingades hantera sin äktenskapliga situation innan hon kom tillbaka när Blake begärde skilsmässa bakom galler i januari 2009.

Han ansökte på grund av Amy äktenskapsbrott efter att hennes karibiska romantik blivit offentlig.

Månader senare tycktes Amy försöka kämpa för att rädda äktenskapet, när hon sa till en tidning: 'Jag älskar fortfarande Blake och jag vill att han ska flytta in i mitt nya hus med mig - det var min plan hela tiden ...

Amy Winehouse och maken Blake Fielder-Civil

Amy och Blake skilde sig (Bild: Getty)

919 nummer kärlek

'Jag kommer inte att låta honom skilja mig. Han är den manliga versionen av mig och vi är perfekta för varandra. '

Skilsmässan gick emellertid obestridd och sångaren försökte inte bekämpa sina äktenskapsbrott.

Skilsmässan beviljades i juli 2009 och den blev slutlig sex veckor senare den 28 augusti, och Blake fick ingen av Amys förmögenhet i bosättningen.

Talar efter hennes död 2011, erkände Blake att han ångrade att hon introducerade henne för heroin och sa att han skilde sig från henne för att 'frigöra henne'.

I ett uppträdande på The Jeremy Kyle Show förklarade Blake: 'Vi använde heroin tillsammans som missbrukare i ungefär fyra månader, sedan gick jag i fängelse.

”Då blev det mycket värre när jag satt i fängelse och sedan när jag kom ut ur fängelset fick jag veta att om jag älskade henne skulle jag skilja mig från henne och släppa henne fri och jag gjorde det.

Amy dog ​​den 23 juli 2011 (Bild: AFP/GETTY IMAGES)

'Jag rökte det på folie och hon sa att jag kan prova lite och jag sa ... jag kanske hade ett svagt motstånd - faktum är vad jag sa att hon slutade med några ...

'Faktum är vad jag säger är att jag naturligtvis ångrar det, inte bara på grund av den skada det orsakade Amy och förlusten av liv, utan skadan på hennes familj men också på min familj och även på mig.'

Amy dog ​​i juli 2011 i en ålder av 27 år efter att ha druckit.