Cara De La Hoyde säger att libido är 'borta' efter bebis nummer två med Nathan Massey

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Love Island -vinnaren Cara De La Hoyde har öppnat om gift liv och moderskap med maken Nathan Massey och säger att stolta föräldrar till två har gjort dem för trötta för att vara intima.



Den 30-åriga TV-stjärnan vann Love Island med 31-åriga Nathan redan 2016 under den andra säsongen av reality-romantiken.



Och paret har varit en av framgångshistorierna för ITV -serien som knöt knuten 2019, välkomnade sin son, Freddie, 2017 och dottern Delilah i juli i år.



Att bli uppriktig om sitt förhållande till Nathan - som arbetar som stenhuggare - Cara sa att den hektiska världen av föräldraskap har gjort att de inte har tillbringat så mycket tid tillsammans bara de själva.

Cara De La Hoyde har öppnat upp om moderskap (Bild: Mike Marsland/WireImage)

Cara berättade för magasinet Fabulous: Vi sover inte ens i samma säng eftersom Delilah är i vårt rum med mig. Nathan sover i Freds rum så att han inte ska vakna och vara en zombie på jobbet nästa dag.



bästa julleksakerna 2014

Hon tillade: Jag kommer inte ihåg när vi var ensamma förra gången. Min libido har försvunnit i alla fall - jag är för trött.

Realityprogrammet babe öppnade också om de förändringar hennes kropp har gått igenom sedan hon välkomnade sina två barn.



Love Island säsong 2 -vinnare Cara och Nathan Massey välkomnade sitt andra barn i juli (Bild: Cara Delahoyde / Instagram)

Hon förklarade: Jag kommer aldrig att ha en helt platt mage, jag kommer alltid att ha en liten påse och huden kommer att bli lite hängig. Min rumpa kommer aldrig att bli lika pert.

Mina bröst kommer förmodligen aldrig att bli lika perfekta, men jag mår bra med det. Nathan tycker fortfarande att jag är sexig.

Samtidigt avslöjade Cara att hon har korrigerat sin vänskap med andra Love Island säsong 2 -tävlande Olivia och Alex Bowen - som var tvåa i serien och gifte sig 2018.

Cara och Nathan har en son som heter Freddie och en dotter som heter Delilah (Bild: Cara Delahoyde / Instagram)

Cara skulle ha varit en av Olivias tärnor, men fick sparken från tjänsten och deltog inte i ceremonin.

dan och gabby affär

Cara säger dock att hon har återkontaktat med sin vän under lockdown.

Hon avslöjade: När avstängningen började fick vi kontakt igen. Vi var så goda vänner förut och nu pratar vi hela tiden och Alex och Nathan chattar också igen. Det är ingen idé att falla över dumma saker.

Se Även: