Nicole Scherzinger och Lewis Hamilton på Fashion Awards efter att han sa att splittring vände upp och ner på världen

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Nicole Scherzinger stod inför en besvärlig inkörning med sitt ex på kvällens Fashion Awards efter att han sa att deras splittring vände upp och ner på hans värld.



Pussycat Dolls-stjärnan och X Factor: Celebrity-domaren dejtade F1-mästaren Lewis Hamilton för på och av i sju och ett halvt år efter att de träffades på MTV EMA 2007.



De visade att det inte fanns något ont blod mellan dem när paret poserade för snaps på den röda mattan alla dessa år senare.



Men när deras långdistansförhållande slutade för gott 2015, öppnade Lewis om hur illa splittringen hade påverkat honom.

I en intervju med Sky Sports på den tiden sa han: 'Jag bär mitt hjärta på ärmen och det är svårt att dölja mina känslor.

tina burner och graham norton

'Jag försöker mitt bästa för att vara positiv men jag går igenom en riktigt, riktigt tuff tid för närvarande med förlusten av någon riktigt, riktigt speciell i mitt liv.'



Stoke gymnasiet 30 år gammal

Nicole Scherzinger och Lewis Hamilton på Fashion Awards efter att han sa att splittring vände upp och ner på världen (Bild: Getty Images)

Nicole på Fashion Awards (Bild: Anthony Harvey/REX)



Han tillade: ”Min värld är upp och ner, men jag har ett jobb att göra. Jag måste hålla mig sysselsatt och upptagen för annars kommer mitt sinne att vandra och det gör tiden mycket svårare. '

Lewis sa att han planerade att hålla sig byst och se till att tiden gick snabbt.

Pussycat Dolls-stjärnan och X Factor: Celebrity-domaren dejtade F1-mästaren Lewis Hamilton för på och av i sju och ett halvt år (Bild: Getty Images)

17 årig pojke

Tävlingsföraren sa en gång att hans flickvänner alltid kom tvåa efter sina bilar.

Han berättade en gång Solen : 'Mina bilar är mina bebisar.

Lewis är också där (Bild: Getty Images)

Kommer de att ha en besvärlig inkörning? (Bild: Getty Images)

'Jag brukade säga, när jag hade en flickvän, så tar jag ut en av tjejerna, så du kan komma om du vill, men du kommer tvåa när det gäller bilarna.'

Medan Nicole sa att de hade gått skilda vägar efter att ha blivit för 'bekväma' med varandra.

bästa fifa 17 unga spelare

Lewis sa att splittringen vände upp och ner på hans värld (Bild: Corbis via Getty Images)

Nicole sa att de blev för bekväma med varandra (Bild: Getty Images)

Hon sa till människor: 'Ibland stannar människor i relationer för att de blir nöjda, för att det är bekvämt för dem, eftersom de inte vill vara ensamma.

'Det är ett nytt kapitel i mitt liv. Jag går igenom en mycket förvandlande tid i mitt liv.

Vid utmärkelserna i kväll, i Londons Royal Albert Hall, såg Nicole otroligt ut i sin djärva pärlstavssvarta klänning som lämnade lite åt fantasin.

Nicole såg otrolig ut (Bild: Anthony Harvey/REX)

Nicole och Lewis 2014 (Bild: Getty)

fel man missar

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Lewis ställde upp på den röda mattan i svarta byxor och en svart tröja med rullehals med en genomarbetad utsmyckad silverdräktjacka.

Se Även: