Montanas pinsamma garderobsfel när Love Island kastade KICK OFF om Chloe och Chris

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Love Island -tjejerna är mest kända för att parade runt med så lite som möjligt - naturligtvis för att hålla sig sval i den heta spanska solen.



Men för en av skådespelarna var det mer fullmåne i kvällens avsnitt när hennes klänning blinkade lite mer kött än hon hade tänkt sig.



Montana Brown, som ännu inte har hittat kärlek på ITV2 -showen, blinkade av misstag i bröstvårtan medan hon gjorde sig redo för gårdagens festligheter.



Står framför speglarna hos tjejerna & apos; glam -rummet, kollade hon sin reflektion bara för att upptäcka att hennes bröst hängde ut ur hennes snäva klänning.

Med en 'oops!' och en snabb dragning av det slinkiga materialet, täckte Montana (Bild: ITV)

är stacey slater gravid

... Men inte förrän hennes nypglida fångades på kameran (Bild: ITV)




Med en 'oops!' och en snabb dragning av det slinkiga materialet, täckte Montana - men inte innan hennes nippglida fångades på kameran och sändes till miljontals tittare.

Det kom mitt i ett särskilt spänt avsnitt, där skådespelarna såg kärleksråttan Chris byta sin lojalitet till Olivia och därför hamna i hett vatten med Sam - som hittills har kopplats ihop med henne.



I flyktiga scener filmade utanför villan sa Chris hela tiden till Sam att han aldrig ens hade talat med Olivia innan den kvällen, och de andra pojkarna bestämde sig alla för att säga sitt.

Men Montana fick folk att titta på hemma skratta genom att stå i närheten avslappnat och äta en skål flingor medan de andra rodde.

Reality -TV -deltagaren fixade snabbt garderobsfelet (Bild: ITV)

Det var en natt med första för Love Island -rollistan (Bild: ITV Picture Desk)

tina burner och graham norton

Senare hade Montana och Olivia ett brinnande sovrumsargument framför de andra efter att Montana engagerat sig i Sam -situationen.

Efter att ha reflekterat över situationen sa Montana: 'Liv, jag ska bara säga det. Jag tror bara inte att du behöver vara konfronterande.

Trots hennes bästa avsikter att sprida den allt mer volatila situationen, gick Montanas kommentarer inte för bra med rasande Olivia.

Olivia reste sig upp och skrek åt Montana och berättade att hon inte hade varit konfronterande tidigare på kvällen.

(Bild: ITV Picture Desk)

Kommer Montana att bli pied när Dom och Jessica växer närmare? (Bild: ITV Picture Desk)

När Marcel och Sam sa till henne att lugna sig, stormade Olivia ut och Montana brast ut i tårar.

Det var en natt med förstagångar för Love Island -rollistan - liksom den första nypgluggen lyckades TVÅ par popa sina tv -körsbär genom att ha sex på kameran.

Jess Shears, som firade sin födelsedag genom att ta med sig Dom Lever in i Hideaway, blev varm och svettig under täcket, medan i sovrummet Amber Davies och Kem Cetinay kunde ses trampa under sitt täcke.

Läs mer

Love Island
Vem är Love Island -berättaren? Vattenflaskor Älskar Island America Bästa bikini -looken från Love Island

Love Island fortsätter onsdag kl 21 på ITV2.

Se Även: