Gabby Allen misslyckas med att nämna Dan Osborne fuskande bomb efter 2018 bekännelse

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Dan Osbornes fuskbomb har kommit efter år av innerliga förnekelser och petulantutbrott protesterar mot hans uppenbara oskuld.



Men efter att ha ljugit inte bara för fruen Jacqueline Jossa såväl som hans fans och media har ex-TOWIE-stjärnan äntligen blivit ren och erkänt att han har brutit sina bröllopslöften och 'gjort saker som jag inte borde ha gjort'.



Dan - som fick sparken från TOWIE efter att ha stört ljudet av honom som hotade att hugga hans ex om hon hade legat med en annan man efter deras splittring - hävdade att Jac har förlåtit honom efter att han erkände hans otrohet efter flera ansträngande förnekelser.



Medan han ännu inte har bekräftat vem han fuskat med, väcktes frågetecken över hans påstådda fängelse med Love Island -stjärnan Gabby Allen för två år sedan efter att de sprang till Marbella för ett filmat startläger.

meghans brev till sin far

Rykten flög att Dan och Gabby blev mer än vänner i Marbella redan i april 2018 efter deras CBB -tid (Bild: MEGA)

Bilder på paret umgås tillsammans på en privat yacht i april 2018 skakade Dan och Jacqueline äktenskap, och även om både han och Gabby förnekade spekulationerna då, sägs Gabbys före detta Myles Stephenson ha berättat sanningen för Jac medan de var i I & Aos A Celebrity -djungeln förra året - nästan resulterade i att hon slutade showen i ilska.



Gabby har ännu inte brytt sin tystnad om Dan & # 39; s fuskbomb, även om hon tog till Instagram igår för att uppdatera följare på sin hektiska dag.

Dan och Gabby träffades på Celebrity Big Brother 2018 (Bild: Kanal 5)



Samtidigt tycktes Danas erkännande antyda att hans fusk var 2018 när han erkände att han gjorde ett misstag för 'två år sedan'.

paul walker och hans dotter

'Jag vet att jag tidigare förnekat saker när de inte är sanna, då när något har varit sant har jag förmodligen bara hållit käften. Jag var en annan person, säger han till Sol .

'Det verkar som en klyscha att säga, men jag var en ung pojke och på tv och sånt. Jag säger inte att du blir stor, men du grävs ut för saker ändå och då känner du att du inte känner dig själv.

Dan har erkänt att han har fuskat Jacqueline, men hävdar att hon har förlåtit honom (Bild: Twitter)

'Och då får du lite uppmärksamhet ... då är det dåligt hemma, så du går ut och blir förbannad istället för att arbeta med att fixa saker.'

Joe Gomez skada uppdatering

Han tillade att Jac nu vet sanningen och har förlåtit honom, och till och med vill förnya sina löften och få en ny bebis för att få en ny start.

Läs mer

Dan Osbornes fuskstorm
Dan erkänner äntligen att han lurade Jac Jac märker sig själv som en dörrmatta Dan har omfattande förnekelser genom åren Dan's boozy & apos; threesome & apos; ute kväll

'I relationer borstar du inte bara saker och säger sedan att du inte kan göra det för att du för två år sedan gjorde ett misstag eller vad som helst, det måste vara hälsosamt och det är viktigast och det är vad vi har arbetat med, fortsatte Dan.

jennifer grey nose job

Dan sa att han skulle ha lämnat Jac om hon lurade på honom (Bild: jacjossa/Instagram)

'Jag vill bara gå ut med mina vänner och bara leva mitt liv normalt - jag vill inte bli anklagad för att ha gjort det och det bara för att jag på bilden ser att jag talar med en kvinna.'

Det kommer månader efter att Queen of the Jungle Jac snyftade på TV när hon märkte sig själv som en 'dörrmatta'.

Färsk från att vinna I & apos; m A Celeb, grät före detta EastEnders-stjärnan när hon sa till värdarna Ant McPartlin och Declan Donnelly: 'Jag har alltid varit känd som Lauren från EastEnders, eller en dörrmatta, eller vad man nu vill kalla det, och när jag kommer hit har jag faktiskt bevisat mig själv.

NEWSAM Online har kontaktat Gabby: s representant för kommentar.

Se Även: