Tesco sänker priset på Cadbury Egg ‘n’ Sked till bara £ 1 - inklusive Oreo

Tesco

Ditt Horoskop För Imorgon

Glöm skeden, den kommer att vara borta i två bett



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



När det gäller påskchoklad, är du ett Creme Egg, miniägg eller till och med Cadbury & apos; s Egg & apos; n & apos; Sked typ av person?



rosie huntington-whiteley naken

Om det är det sistnämnda finns det goda nyheter precis runt hörnet, som den allvarligt underskattade Cadbury's Egg & apos; n & apos; Skedlådor är på väg att säljas på Tesco.

Förpackningar med chokladbehandlingen kommer att halveras till £ 1, istället för de vanliga £ 2.

Du får totalt fyra ägg i kartongen, där varje skal i Creme-ägg innehåller en mjuk och klibbig chokladmousse.



Hur äter du din?

Och det är inte bara de vanliga chokladerna med 50% rabatt, Oreo -versionen av den eftertraktade chokladkakan kommer också att säljas, för samma prislapp på £ 1.



Ställs in för lansering både i butik och online på Tesco på onsdagen den här veckan (20 mars), kommer £ 1 -affären inte att hålla länge, endast tillgänglig fram till den 26 mars.

Till och med Oreo ingår

vad betyder 38

Erbjudandet tillkännagavs först av fyndjägare på dealsforum hotukdeals, där massor av chocoholics delade sin spänning över affären.

En kommentator sa 'Bra värde för min plånbok, min hälsa inte så mycket', medan en annan uppgav att samma pris också kommer att visas även i Sainsbury. Håller tummarna ...

Tyvärr är de otroliga vaniljbitar som vi minns från några år tillbaka inte inkluderade i erbjudandet. Finns de ens längre?

Läs mer

Påsk 2020
Bästa påskägg för 2020 Bästa heta korsbullarna till påsk 2020 Bästa alternativet påskägg Bästa veganska påskägg för 2020

Se Även: