Ruth Langsford och Eamonn Holmes undviker I'm A Celebrity question on This Morning

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ruth Langsford och Eamonn Holmes undvek en kommentar om att delta i I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! på fredagens morgon.



När mannen och hustrun duon var värd för ITV -showen på dagtid bjöd de in Tony Blackburn i studion för att fira 57 år av att vara på radio.



Tony, 78, satt bredvid en jukebox när han talade med Eamonn och Ruth om några av hans favoritlåtar hela tiden.



Mot slutet av deras chatt kunde Eamonn inte låta bli att fråga Tony om hans tid i djungeln 2002.

'Kan jag bara fråga dig kort, för nästan 20 år sedan sedan du vann I'm A Celebrity in the jungle. Gjorde det dig i en annan riktning, tryckte det på en återställningsknapp? ' Frågade Eamonn.

Ruth Langsford och Eamonn Holmes undvek en kommentar om att delta i I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! på fredag

Ruth Langsford och Eamonn Holmes undvek en kommentar om att delta i I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! på fredag



Tony svarade: 'Ja, jag är faktiskt inte religiös alls, men när jag satt där utan telefoner och inget som stör dig, och jag satt vid sidan av bäcken och pratade med Nell McAndrew, vilket var väldigt roligt, Jag vet inte, det hela förändrade mig bara som person. '

Han fortsatte: 'Jag älskade djungeln, jag älskade den och när jag kom ut ur den var det en kär gubbe som kom ut när jag fyllde bilen, han kom fram och han sa, & apos; du vet att du har gjort så mycket för vår generation & apos ;.



Tony Blackburn rekommenderade att Eamonn och Ruth anmäler sig till I & apos; m A Celebrity

Tony Blackburn rekommenderade att Eamonn och Ruth anmäler sig till I & apos; m A Celebrity

'Jag var ungefär 10 år yngre än honom, men jag tyckte att det var så härligt, jag klev tillbaka i bilen och grät bara lite, det var så känslosamt.'

Han sa sedan till det presenterande paret: 'Det var en härlig show att göra, jag rekommenderar det verkligen Eamonn och Ruth.'

Eamonn och Ruth ignorerade dock ganska mycket hans kommentar och förblev tysta om de någonsin skulle delta i ITV -realityserien eller inte.

Ruth, 61, har tidigare antytt att hon aldrig kommer att registrera sig för I & apos; m A Celebrity - som är värd för Ant McPartlin och Declan Donnelly.

Tillbaka 2018 kom Ruth ansikte mot ansikte med en orm i This Morning-studion och hon var verkligen inte lugn.

Den gigantiska pytonen var inställd på att markera Steve Irwins familj utseende på showen, men Ruth tyckte inte om att stå så nära den hala varelsen när den började röra sig från föraren och mot henne.

Tony Blackburn vann I & apos; m A A Celebrity ... Get Me Out Of Here! tillbaka 2002

Tony Blackburn vann I & apos; m A A Celebrity ... Get Me Out Of Here! tillbaka 2002 (Bild: Cameron Laird/REX/Shutterstock)

'Förlåt att jag bara blev lite distraherad av ormen då. Det rörde sig bara. Huvudet kommer otroligt nära mig så det gör mig lite nervös faktiskt, erkände hon.

Hon fick panik och frågade: 'Han kan inte bita mig, eller hur? Kan han bita? ' medan maken Eamonn skrattade i bakgrunden.

Samtidigt tipsades Eamonn om att gå med i line-up förra året när I & apos; a A Celebrity spelades i Wales för första gången.

I augusti 2020 placerade Coral tv-presentatören på oddset 6-1 för att bli vinnaren.

'I vad som kommer att bli ett nytt utseende I & apos; a A Celeb camp i år, antyder vår satsning att Eamonn Homes kommer att anta utmaningen 2020', säger Corals John Hill till The NEWSAM.

'Holmes är en av de tidiga favoriterna som ska koras till djungelns konung när vi förväntar oss att han kommer att köra serien', tillade Hill.

Kan Eamonn vara med i serien i år? Eller kommer han att kunna övertyga hustrun Ruth att prova istället?

Denna morgon sänds vardagar klockan 10 på ITV.

Se Även: