Dani Dyer 'desperat' efter nystart som ensamstående mamma efter att Sammy Kimmence splittrades

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Dani Dyer vill ha en 'nystart' efter hennes split från pojkvännen Sammy Kimmence.



Vinnaren Love Island 2018 tros ha avbrutit sin tvååriga romantik med Kimmence efter att hon dömts till 3,5 års fängelse för att ha lurat två äldre män, Peter Martin, 91, och Peter Haynes, 81, av nästan 34 000 pund.



Han lurade pensionärerna genom att övertala dem att låta honom investera sina pengar för dem och spenderade dem sedan på sina egna påkostade semestrar, middagar och prickiga kläder.



Sedan Sammy dömde, har rapporter hävdat att reality -tv -personligheten Dani trodde att hennes barns far skulle ”släppas” efter brott.

mest pålitliga begagnade bilar uk

Men efter att ha behandlats med sina ex-pojkvänner & apos; men hon är nu redo att 'gå vidare' och koncentrera sig på att uppfostra parets son Santiago som ensamstående mamma.

Dani är & apos; desperat & apos; på jakt efter en nystart

Dani är & apos; desperat & apos; på jakt efter en nystart (Bild: Instagram)



bbc north west väderpresentatörer kvinnlig

Lyfter locket på Danis nya perspektiv, berättade en källa Ny tidning : Inse att Sammy skulle sitta i fängelse under så många år fick Dani att inse hur illa allting var.

Hon visste att det var dags att göra en förändring och gå vidare. Hon är redo att vara ensamstående mamma och omfamna detta nya kapitel. Hon vill helt enkelt ha en ny start.



Insideren avslöjade att hela Danis familj, inklusive hennes skådespelarpappa Danny Dyer, är glada och 'lättade' över att mamman har fattat beslutet att bryta bandet med Sammy.

Dani visste att Sammys brott var dåligt, men alla tror att hon bara begravde huvudet i sanden om det och inte mötte storheten förrän han dömdes. Hela hennes familj, inklusive hennes pappa Danny, återupplever att hon har bestämt sig för att gå vidare.

Sammy dömdes till 3,5 år bakom galler

Sammy dömdes till 3,5 år bakom galler (Bild: Dani Dyer/Instagram)

De har sagt till henne att oavsett vad kommer hon aldrig att vara ensam.

Det kommer efter att Dani erkände att hon planerade att skaffa ett andra barn under de närmaste 24 månaderna, innan Sammy dömde.

I en YouTube -video som filmades innan Sammy fick fängelsetid sa Love Island -stjärnan: Jag kommer förmodligen att vänta tills Santi är två.

nigella choklad och jordnötssmör kaka
Sammy är redo för livet som ensamstående mamma

Sammy är redo för livet som ensamstående mamma (Bild: Dani Dyer)

'Jag känner inte att du kan planera dessa saker. Jag känner när jag är redo.

'Jag vill inte skynda på det ... människor som har barn som två under en. Jag tycker att det är fantastiskt när de är äldre eftersom de är bästa vänner.

'Men det måste vara svårt. Men jag känner att du inte kan planera. Jag älskar bokstavligen bara att vara Santis mamma för tillfället och jag njuter bara av att han växer upp och jag vill verkligen vårda dessa stunder och inte skynda mig. '

Dani har ännu inte kommenterat sin ex-pojkväns fängelsestraff.

Spegeln har kontaktat Danis representanter för kommentarer om denna berättelse.

genomsnittlig hsbc ppi utbetalning

Se Även: